101020
.
  • The Garrett
    másik
  • The Garrett
    másik
  • The Garrett
    bocsi a nagy képért:

kedvenc kis autóm még mindig
  • Ams

• Ams

• CSOCSO
    mike val már csak iylenek vagyunk..ő is baszogat én is baszogatom... majd megunjuk....
  • The Garrett
    na erre te is lebaszod :D
  • CSOCSO
    tebazz ha egyszer elbaszol valamit akkor már baszol' megcsinálni?
  • Mike
    yeah!!!

• CSOCSO
    ehh
  • Lteebee
    Jól beszélsz.
  • The Garrett
  • CSOCSO
    te arrol a kék bömösről beszélsz mer ha igen akkor nagyon dilis vagy..szvsz nemsok ilyen gyönyörűen tuningolt bömös van a világon!!!!!!!!!!!!!
  • CSOCSO
    Supra RULEZ:))
  • Manta
    Undorítóak. Letörném a kezét annak a kis sárgának, aki ilyet csinál egy bömös lámpával.
  • [Walaki]D`Lair
    Legjobb autó a világon a '74-es Dodge Challenger !!! Az újabbak közül meg a Supra
  • CSOCSO
    tényleg:)))
    de shelby cobra volt az vagy melyik:)
  • The Garrett
    Tolvajtempó
  • CSOCSO
    honnan is van ez a név? melyik filmből?
  • The Garrett
    ELENOR :DD
  • CSOCSO

nah azt kell mondanom azé ez a kis toyota celica méltő folytatása lett volna a suprának , mint mk5!! szvsz nagyon zoralul néz ki ez is.. de azé az mk4 best:)

• CSOCSO
    tyi:)))

FnF Styl:

• CSOCSO
    ide is egy kis import:

:)

• CSOCSO
    benne van a mostani tuning and stereoba egy feka supra:))))
    460 lovas kis joszág de aki megvette az eléggé dilis..de végülis egyedi suprája van..mármint a pali levetette a szárny-t a 3. lámpát a csomagtartóról..stb..szal lecsupaszította a suprát..azé nem rossz:))
  • CSOCSO
    helloka
  • I.C.ram
    Ki a törött farokcsontú bölény mondta, hogy jobb a GAZ-69 veri a Hummert? Neked mindenképpen bele kell kötnöd az emberbe?? Kezdesz az agyamra menni. Hozzád se szólok, de már nyomja a rizsát. Egyébként ha visszaolvasol láthatod, hogy "istenitettem" az amcsi !!RÉGI!! autókat. Meglehetne oldani, hogy inkább el se olvasd, amit írok? Na meg CSOCSO-t is hagyd békén, mert semmi hülyeséget nem állított a Suprájáról.
  • CSOCSO
    nah ezt lessétek:

itt lehet meglesni hogyan kő
    http://www.logun.org/AngelEyes.htm vagy
    http://www.uucmotorwerks.com/html_product/styling/DDE_INSTALL_E46.htm
  • CSOCSO
    :)))
  • CSOCSO
    titkos merci képek:

• CSOCSO
  • CSOCSO

• CSOCSO
    akkor megint:

• CSOCSO

• Rozsomák

• FREAK
    az USA dolog IC-nek szólt

mellesleg te is szeretheted a Suprát anélkül, hogy hülyeségeket beszélsz róla...
  • Rozsomák

• CSOCSO
    már mondtam hogy nekem 8 hogy uda japcsi vagy mi.. nekem a supra a best az álom.. ez van...nekem az mindennél szebb mindennél jobb:)) ez van:)
  • Rozsomák
    nekem a régebbi mustangok jobban bejönnek

• FREAK
    megint szakértő vagy......... bazeg, le merném fogadni, hogy szerinted a GAZ-69 veri a Hummert....

annyira unalmas már ez az USA utálatod, mint csocso supra mániája... legalább ismernéd el, hogy jobb, mint bármi más, attól még utálhatod......
  • Rigley
    az a jo ezekben a mustangokban , hogy a legtobbjuk szarra' van tuningolva. Nincs ket egyforma az utakon.