101020
.
-
másik
-
másik
-
bocsi a nagy képért:
kedvenc kis autóm még mindig
-
-
-
mike val már csak iylenek vagyunk..ő is baszogat én is baszogatom... majd megunjuk.... -
na erre te is lebaszod :D -
tebazz ha egyszer elbaszol valamit akkor már baszol' megcsinálni?
-
yeah!!!
-
ehh -
Jól beszélsz. -
-
te arrol a kék bömösről beszélsz mer ha igen akkor nagyon dilis vagy..szvsz nemsok ilyen gyönyörűen tuningolt bömös van a világon!!!!!!!!!!!!! -
Supra RULEZ:)) -
Undorítóak. Letörném a kezét annak a kis sárgának, aki ilyet csinál egy bömös lámpával. -
[Walaki]D`Lair #318 Legjobb autó a világon a '74-es Dodge Challenger !!! Az újabbak közül meg a Supra -
tényleg:)))
de shelby cobra volt az vagy melyik:) -
Tolvajtempó -
honnan is van ez a név? melyik filmből? -
ELENOR :DD -
nah azt kell mondanom azé ez a kis toyota celica méltő folytatása lett volna a suprának , mint mk5!! szvsz nagyon zoralul néz ki ez is.. de azé az mk4 best:)
-
tyi:)))
FnF Styl:
-
ide is egy kis import:
:)
-
benne van a mostani tuning and stereoba egy feka supra:))))
460 lovas kis joszág de aki megvette az eléggé dilis..de végülis egyedi suprája van..mármint a pali levetette a szárny-t a 3. lámpát a csomagtartóról..stb..szal lecsupaszította a suprát..azé nem rossz:)) -
helloka -
Ki a törött farokcsontú bölény mondta, hogy jobb a GAZ-69 veri a Hummert? Neked mindenképpen bele kell kötnöd az emberbe?? Kezdesz az agyamra menni. Hozzád se szólok, de már nyomja a rizsát. Egyébként ha visszaolvasol láthatod, hogy "istenitettem" az amcsi !!RÉGI!! autókat. Meglehetne oldani, hogy inkább el se olvasd, amit írok? Na meg CSOCSO-t is hagyd békén, mert semmi hülyeséget nem állított a Suprájáról. -
nah ezt lessétek:
itt lehet meglesni hogyan kő
http://www.logun.org/AngelEyes.htm vagy
http://www.uucmotorwerks.com/html_product/styling/DDE_INSTALL_E46.htm
-
:)))
-
titkos merci képek:
-
-
-
akkor megint:
-
-
-
az USA dolog IC-nek szólt
mellesleg te is szeretheted a Suprát anélkül, hogy hülyeségeket beszélsz róla... -
-
már mondtam hogy nekem 8 hogy uda japcsi vagy mi.. nekem a supra a best az álom.. ez van...nekem az mindennél szebb mindennél jobb:)) ez van:) -
nekem a régebbi mustangok jobban bejönnek
-
megint szakértő vagy......... bazeg, le merném fogadni, hogy szerinted a GAZ-69 veri a Hummert....
annyira unalmas már ez az USA utálatod, mint csocso supra mániája... legalább ismernéd el, hogy jobb, mint bármi más, attól még utálhatod...... -
az a jo ezekben a mustangokban , hogy a legtobbjuk szarra' van tuningolva. Nincs ket egyforma az utakon.