101020
.
-
Madmaxx #1064 CSocso: azért ahogy olvastam a supran az első BPU (basic performance upgrade) tuning után a 320 lóerőből lesz ugy 370-410 (hátsó keréken mérve). Ezzel kb. 180 mph (eszem ez ugy 300 kmh körül van. És ez a tuning még nem is olyan megfizethetetlen. -
#1063 -
#1062 :)
-
#1061 -
#1060 -
Madmaxx #1059 micsoda aston martin invazió! Ezt nem szabad hagyni :)) bár szivesen elszórakoznék ezzel is :)) -
#1058 -
#1057 -
Madmaxx #1056 Szerintem a legtöbb meló akkor is a motorral van. Új fékek azok kellenek az tény de szerintem a felfüggesztéssel nem lenne gond. -
#1055 -
#1054 -
#1053 -
Madmaxx #1052 mait=amit -
Madmaxx #1051 Jah egyébként mait kerestél szin:
royal sapphire pearl az 1998-tól supraknak van ilyen festése -
#1050 majdnem 1 G-s gyorsulás:))) -
#1049 suprának alapbol zsír a hangja:)))))))) az mk3 as supránknak is olyan áuszpuff rendszere volt hogy jujj:)))
tuningolni lehet de az nem áll meg a motornál sajnos.. minden kis szart ki kel cserélni..fékek felfüggesztés stb stb stb:))) 6 - 7 milláért veszel suprát és még ennyi mig csinálsz belőle egy király autot...KIRÁLY??? ez akocsi alapbol király... szal egy Viper killerre gondoltam... -
#1048 -
Madmaxx #1047 Az G mint gravitációs erő szerintem. -
#1046 okéé igy már vágom de mit mérnek gramban?? -
Madmaxx #1045 jah optikai tuning meg amatőr dolog :)) lehet hogy a muff elcsöppen tőle de azért faszább ha már a hangja meg a sebesség viszi az orgazmusig :)) -
Madmaxx #1044 futópad. Tudod rágurulsz autóval a kerekeket a görgők közé azt gázt neki és mérik a teljesitményt stb. Ha már supra akkor mindenképp tuning, ameddig jólesik. Különben minek vennék ilyen autót. A fogyazstás meg a tuningtól nem ugrik meg túlzottan hanem attól, hogy hogyan használod. -
#1043 mi az a skidpad?? -
#1042 vipert felesleges tungolgatni ahogy egy porschét vagy ferrárit is.. viszont a supra az egyik legjobban tuningolható auto.. ami már igazán Viper killer... de kinek kell 800 le???
30 liter fogyasztás...és csak a nyűg... láttam videot a ferráriról... meg kellett várni hogy felmelegedjen a motor jol, nehogy szétbaszodjon a motor..pfff... kéne a farkamnak így.. ugysem látják kivűlről hogy milyen gép pörög belűl..és 320 lo sem kevés!!!és ez alap... hány kocsit tuningolnak 200-250 re ami megy mint a disznó? ez alap 320... bazz mehet ez is mint disznó..én 600 lovat nem tennék bele.. talán 50 et.. 8 talán ahhoz nem kell fékeket meg minden mást cserélni hogy bírja az erőket(
inkább gyurnék az optikára... -
#1041 Jaja, ez így ormótlan. -
Madmaxx #1040 Lényegesen több pénzért valószinüleg :) -
#1039 azért ha egy Vipert piszkálsz meg, kicsit többet ki tudsz belőle hozni.... -
[Walaki]D`Lair #1038 Inkább kétoldalra mehetne 2 Téglalap. Persze króm. -
Madmaxx #1037 Supra rulezz. A táblázat meg egy nagy kamu mert a suprát tuningra teremtették. Szóval azokat a gépeket simán veri a tuningolt supra mig pl egy porschét vagy ferrarit nehéz tuningolni. Vétek lenne nem belenyulni. Kicsit más turbó, intercooler, hengerfelfúrás, más befecskendezés stb és rögtön ott vagy 700-800 lóerőnél a gyári 320 helyett :)) -
#1036 vannak barmok akik leveszik.. de szvsz az a dupla áuszpuff keményebb:)))) -
[Walaki]D`Lair #1035 Hol van róla a szárny? -
#1033 összehasonlítás:
-
#1032 az állat:
-
#1031 csak azt nemtudom miért nem jön le elöször... mindegy ha nem jönne le:
http://www.geocities.com/raiders2k4/93_Toyota_Supra_Turbo__1___1_.jpg -
#1030 magamnak:
-
#1029 köszönöm az AbFlugot..egyik legdrágább supra... -
#1028 háát igen..SLA és SLR...SLR volt a kedvencem, a mindenem amig nem kattantam a Suprára..de azért még lehet hogy ma is nehezen tudnék választani ha elém tennének egy egy ilyen autot:)))SLA meg miniatűr embereknek való..térdem szvsz az ablakot verdesné.. -
#1027 Autót kaptatok? :) -
#1026 NA elvileg ma veszek elemet a fényképező masinériába és akkor berakok egy képet a "karácsonyi ajándékunkról" :D -
#1025 Volkswagen Kübelwagen a világ legjobb dzsipje!!!!!! -
#1024 a felnik harapnak