Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
#86621: az jó, enyém még csak 21éves, úgyhogy ahhoz képest drága.
36000+5000/év. viszont a sima ~100k/év lett volna <#gonosz3>#gonosz3>
majd ha youngtimer lesz, 12k/év.
6000,- bizti/év+ 6000,- klubtag díj/év
És ebben az a jó, hogy közben nyugodtan lehet az én nevemen.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nekem mindegy volt, mert klubos kötelezõm van.
Ez szopás, mert én is most akartam venni új autót, és nálam elég nagy különbségek vannak attól függõen, hogy 2011 elõtt vagy után kötném a biztosítást. 😞
én is most kötöttem 3 hete és ki kellett fizetnem jövõ októberig.
eddig ugye az évest csak év végéig kellett fizetni.
Ha ki van lyukadva egy plexi lámpabúra(nem mûanyag, vagy polikarbonát) azt lehet javítani, vagy pótolni a hiányzó rész valamilyen anyaggal?
Vagy lehet e hegeszteni mint más mûanyagokat?
Fontos volna, köszi elõre is válaszokat..
Készülget a gép lassan, de biztosan..
][ ВАЗ ][
Kb. 2 héten belül vennék egy autót, így újra kell kötni a biztosítását. Szerintetek van arra valamilyen esély, hogy a 2011-es tarifákkal tudjam megkötni jan.1-tõl? Vagy ha novemberben veszem az autót, akkor jövõ novemberig kötve vagyok teljesen? Az autó biztosítása 2011. januárig már be van fizetve, nem vagyok benne biztos lehet-e úgy intézni, hogy csak utána kössem az én nevemre a biztosítást...
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
][ ВАЗ ][
Mellesleg milyen töltõállomáson tankoltál? Mert én akármerre járok, sehol nincs E85 a környéken. :SS
lenne egy olyan problémám, hogy a benzinkúton 95-ös benzin helyett e85-öt sikerült tankolni. A kocsival hazaértem és nem jelentkezett komoly baj 2x lefulladt a kocsi. Azt szeretném kérdezni, hogy ez mekkora kárt okozhatott és hogy mit kéne most tennem? Leengedni az egész tankot?
Készülget a gép lassan, de biztosan..
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"