101020
.
-
[Walaki]D`Lair #2202 Ehhhe...télleg nem gyenge...de hát ezek már minden mai modern divatterepjáróban ottvannak...A Volvo-ban is...Annyi a különbség hogy ahhoz nincs V8-as, 4.8literes moci :DDDDD De azért a 6 henger 3 Liter se rossz annyira...9.3sec alatt gyorsul 100-ra :)))) Magyarul legyorsul egy szarul beállított XF GTi-t :DDD (nemigaz Freak? :))))) -
[Walaki]D`Lair #2201 Azért a FreeLander nem olyan szar...Először én is azt hittem, de aztán 1x az autókiállításon megkérdeztem ilyen offroad-os faszitól és azt mondta, hogy nem szar az... -
harcu #2200 Maradjunk annyiban, hogy divatterepjáró ( = SUV). Terepre gyenge, ellenben városban baromira jól mutat, és terepjárósan magasan ülsz. Tipikusan a RAV4, Honda HRV ilyenek. Ja, meg a Land Rover FreeLander. -
#2199 Volvo sokkal jobb minőség. -
Szerintem csak annyiban jobb a Volvo, hogy az európai autókat általában szeretik az emberek, a Volvot főleg, és menőbb márka. Egyébként nem jobb semmiben. -
#2197 "mégiscsak Volvo és nem egy Toyota"
Én is szeretem a Volvot, de terepen egyértelműen Toyota, luxusban meg inkább egy Lexus (ami Toyota), mint Volvo.... -
#2196 Szerintem nézd meg ezt a Toyota-t mit tud, nem gyenge a felszereltsége:)))
-kormányrol kezelhető hifi, amit a hátul ülök is kezelhetnek (JBL, hét hangszoro, 300W, 6CD táras)
-fűthető ülés elől
-a hátul ülöknek beépitett DVD lejátszo
-4.7 V8-as motor, a nyomaték nyolcvan százalékát már 1100-as fordulaton leadja
-felni: 275/65R17
-LCD kijelző ( navigáciohoz, DVD vezérléshez, klimához)
A menettulajdonságokat már nem is irom, meg hogy milyen szerkezetek segitik ebben...
Na mindegy nem azért irtam hogy kötekedjek, de azért ez nem csak egy Toyota:)))
Szoval nekem jöhetne mindkettő. -
#2195 ja persze, van benne egy két aproság amiben jobb a volvo, de azt nem is terpejáronak szánták. -
[Walaki]D`Lair #2194 Amúgy a Volvo-t hozták ki győztesnek...mert azért mégiscsak Volvo és nem egy Toyota :)) De terepen tuti jobb a LandCruiser :) -
[Walaki]D`Lair #2193 Én az összeset megnéztem, de mind 4x4-es... -
[Walaki]D`Lair #2192 De...XC90-est -
#2191 nem tudom, lehetséges, de ha mondanál tipust....
uazauto.com -
#2190 Ez négy kerekes:
meg ez is:
-
#2189 Max. az újabbak, de az eredeti, ami a magyaroknak is van, az hátsókerekes. -
#2188 I.C.Ram: Nem tudom melyik uazrol beszélsz, de elég fura lenne ha nem lenne benne négy kerék... -
#2187 Hát pedig nem négykerék. -
#2186 Kibeszél itt uaz-rol???
Walaki, nem volvo-t vesztek? Azt hittem arrol van szo. -
[Walaki]D`Lair #2185 persze....én meg a Dalai Láma vagyok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2184 UAZ nem négy kerékmeghajtás, hanem hátsó szvsz. :) -
#2183 Azt mindenképpen, nagyon király terepen, meg sárban nyomatni:)) 4kerék on állásba aztán dagonya :) -
[Walaki]D`Lair #2182 Lesz...majd nyáron jön :D
Azért majd ilyen dimb-dombon kiprónáljuk az tuti :DDDD (úgysem off-roadolni vettük) -
#2181 Jaaaa, hogy nektek is ilyen van, lesz?!!! nem figyeltem:)) Persze én is elfogadnám, de a másikat jobban:)))) -
#2180 És azért vegyek kis autot hogy az esélyem kisebb legyen?:)
Egy ilyen autoban te is biztonságban érzed magad, amit mondjuk egy 206-ról nem mondhatnánk. Szoval szivesebben ülök egy terepjároban mint egy kisautoban...személyszerint:)))
Aki meg probálta már milyen egy ilyenben ülni szerintem nem vágyik kisautora:) -
[Walaki]D`Lair #2179 Figy...amire mi fogjuk használni, arra tökkéletesen megfelel...annál nagyobb terepre úgyse fogjuk vinni, szal mind1 :DDD aki terepre megy, az vegyen UAZ-t :DDDD -
#2178 egész pontosan 1:13 az én javamra, ami az esélyeket illeti a statisztikák alapján -
#2177 Csak, ha mondjuk rámész egy kisebb autóra a Hummereddel, lehet hogy te túléled, de akire rámentél, annak nem sok esélye va. :) -
#2176 hát pont hogy a kis autókban halnak meg többen, és nem csak ütközésről van szó, hanem sima borulás, egy résztvevős baleset
eleve sokkal nagyobb a gyűrődési zóna, van hely a légzsákoknak, és mivel magasabban ülsz, sok földközeli szart elkerülhetsz (pl. robogósok, gyalogosok :))))))))))))))) -
#2175 jah nekem is -
#2174 kera :) -
#2173 Belülről sokkal szebb az új Hummer, de nekem is jobban bejön ez a tégla-design. -
#2172 kira:)) -
#2171 Escalade rullz.
Csekk szemüveg jobboldali lencséjének jobbalsó sarkát :) -
#2170 öööö, egy ford transit mekkora pusztitást végez ha ütközik? egy mercedes mekora pusztitást végez?
Nem igazán értem ezt hogy gondolod... A baleset megelőzés nem ott kezdödik hogy milyen autom van, hanem ott hogyan vezetek, meg hogy a gyalogos nem lép le az uttestre csak mert lusta még 20 métert gyalogolni a zebráig....
Amugy gondolod akinek ilyen autoja van annak számit a benzin? (az USA-ban meg pláne)
-
#2169 Ja, elment, de az nem volt terep:))
-
#2168 nemtom nekem az elöbbi kiadás jobban bejött a maga primőr kinézetével .. má itt is kezdik a sarkokat levágni :( -
az uj Hummer H2
-H2 makes its debut in the truck world as the more "civilized" family member. Its on-pavement manners, including ride comfort, are extremely refined. And it provides all the features and amenities that a premium SUV customer might want
A standard Vortec 6000 V8 and new heavy-duty 4L65-E four-speed automatic overdrive transmission with best-in-class power and performance. The Vortec 6000 generates an estimated 325 hp and 385 lb.-ft. of torque. The 4L65-E provides GM's driver-selectable Tow-Haul mode when the transfer case is in the "4 HI" modes.
-
#2166 Meg a súladóba. :) 1.5 tonna egy ilyen kis camaro min. :) -
#2165 Be kéne ezeket tiltani!Tudod milyen pusztítást tud végezni ha balesetet okoz?(mellesleg kb.20-25 Litert megiszik százon)terepen meg senki nem használja! -
[Walaki]D`Lair #2164 Randa nagy amerikai bömbi :PPPP -
[Walaki]D`Lair #2163 Az új Toyota LandCruiser-el...A TotalCar volt a TV2-n...
Amúgy a végén azt mondták, hogy mindenhol elmentek vele, ahol a LandCruiser-el...(ettől függetlenül tuti hogy jobb a Toyota terepen)