Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B

][ ВАЗ ][

pszihopata
de az pont nem jellemzõ amerikai építés

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
mondjuk hülyeség a corvette-hez hasonlítani a ford gt olyasmi lehet mint egy ferrari,vagy egy combosabb mr2

pszihopata
nem tudom milyen max a corvette-thez hasonlíthatom amit viszonylag sokat vezettem

mikor mûködött😊-az buta,durva erõs kocsi volt ami állandóan kibaszta a seggét de olyan lusta volt autómatával hogy gázadás után 2 másodperc múlva indult meg,akkor meg kontrollálhatatlan volt a hirtelen jövõ nyomaték,4500-nál meg elfogyott belõle a szufla

de pár hete mentem egy transporttal hát az végleg szánalom volt v6-tal,csak búgott

vicc de életem legdurvább autója egy húzott r5 turbó volt,azt hittem kiszakad belõle a motor mikor elkapta😊

Jaja, de szerintem a többség nem a tapasztalatokból indul ki mikor egy olyan valamirõl alkot véleményt, amit max képeken látott. Gondolom ha most azt mondanám hogy mondj véleményt a Ford Gt -rõl, tapasztalat lenne benne szerintem -5 %. Befolyásolná az amerikai autókról alkotott kép, és hogy hogy gyorsul a Gtr, max egy két adat a netrõl de mást nem tudok elképzelni.

Aha, és ezt a suta fejeddel megállapítottad. Akkor sorold fel itt a topikok listáját, hagy tudják mások is hogy mekkora <#kocsog> vok.
Ezen kívül kettõt nem tudsz majd mondani.

pszihopata
'-Egyedül a Supra, aminek a megjelenése tiszteletet parancsol, a többi az bowli... "-sherco olasz szar"

-magyar sajátosság hogy a rajongás együtt jár azzal hogy minden mást gyûlölünk
ez valami össztársadalmi frusztrálság lehet,persze nehéz szétválasztani attól hogy valakinek már van tapasztalata és ezért véleménye is dolgokról

a bówlizás és a shercó-s megnyilvánulásod elég egyértelmûen nem a tapasztalatokból idul ki hanem a dolgok átideologizálásából

Firerock
te minden topikba vitázol csak... nehogymár megmagyarázzad...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nem akarok bebizonyítani semmit, szerintem innen indult ki a vita, mert nem tetszett a kedves hg reagálása. Azt szó szót követett, de lényegtelen, ez az utóbbi mûsör megerõsítette bennem azt hogy itt tök fölösleges amerikai autókról témázni, akár ezt és a tuning fórumot össze is lehetne vonni "Japán autók klubbja" cím alatt. Teljesen jogos lenne, amúgy is nagyrészt ezek körül forog az eszmecsere, attól függetlenül hogy idõnként becsúszik más is amirõl dumálni lehet.

pszihopata
azzal van a gond hogy te be akarod bizonyítani hogy jobbak ezek bárminél

szeresd õket az nem zavar senkit,én is szeretnék egy boattail-t kurvára

bardocz
Jó, hát a marhák mindent tuningolnak, meg bármibõl igénytelen szart csinálnak😄
pszihopata
hidd el hamarosan jönnek a pimpelt volvók a tuningosban <#wilting>

bardocz
Nono, ahhoz ennél picit több kell!😄
Csabesz6
Stílussal van a gond, semmi mással. De már nem lepõdök meg.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nem kell kiállni mellettem, 😄 az hogy ki mit agyal az esgén, az max az 1 % az életembõl ami foglalkoztat, innentõl kezdve mondhat bárki bármit mert nem érdekel. Az a helyzet hogy itt nagyrészt a japán szarokat imádják, vannak egy kevesen akik az európaira hajaznak, és még kevesebben akik muscle fanok. Van pár külföldi muscle fórum ahol agyalhatnának mert esélyük se lenne, az sg meg ilyen. Nincs ezzel semmi gond, felesleges leállni témázni velük, ez meg az én hülyeségem hogy mégis megteszem annak ellenére hogy nagyjából tudom hogy mi lesz a reakció.

SötétBarom
<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Toleránsnak kellesz lesz lenni.
I.C.ram
Az mellett, az miatt... Gyerekek, ne már...
shumika
Hagyátok már usamen-t. Õ csak az mellett érvel amiért szereti az Amcsikat. Van aki a japókat szereti. Ez az õ tényállása. Mindenkinek saját joga hogy mit szeret/mi mellet érvel.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

pszihopata

pszihopata
vicc...

már látom a sok imprezást hogy kacsingat a volvóra <#idiota>

Volvo végre túllépett a sablon hulladékon és egy csapatós videot bírt öszsedobni a s60-oshoz. mennyivel állatabb mint egy semmit mondó városban 30al gurulok megolás?!

volvo s60

remélem mások is rákapnak😊
Csabesz6
Tényleg ilyen "hulyék" vagytok?<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hát öö pepsi twist autójáról volt szó éppen, meg elsült egy gyenge ironizálás, de már 4x átolvastam a párbeszédet és nem esett le hogy jön ide az összefüggés. De õk a koponyák, biztos tudják amit én nem.

Adaaam
Téged elég nehéz megérteni, most kire is gondoltál?

everything's better with music

Na most a "buzi" jelentése milyen összefüggésben van azzal amit írtam ? Röhej. Baj van itt az agyakkal. <#eljen>

Pepsi Twist
gaytard

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

R0zs0máK
Meleg-e vagy?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

I.C.ram
Mégis ki? 😄
Nem neked íródott, van itt egy másik ipse is aki pepsi néven fut.

Pepsi Twist
álomautó? kinek?

Nem kétséges hogy a japó vasak jobban kanyarodnak, és ezt már azelött is tudtam mielött felvilágosítást adtál volna róla. Attól függetlenül a szövegeden... inkább nem írok semmit, a lényeg hogy halál pro vagy te is. Respect. <#eljen><#worship>

bardocz
Jajj, mert ehhez youtube kell ám, hogy tudja valaki. Sok izomszarral csak egyenesen lehet menni tempót, Vazul néni meg körbeautózza õket kanyarban talicskával.
Részvétem hogy emiatt elmaradt az álomautó és egy amcsi szarral kell járjál. Visítás helyett morog, és még szarul is kanyarodik... ejnye.

Csabesz6
Örökzöld😄
Spanom ezzel mekkorát "égett"😄DDDD

Pepsi Twist
me itt a 17-18 éves suhancok járnak vele apuci pézébõl 😊

Aha, végülis sokmindenre választ ad a Utube.

Csabesz6
Na, ez a fasza esküvõ😄

Aha értem. És mé nem vettél szkálányt ? Escalade árából kijött volna bõven.

kemszi2
vártam volna a mamától hogy beszól egyilyet:
Smicy2

😄DDD !!!

Charade GTti

Adaaam
Bocsi, de mi nem vagyunk rajok, így amperkodás se lesz 😞

everything's better with music

Csabesz6
Megmentõm😄

pszihopata

Falkon
Élmény menni 4kerekessel. A saját kocsinkkal mentem. (A6 2.5tdi quattro)
A legjobb hóba tolni neki!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pepsi Twist
rakjátok pendrive-ra azt amperkodjatok csutka hangerõn vele 😄

shumika
jólvan tojásfejû

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Pepsi Twist
áramot

prezi dani
Amit meg vezettél azt meg lelökte a kutya és mind összetört.

shumika
hát 4WD-t nem vezettem még......