101020
.
-
#84 Biztos az van ráírva, hogy kutyát eszek. -
#83 ilyene van egy embernek a mellettem lévő házban.. cici type r.. olyan hangja van vazz hogy beszakad az ablak mikor eljön a ház elöt:) csak egy kicsit komolyabban néz ki ennél..tök szép kinai betük vannak a tetején, állatul néz ki!! -
#82 H Civic
-
#81 aki tud rola mindent az csitt pls:) kiváncsi vagyok mit lép erre a supra ellenes barátunk:) -
#80 és ha már ilyenről veszekedünk ( az én autom megeszi a tiedet) akkor én ezzel vagyok!
nah lehet probálkozni keresgélni gyorsabb benzines autot!!( nem fog menni:)jóval 300 felett van a végsebesség:)))) -
#79 nesze egy egy eszméletlen ocsmány csunya SUPRA motor!! 800 hp!!
amugy amennyi tuningos supra annyi motor!mindegyik full máshogy néz ki.. -
#78 hülye barom! -
#77 így van..de had ne mutogassak 1200 lovas (!!!!) suprákat:))))))) de ha akarod:
www.tar.hu/nwocsocso/supra.wmv
lehet hoyg nagy WMV
az egy 1200 lovas supra..olyat gyorsul hogy a motorhaztető felpuposodik mert nerm bírja az erőket:)!! -
#76 egyedűl a mclarent nem előzné le a többit reggelire!! -
#75 még egy Integra
-
#74 egy másik kedvenc Mazda RX7(jobb minőségű képek)
-
#73 keresek majd jobb képeket is... -
#72 Honda Integra, az egyik kedvenc:
-
#71 Nekem is tetszik.
De az az Acura is atom ott lejjebb. -
Ali #70 3 literes, 6 hengeres, 24 szelepes, dupla turbós. (Ha jól emlékszem.) Nekem tetszik. Bár... Egy EVO VII, azért kétségtelenül vagányabb. -
#69 ja és lehet hogy 600 LE-s de akkor is hogy néz már ki? Hót ronda bazzeg -
#68 hány literes motor van benne? hány henger? hány szelep?
szóval milyen motor van benne ? -
Ali #67 Nincs igazad. A Supra (ha egy kicsit hozzányúlnak) simán 600 lóerő felett tud. Nagyon állat az a gép. Japánban 280 LE-ben van korlátozva a széria gépek teljesítménye. Ezért mind éppen ennyit tud. De, ha egy jó tunningmester kezébe kerülnek... -
#66 az alsó két volvora gondoltam (XC70 XC90)nem a McLaren utánni kék S60-ra, mert az egy gyári tuningos gép titán felniven és küszöbbel bőven 300 feletti lóerővel -
#65 tiszta szar ez a supra
nekem nagyon nem jön be
sok szar nem rá való spoiler bazz (#55 #60)
nézd meg azokat a kocsikat amiket beraktam (#48) alapbol néznek ki kurva jol ráadásul fogadok hogy simán állva hagynák a suprat egy gyorsulási versenyen (mondjuk a 2 Volvo nem biztos)
milyen motorral gyártják a suprát ?? -
#64 ha nagyon unatkoztok:
http://www.pie.com/supra/redline.mpeg
egész ari kis video... -
#63 kabbe:)))))))) -
#62 Ahhh szutyok :) -
#61 sok Supra
-
#60 tessék egy VeilSide Supra:
elölről:
hátulról:
-
#59 ezt csak azért mutatom mert ez egy verseny (gondolom te is látod) és elől vezet egy Supra.. sőt melette baéra van másik 2 supra... amugy nem akartam több supra képet betenni mert akor anyáztok hogy sok lesz de akor berakok 1-2-t még... -
#58 Ebből semmit nem látok. Mutással valami konkrétabb képet. -
#57 Persze! The Duel. Meg is van valahol. Nem rég jött ki ennek a koppintása (nem jut eszembe a neve hirtelen). -
#56 ez olyan édes képecske:)))))
első és melette balra 2 az mind supra
-
#55 tessék a szépségeim: Supra Meet
-
#54 hát sajna ez csak concept:
-
#53 nem mintha a kedvencem lenne de azért megmutatom:
2003 Acura RSX Type-S Performace Package
-
#52 :)))))))))))))) ok de elöbb: -
#51 Inkább mutasd azt a távol-keleti Suprádat! -
#50 ííííjjj:) ez az az auto amiben a pirosban megálsz és a zöldig ringatozol:)) -
#49 Nagyon ronda, de az új Volga már nagyon faszán néz ki! A Ladát meg már láttam kb. 1+1/2 évvel ezelött. -
#48 ime kedvenc autóim bocs egy kicsit sok
-
#47 Moszkvics...
-
#46 Ezek pedig az uj Volgáról készültek:
-
#45 Lada Niva.