Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
mikor mûködött😊-az buta,durva erõs kocsi volt ami állandóan kibaszta a seggét de olyan lusta volt autómatával hogy gázadás után 2 másodperc múlva indult meg,akkor meg kontrollálhatatlan volt a hirtelen jövõ nyomaték,4500-nál meg elfogyott belõle a szufla
de pár hete mentem egy transporttal hát az végleg szánalom volt v6-tal,csak búgott
vicc de életem legdurvább autója egy húzott r5 turbó volt,azt hittem kiszakad belõle a motor mikor elkapta😊
Ezen kívül kettõt nem tudsz majd mondani.
-magyar sajátosság hogy a rajongás együtt jár azzal hogy minden mást gyûlölünk
ez valami össztársadalmi frusztrálság lehet,persze nehéz szétválasztani attól hogy valakinek már van tapasztalata és ezért véleménye is dolgokról
a bówlizás és a shercó-s megnyilvánulásod elég egyértelmûen nem a tapasztalatokból idul ki hanem a dolgok átideologizálásából
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
szeresd õket az nem zavar senkit,én is szeretnék egy boattail-t kurvára
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
már látom a sok imprezást hogy kacsingat a volvóra <#idiota>#idiota>
volvo s60
remélem mások is rákapnak😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Spanom ezzel mekkorát "égett"😄DDDD
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A legjobb hóba tolni neki!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!