101020
.
  • Taranov
    jaja, egyetértek, itt vettük a Rover 25-öst múltkor :)
    Láttam előben ezt az autót, és ültem is benne :)
    Szép, de ablaknélküli nem jó...
  • Tikal #2281
  • I.C.ram
    Durvajó ára van!!! 6 milla egy 1 éves Defenderért. :) Sajna nem jó az ablaknélküli. :)
  • Taranov
    te tudod, de én megyek. :)

Jó 8
  • I.C.ram
    Túl új, és a kicsi fajta. Kicsi és nagy között alig van különbség árban, akkor meg inkább a 110-es. :)
  • Taranov
    Egy 110-es Hard top (sajna hátul nincs ablak) a Wallis Dunában:

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=2155014&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=
  • Tikal #2276

• Taranov
    Egy Defender: 90-es:

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=564607&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=
  • I.C.ram
    Lottó... lottó, egyszer az életben nyernék rajta, többet nem is lottóznék. :)
  • I.C.ram
    Nekem még a Range Rover tetszik, de az kicsit olyan angol vidékiemberes. :) A többi túl országútis. :)
  • Taranov
    Jaja, én is és vennék egy normális kocsit, ami nem eszi Bush olaját, és a maradék pénzt pedig kamatoztatnám :) De ne térjünk ki erre :)
  • I.C.ram
    Hát persze, én is elfogadnám, és el is passzolnám. :) +20 milla jól jönne. :)
  • I.C.ram
    Írtam! (komoly) :D
  • Taranov
    nekem tetszik a Defender és a Freelander is. Minden Rover tetszik...Land Rover...Rover minden :)
  • Taranov
    jaja.
  • Taranov
    BMW X5 ronda szerintem, és csak lifestyle kocsi.
    Mondjuk elfogadnám :)
  • I.C.ram
    Nekem igazából a régi 1. gen kéne, de az sajna nagyon fapados. :)
  • Taranov
    hmmz. Ha megkérded E_mail-ben tuti válaszolnak. :)
  • Taranov
    Nem nagyon öreg még az. Én mindig a hasznaltauto.hu-n szoktam nézni...
  • I.C.ram
    Nézegettem, de nem nagyon találtam különbséget. Külsőre, meg nem is lehet összehasonlítani, mert csak egyfajta kép van a wagonról.
  • I.C.ram
    Lada Niva, elmaradt a fejlődésben és ez okozta a vesztét. Ha lett volna tőke rá, akkor kb. olyan lenne, mint a Defender, ergo rusztikus, de anál jobb.
  • Taranov
    www.landrover.hu --> nincs semmi?
  • I.C.ram
    Én sem!!!! Főleg nem Defendert, mert az útobbi időkben alig fejlődött, és csak pénzkidobás lenne. Csak használtan nem nagyon találtam, így nehéz lett volna árat mondani, de kb full extrás 110-es defender wagon 4-5 milla (98-97-es)
  • Taranov
    Nem tudtam, de elhiszem. A Marocco Rallyn is jó helyezést ért el egy magyar LAda Niva.
  • CSOCSO
    :))))
  • Taranov
    Jaja, biztos a benzint is eszi. Személyszerint újonnan nem vennék autót főleg nem monstani anyagi helyzetemben.
  • I.C.ram
    A legszarabb/alapabb x5 is 17 milla! a legdrágább (asszem nem fullxtrás) 33.5 milla!!!!!!!
  • I.C.ram
    NEM!
  • I.C.ram
    És rondább is szerintem. De egy BMW x5 kurvadrága, pedig a Defender közelébe sem ér.
  • CSOCSO
    nem akarunk témát váltani? egy kicsit unom az uazokat meg a többit:)
  • I.C.ram
    Ja és olcsóbb egy kicsit a full extrás, nem 13 milla, hanem kb 11 és fél.
  • I.C.ram
    Valami vulkánféleség. :) Aki megmondja, megmutatja, mi a különbség a County Stationwagon és a sima Stationwagon között, akkor nagyon hálás lennék. :) Annyit tudok, hogy a sima Stationwagon (SW) drágább, mint a County (CSW).
  • Taranov
    drága. Freelander olcsóbb,bár közel sem ilyen jó.
  • I.C.ram
    Lada Niva egyszer majdnem Dakart nyert. Ez komoly.
  • Taranov
    Szép autó. Mi az a természeti jelenség a háttérben? Tűzijáték ? :)
  • Taranov
    az hát, de valaki elegáns terepjárót szeretne :)
    De igaz, nagyon jól járja a terepet az UAZ. a lada niva is azért.
  • I.C.ram
    Csak azt nem tudom, hogy mi a különbség a Station Wagon és a County Station Wagon között. Valaki nem tudna utána nézni? Esetleg képet a két modellről.
  • I.C.ram

Én egy ilyet szeretnék!!! :) Más színben.
  • I.C.ram
    Kiváncsi vagy, hogy egy 90-es évjáratú mennyi lehet.
  • I.C.ram
    És olcsóbb is, kb egy millával.