101020
.
-
#1598 '84-es... -
[Walaki]D`Lair #1597 -
#1596 Milyen állapotban van? Ganyusan olcsó. :) -
#1595 Nem, barátomé. -
#1594 Te adod el? -
#1593 Ehh CSOCSO, ez kurva jó :) -
#1592 ne szidd ezt az autot.. ezzel visznek be néha dolgozni.. amugy is halálfélelmem van...és még nevetni sem merek rajta.... nahjo... egy kicsit=
:)))) -
[Walaki]D`Lair #1591 már megvan....Mekkora LOL amikor oldara megy a kocsival a kereszteződésben :DDDDDDDD -
#1590 Az SMS hirdetéshez tarozó kép:
Vegyétek meg! -
#1589 nekem tetszett -
#1588 Nem rossz megoldás arra, hogy hogyan csináljunk egy hátsókerekes kibaszott unstabil autóból egy elsőkerekes még unstabilabb járgányt. :) Hülye lenygeleknek ehhez van eszük, mi? :) -
#1587 http://video.racing.hu/files/1019/kispolski_reverse.wmv -
#1586 Tiszta olyan mint az orosz Hummer, csak ahhoz illett ez a design. :) -
[Walaki]D`Lair #1585 Szerintem is.... -
K.András #1584 Most erre mit mondjak?Izlések és pofonok... -
#1583 Nem értesz te ehhez -
#1582 Már megnéztem. :) Köszi -
#1581 Szerintem kurva ronda. -
K.András #1580 Az új Phantom.
Uhh de durva ez az auto... -
#1579 #1572 -
#1578 kinek mi a szép?neked a régi amcsi autok szépek..nekem nem szépek...alfa romeo sem tetszik.. -
[Walaki]D`Lair #1577 www.totalcar.hu/teve -
#1576 Le lehet szedni? Hogyan? -
#1575 Neten nem jó? -
#1574 Bazzeg lemaradt a hülye BF miatt.:) Mikor ismétlik? -
#1573 A japán képtelen kimagaslóan szép autót csinálni, csak közepeset. -
#1572 Most néztem a totalcart, kibaszott jó volt. Volt benne CX! Nekem is volt CX-em, nézzétek meg! -
#1571 nah mindegy.. ez hülyeség... -
#1570 Nem azt mondtam, hogy elavult technika, hanem azt, hogy semmi ötlet nincs a tervezőkben! a Japán nem értenek a tervezéshez, abban az olaszok a frankók meg más európaiak. -
[Walaki]D`Lair #1569 Hááát azért egy benzinzabáló Hot Rod kétlem hogy kibírja mindenféle csere nélkül...Mind1 Azért Hot Rod POWWAAAAH!!!! -
#1568 nem arrol van szo hogy nem bírják ki eddig.. csak te voltál régebben ugy oda hogy a japcsi autok mennyire szarok és elavult technika stb... no de mindegy... mindegyik auto nagyon kúl..főleg most.. amcsibol,japcsibol is jönnek a királyabbnál királyabb auto.. az ember azt se tudja mit vegyen.. tok szar:(((((((((((((((((((((((( -
#1567 Akkor nézd meg, hogy egy amcsi autó vagy egy német autót azok is kibírják simán ennyi ideig, ha a gazdája vigyáz rá. -
#1566 egy idézet..hogy a Japcsik tényleg milyen fos autokat csinálnak:
Kicsit variálni kezdek az üléssel, és megdöbbenve tapasztalom, hogy egy japán autóban 180 centinél magasabb ember is kényelmesen elfér. Bár ez az ülés túl jó. Kemény, feszes tartású, abszolút nincs kiülve, ami már elvárható lenne egy ennyi idős autótól.
-Eredeti- mondja mosolyogva Zoli. Elképesztően tartós a kocsi. Gyakorlatilag olajon, és fogyó dolgokon kívül semmit sem kellett javítani rajta. Majd' 400 000 kilométer van benne, de még mindig lenyűgözően jó autó.
A fene vinné ezt a japán technikai fölényt. Vajon a szusi meg a szaké miatt tudnak ilyen gépezeteket építeni, vagy a No színház inspirálja a tervezőket?
-
[Walaki]D`Lair #1565 OK :) -
#1564 Figyuzz, én egy VW 45-ös Kübelwagennel megyek, majd segítünk egymásnak. :) -
[Walaki]D`Lair #1563 Tudom...Majd én is indulok vele...1x....talán :DDD -
#1562 Nőies !??
Akkor én nőies vagyok és kész. Nekem nagyon bejön. -
#1561 Fill nőies autó. -
#1560 Most nevetni fogsz, de Lada Niva régen benne volt az első 20-ban a Dakaron. -
#1559 Impreza rulz.
:)