101020
.
-
#1960 Az Ikarus magyar, nem ruszki. :) És nagyon is jó! Láttam Ikarust még Angliában is. TV-ben meg volt egy műsor Szaud-Arábiáról, ahol egy Ikarus ment az úton. :) -
#1959 hát egy valami nagyon csunya rajta.gondolom mindenki észreveszi a dolgot -
#1958 Dodge mostanában nagyon próbálkozik a 30-40-es évek vonalvitelével. -
#1957 haggyadmé..szétbontom akármelyik ruszki buszt ami itten cirkál.. -
#1956 Ha már Dodge, akkor legyen Hemi is
-
#1955 Az lenne a fasza, ha lenne magyar autógyár!!!!! Ikarus nem értem, miért nem vág bele valami személygépkocsi gyártásab!!! Mekkora büszkeség lenne már átrobogni Németországban egy magyar autóval. :) -
#1954 -
#1953 Mondd ezt a bünyesz buszsofföröknek. :) A böhöm nagy Ikarus megfingatja a te terepjárod. :) -
#1952 és szerinted ez jkit érdekel??? akar a faszom parkolni ezzel:) amugy meg tévedsz.. ezzel lehet a legjobban parkolni:)))))))))))))))
elsöbbséged van mindenhol:) -
#1951 Mi a pöcs ez???? Azt írtam, hogy utálom a légkondit, erre ez lett belőle. -
#1950 áááááááá, komoly, de erről tudod mi jut eszembe??
És nálam inkább Dodge, mint Ford. -
-
#1948 A kedvencem ezen az autón az ablak alatti szellőző. -
#1947 Ezzel még amerikában sem tudsz parkolni. -
#1946 Ha lenne egy ilyenem, és pénzelne a kecseg RTL, akkor indulnék a Dakaron poénból. :) -
#1945 én ezért adnám oda az ujjamat:))
-
#1944 EZ!!!! NYAMMII!!!
-
#1943 hát pedig a luxus terepjárók közül (ha a Hummert nem nézzük) ez a csúcs mai napig
egy Navigator is jöhetne, de az sem tud ennyit -
#1942 ?heehh -
#1941 nah neee...lehet hogy jo auto..de ezért nem adném az ujjamat...azért a nagy FORD ért viszont adnám amit belinkeltem régebben ( nagy sárgam dupla praclik hátul..igazi városi romboló...hummer gyilkos) -
#1940 Nekem a régi Defender a kedvecnem!!!! Kurva jól néz ki az az autó. -
#1939 ez meg mi? -
#1938 ezért is odaadnám egy ujjamat....
-
-
#1936 jol teszi... -
#1935 BMW is elég furán tervezi az autóit. Nem tudom hány évtizeden keresztül semmi változás, most meg hirtelen az egészet átalakítja.... -
#1934 hja...
:) -
#1933 nekünk meg a ház előtti kávézóba jár egy csirke faszi vele.... hát imádom nézni azokat a böhöm kerekeket, meg egyáltalán, végre egy méretes autó -
#1932 fuu ne is mond... a sulink elött állt egy új 7 es..nah az már auto!:)ez az 5 is tetszik.. -
#1931 lol, hát már ideje lenne :DD
az új hetes óta nézem én is őket :D -
[Walaki]D`Lair #1930 Nézd meg a Skoda Octaviát, vagy a Fabia-t...lehet hogy VW, de jól néz ki mind a kettő...a Superb az télleg fos utánzat, de nem a skoda tehet erről...
Ott a Seat...nem hasonlít egyik VW-re sem.... -
#1929 így igaz..ez már hasonlít valami eleganciás dologra..nemsokára a bmw is auto lesz:)))))) -
#1928 Amúgy sem tetszik ez az erőszakos VW tervezés! Szerintem nem tud a VW autót tervezni. Audi VW tök ugyanúgy néz ki egy-egy darab, nem beszélve egy két régi Seatról. Most jött meg az esze, hogy azért tervezni is kéne, nem csak másolni. Utálom a VW leányvállalatait. Az utolsó jó dobása a VWnek a 2-es Golf volt. -
[Walaki]D`Lair #1927 nade az még a régi seat széria....Ez a Leon egyszerűen gyönyörű :))) -
#1926 igaz -
#1925 Lehet, hogy gyorsulniakar. :) -
#1924 na erre akartam rávilágítani, hogy ahhoz olyan fizetés kell, de ez már nem ide tartozik -
#1923 biztos spórolós . . . -
#1922 Nekem a Seatról a nyugati Suzuki jut eszembe! Tesómnak volt egy Seat Cordobája, és nem volt valami nagyon minőségi munka. -
[Walaki]D`Lair #1921 Ebből 1 darab sincs ;)
Az mind Seat Leon 1.8 16V
Emmeg Cupra R 1.9 JDTDI :DDDDD A hülye fasz vesz egy Cuprát Dízelesen :DDDDDD ROTFL....