101020
.
  • I.C.ram
    W114 280CE :)
  • Pepsi Twist
    c280?
  • I.C.ram
    Autópálya 9 város 15. De persze lábfüggő nagyon. Ez olyan normális, haladós tempónál. Nem olyan vészes. 280-as Mercim evett városban 14-et.
  • Pepsi Twist
    :D
  • Tufa
    amennyit ő használja az autókat, havi 10 liter :D
  • Pepsi Twist
    itt kb leszarom mennyit fogyaszt, de ha otthon lennék megkérdezném, mennyit fogyaszt? :D
  • Csabesz6
    ubazdmeg
    grat:)
  • Willi Betz
    Egy ilyen löttyről tudok ami valóban jó,az igazából tisztítószer. Vanish folt eltávolító. Ez a plüssből barmi jól kiszedte a koszt.
  • freestyle666
    krémmel semmi bajom nincs.
    A kifújós szarokat viszont utálom, általába azok szilikonosak.
  • shumika
    Szarok ezek a kamu ápolók. Habi ápol. A fas*t! Több kárt okoz mint hasznot.
  • freestyle666
    Az gáz.
    Hát van olyan is jah.
  • Willi Betz
    Akkor nem ismered a műszerfalápolókat eléggé. Van köztük olyan ami szilikont tartalmaz,persze ezt csak diszkréten kis betűvel írják rá a flakonra. A végeredmény meg undorító csillogós műszerfal lesz. Amit ha belegebedsz se tudsz teljesen eltávolítani. Ja,és nem én kentem rá,hanem már mikor megvettem ilyen volt. Elhiheted mennyire kurva anyáztam ,remélem csuklott az aki összekente vele!
  • Pepsi Twist
    én azota nem veszek ilyet mikor az asszony a szélvédőt (még a ventoba) viaszos műszerfal takarítóval lekente :D
  • freestyle666
    a műszerfalápoló mióta bassza össze a műszerfalat???
    te nagyon el vagy tévedve...
    Akkor az tuti nem műszerfalápoló volt.
    Természetesen viasszal csak a bőr részeket kell bekenni értelemszerűen...
    A többit meg ápolóval, de ez egyértelmű szerintem...
    Én 1 hónapja használok ápolót, mióta megvan az első kocsim és semmi baja sincs a műszerfalápolótól, annyi, hogy friss illat van benne...
  • Willi Betz
    Te is abba a brigádba tartozol akik összebasszák mindenféle mocsokkal a műszerfalat és a többi belső elemet? 1 éve vettem a mostani autóm,azóta vakargatom a műszerfalról a szilikonos szemetet. Csillog(ott) mint a Salamon picsája... Azt aki kitalálta ezeket a vackokat addig ütném a fejét amíg mozog!
  • freestyle666
    holnap meg megvennék a bőrfotelekre egy minőségi viaszt, és jól leápolnám, meg a műszerfalat is.
  • freestyle666
    én ma pl egész este elmennék vele kitudja hova, tennék egy körtúrát az országba, igen még ma éjszaka, és igen este.
    Reggelre hazamennék, lefeküdnék, és szépeket álmodnék az úttal kapcsolatban.

Egy Ambi pur illatosítót azért tennék bele, vszínű, hogy a BŐR illatút, az való bele.
  • freestyle666
    jó de csökkenni mar nemfog az a lenyeg mig egy buzuki 4 eev mulva ér vagy 600 ezret , ez meg ugyanennyit.... ha az állapot marad.
  • Pepsi Twist
    még kell pár év mire nőni fog az értéke :D
  • freestyle666
    am nemsemmi h 1m-ért meg lehet kapni egy ilyen csodát.
    1.3 alatt még suzukit se adnak :D
    hát öcsém hülye aki nem ilyet vesz.
    bár a fentartása biztos drágább de az le van szrva, ebből az értékétől már csak nagyobb lesz...
  • SötétBarom
    EPIC FAIL:

Ma kaptam (muter) valami papírt, hogy valami parkolási tartozás miatt lefoglalják (!!!) az autót. Kinél kötekedjek? (nem kaptam semmi figyelmeztetést, semmit.)

Baszott régi lehet, mert 7k volt az összeg, most meg 38 ezer.
  • SötétBarom
    EPIC WIN
  • desigo
    Utolsó 7-es ami tetszett
    Kényelmes nagy batár.
  • cement
    legjobb 7-es (Y)(Y)
  • I.C.ram
    Néztem 750-eseket is, de az egyik nagyon le volt harcolva, pedig egy kőgazdag srácé volt (volt vagy ezen kívül még 6 0-5 éves BMW, Merci autója) meg volt egy másik azon meg hitel volt. Azt nem mertem megkockáztatni, pedig kép alapján jól nézett ki.

Ja, sima simkártya kell bele, csak nem szabad kitörni a nagykártyából, hanem azzal együtt kell betolni.
  • Borg
    Ha BMW-t vennék, akkor csak ilyet :) Najó, lehet hogy 50eset :)

A beépített telefon amúgy hogy működik? Tudsz bele sim kártyát tenni?
  • shumika
    Gratulálok a Szerzeményhez! Balesetmentes közlekedést!
  • shumika
    e60 535d
  • I.C.ram
    Kösz.

Rányomtam diagnosztikát, a 2 lambdaszondán kívül kutya baja a motornak. Minden extra működik benne. Szervizkönyves, összes kézikönyv megvan, stb. Gondos gazdái voltak.
  • I.C.ram
    Ja hogyne. Sőt 15 milliót fogok rákölteni és 50 litert eszik 50km-enként, ha éppen nem gyulladt ki a motor. Hagyjál már ezekkel a benzinkutas urban legendekkel :)
  • Borg
    Grat :)
    Csak aztán győzd fenntartani :)
  • bency
    e39 M5

De ez a 7es is kuuuurva szép és megérte mocskosul!
  • Pepsi Twist
    és 4x annyit fogsz rákölteni :D én ha BMW-znék akkor inkább e39 M5 vagy 540i esetleg 535d :D
  • freestyle666
    Az igen!
    Annyiért megérte.
    GRAT hozzá, remélem jól fogjátok érezni magatok együtt :)
  • I.C.ram
    2-vel oszthatod nyugodtan :)
  • freestyle666
    az igen!

az igaz hogy ezzel vonulni kell..
    Gondolom 2m felett volt az ára.
  • I.C.ram
    Meglepődnél, milyen jól megy. 286 lóerő, 400 Nm. Lehet, hogy 0-50-ig lenyomja egy rizsrakéta, de utána esélye nincs. Meg amúgyis leszarom a boyracereket. Ezzel a kocsival vonulni kell.

Meg kit érdekel, ha olyan dolgok vannak benne mint: TV+teletext, beépített telefon, állófűtés, automata, kétzónás digitklíma, beépített navi, 8 hangszorós rendszer (ami amúgy nem egy nagy szám :D), 6 lemezes CD-tár, ülésfűtés, memória, n+1 irányba mozgatható első ülések, szintszabályzó elől-hátul, duplarétegű oldalüvegek, és még sok kis apróság.

Ja meg Individual felszereltségű, és bőrözve van a középkonzol meg az ajtók is Nappa-bőrrel.

Nekem ezek sokkal többet érnek, mint hogy most 0,5 másodperccel jobban gyorsul a kocsi.
  • freestyle666
    Én tennék rá duplacsövű sportkipufogeszt, az van a mercikémen is...
    Meg sípolós váltó.
    Igaz nem nagy motorka van benne, de nagyon szépen húz.
    Csak kicsit becsörög magas terhelésnél.
    Azt mondta a szerelő mérnök úrfi h ne foglalkozak vele, a nagy motorok ilyenek.
    De úgyse non halani a sportkipufogótól.

első auónak tökéletes.
  • I.C.ram
    Jaja! Megadurvajó a hangja :)
  • I.C.ram
    1 évig kerestem szép bálnát vagy szép 124-es coupét. Egyet se találtam. Februárban kitaláltam, hogy jó lesz nekem a 7-es is, abból találtam 2 hete egy nagyon jót, elhoztam. :)