101020
.
  • Madmaxx
    CSocso: azért ahogy olvastam a supran az első BPU (basic performance upgrade) tuning után a 320 lóerőből lesz ugy 370-410 (hátsó keréken mérve). Ezzel kb. 180 mph (eszem ez ugy 300 kmh körül van. És ez a tuning még nem is olyan megfizethetetlen.
  • Punker
  • Punker
    :)

• Punker
  • Punker
  • Madmaxx
    micsoda aston martin invazió! Ezt nem szabad hagyni :)) bár szivesen elszórakoznék ezzel is :))
  • Punker
  • Punker
  • Madmaxx
    Szerintem a legtöbb meló akkor is a motorral van. Új fékek azok kellenek az tény de szerintem a felfüggesztéssel nem lenne gond.
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Madmaxx
    mait=amit
  • Madmaxx
    Jah egyébként mait kerestél szin:
    royal sapphire pearl az 1998-tól supraknak van ilyen festése
  • CSOCSO
    majdnem 1 G-s gyorsulás:)))
  • CSOCSO
    suprának alapbol zsír a hangja:)))))))) az mk3 as supránknak is olyan áuszpuff rendszere volt hogy jujj:)))
    tuningolni lehet de az nem áll meg a motornál sajnos.. minden kis szart ki kel cserélni..fékek felfüggesztés stb stb stb:))) 6 - 7 milláért veszel suprát és még ennyi mig csinálsz belőle egy király autot...KIRÁLY??? ez akocsi alapbol király... szal egy Viper killerre gondoltam...
  • Punker
  • Madmaxx
    Az G mint gravitációs erő szerintem.
  • CSOCSO
    okéé igy már vágom de mit mérnek gramban??
  • Madmaxx
    jah optikai tuning meg amatőr dolog :)) lehet hogy a muff elcsöppen tőle de azért faszább ha már a hangja meg a sebesség viszi az orgazmusig :))
  • Madmaxx
    futópad. Tudod rágurulsz autóval a kerekeket a görgők közé azt gázt neki és mérik a teljesitményt stb. Ha már supra akkor mindenképp tuning, ameddig jólesik. Különben minek vennék ilyen autót. A fogyazstás meg a tuningtól nem ugrik meg túlzottan hanem attól, hogy hogyan használod.
  • CSOCSO
    mi az a skidpad??
  • CSOCSO
    vipert felesleges tungolgatni ahogy egy porschét vagy ferrárit is.. viszont a supra az egyik legjobban tuningolható auto.. ami már igazán Viper killer... de kinek kell 800 le???
    30 liter fogyasztás...és csak a nyűg... láttam videot a ferráriról... meg kellett várni hogy felmelegedjen a motor jol, nehogy szétbaszodjon a motor..pfff... kéne a farkamnak így.. ugysem látják kivűlről hogy milyen gép pörög belűl..és 320 lo sem kevés!!!és ez alap... hány kocsit tuningolnak 200-250 re ami megy mint a disznó? ez alap 320... bazz mehet ez is mint disznó..én 600 lovat nem tennék bele.. talán 50 et.. 8 talán ahhoz nem kell fékeket meg minden mást cserélni hogy bírja az erőket(
    inkább gyurnék az optikára...
  • Manta
    Jaja, ez így ormótlan.
  • Madmaxx
    Lényegesen több pénzért valószinüleg :)
  • FREAK
    azért ha egy Vipert piszkálsz meg, kicsit többet ki tudsz belőle hozni....
  • [Walaki]D`Lair
    Inkább kétoldalra mehetne 2 Téglalap. Persze króm.
  • Madmaxx
    Supra rulezz. A táblázat meg egy nagy kamu mert a suprát tuningra teremtették. Szóval azokat a gépeket simán veri a tuningolt supra mig pl egy porschét vagy ferrarit nehéz tuningolni. Vétek lenne nem belenyulni. Kicsit más turbó, intercooler, hengerfelfúrás, más befecskendezés stb és rögtön ott vagy 700-800 lóerőnél a gyári 320 helyett :))
  • CSOCSO
    vannak barmok akik leveszik.. de szvsz az a dupla áuszpuff keményebb:))))
  • [Walaki]D`Lair
    Hol van róla a szárny?
  • CSOCSO
    összehasonlítás:

• CSOCSO
    az állat:
  • CSOCSO
    csak azt nemtudom miért nem jön le elöször... mindegy ha nem jönne le:
    http://www.geocities.com/raiders2k4/93_Toyota_Supra_Turbo__1___1_.jpg
  • CSOCSO
    magamnak:
  • CSOCSO
    köszönöm az AbFlugot..egyik legdrágább supra...
  • CSOCSO
    háát igen..SLA és SLR...SLR volt a kedvencem, a mindenem amig nem kattantam a Suprára..de azért még lehet hogy ma is nehezen tudnék választani ha elém tennének egy egy ilyen autot:)))SLA meg miniatűr embereknek való..térdem szvsz az ablakot verdesné..
  • Manta
    Autót kaptatok? :)
  • The Garrett
    NA elvileg ma veszek elemet a fényképező masinériába és akkor berakok egy képet a "karácsonyi ajándékunkról" :D
  • I.C.ram
    Volkswagen Kübelwagen a világ legjobb dzsipje!!!!!!
  • FREAK
    a felnik harapnak