101020
.
  • I.C.ram
    Nézem, mi olyan rohadt ismerős a Pagani Zonda műszeregységében...

Hát paszmek, ez egy előző gen Lancia Y műszeregység. Pont olyan, amilyen éccsanyának is van:

• Prézli
    Ha jól tévedek, akkor az az alvázvédő, és sztem legtöbb autós boltban kapható
  • Floyd86
    Sziasztok! Akar valaki autós blognak írni? Olyannak, amit napi 3ezren olvasnak? Ha igen, akkor a [email protected] címre írjatok!
  • Kiado
    Hali, valaki nem tudja mi annak a Spray-nek a neve, amivel le kell fújni a kocsit, ilyen rücskösítő, vagy mi az isten, a rohadás ellen.
    Vagy hol lehet kapni, thx!
  • Wicked Belzebub
    Kár, hogy előre bejelentették...
  • Prézli
    Pár napja feltúrták itt az egyik kereszteződést, azóta szépen újraburkolták, felfestették, és gyakorlatilag teljesen kész van, egy dolog nem bír eltűnni, a 30-as tábla. No de ha már berejtették egy kellemes tölgyfa mögé, akkor ott mérni is illik, szépen kiköltözött a hatóság, remélem jól megmértek 45-el... mindegy ne legyen flém, csak dühít az ilyen népszívatás
  • desigo
    remélem,hogy az egész befolyt összeget gyógyszerre és orvosra költik...
  • Borg
    Holnap teljes autópálya igazoltatás lesz az M7-esen

$$$
  • cement
    na ezek tenyleg jo kepek. a gond veled lalám az hogy majdnem minden képet közszemlére teszel ami nem mosódott el. a minőségre menj ne a mennyiségre, van hozzá tehetséged, csak a kevesebb néha több!
  • REPS0L
    Köszönöm, és többieknek a véleményeket is, ha esetleg tud valaki logot szerkeszteni, örömmel venném, addig megpróbálok magamnak ügyködni valamit!
  • bency
    Nekem tetszenek nagyon a képeid,de túl nagyba van odairva az a Photography...
  • SötétBarom
    HOL?
  • CSOCSO
    szolid vizjel:

• Bercy #90934
    Tegyél rá valami szolidabb vízjelet (akár találj ki valami kompakt kis logót magadnak), mert ez így nagyon rontja az összképet.
    És úgy látom nem csak nekem szúrt szemet.
  • Csabesz6
    Egy jó kompozíciót szerintem majdnem mindenhol össze lehet hozni, nem kell hozzá Hungaroring...
  • Csabesz6
  • REPS0L
    Semmi baj, sajnos nem kérhettem meg őket hogy jöjjenek el velem a hringre hogy csináljak róluk normális helyen képeket, örülök hogy kritikát írtál és nem csak valami felettébb vicces szöveget! :)
    A vízjel a képekre azért kerül, mert több helyen is használják a képeimet -például sportmotor.hu, illetve több facebook-os rajongói oldal- és néha kivitelezhetetlen hogy oda írják alá ki csinálta a képeket, a reklám viszont jól jön mert többen is felkerestek már ez alapján. A vízjelet a lightroom-om automatikusan ráteszi a képekre ezen okból adódóan.

A szárnyon én is csodálkoztam, én sem tudtam hová tenni hogy fel van nyitva.

• I.C.ram
    Nem tudtam, hogy a te képeid :(

Semmi extra nincs rajtuk. Akárki csinál ilyen fotókat, egy kicsit jobb géppel, az utolsó kép ráadásul csúnyán be is égett. Semmi baj nem lett volna ezekkel a képekkel, ha nincs odaírva, hogy "xy photography", mintha valami profi fotós munkája lenne :) Ennyi :)

A magyarnak amúgy beszart a hátsó szárnya? Nem csak fékezésnél, és 200+ km/hnál kéne felnyílnia?
  • REPS0L
    ezt részletezd kicsit, 6 éve fotózgatok, 2 éve fotózom, 1 éve szakosodtam sportfotóra, értékelném ha megosztanád mi a problémád.
  • cement
    apparently
  • I.C.ram
    mindenki fényképész lesz, aki vesz magának egy kicsit drágább gépet?
  • REPS0L
    facebook/laszlo.bodrozsan.photography

• GregSB
  • GregSB
  • Csabesz6
    köszi
  • Csabesz6
    fos:) de csak ezért, mert már megdicsértem:D
  • Szabi1991
  • maffioso
    Könnyen lehet amúgy hogy láttad ezt a suli előtt, illetve párszor biztosan hiszen én is babitsos vagyok/voltam :)
  • maffioso
    Köszi szépen az elismerést, jól esik hiszen csak egy hirtelen ötlet és tényleg csak az amatőr vízióim alapján vagdaltam össze.
    A zene Hans Zimmer - Time című zenéje, az inception egyik dala
  • Caby
    harmadszorra nézem és nagyon tetszik! :) Mi a zene ami alatta megy? Jó választás.
  • Prézli
    A "láttam egy ilyen Hondát egy hete a suli előtt"-től 1:05-nél eljutottam a "baszki ez AZ a Honda"-ig

Szépen megy az autó, meg alapvetően a videó is profi munka
  • maffioso
    Hát akkor belinkelem ide is remélem lesz akit leköt vagy érdekel, a napokban készítettem.
  • desigo
    cselló
  • TomSolberg
    lmfao
  • Csabesz6
    0:20-ig milyen hangszer hallható?
  • Csabesz6
    ;-)
  • desigo
  • pajti

• SötétBarom
    Mivan kicsilego?