101020
.
  • Astaroth
    Egy híres Osztrák terepjáró (Steyer-Puch nem tudom a típusát) 20LE-vel kiemelkedő terepes tulajdonságokkal rendelkezett,mert marha kicsi volt a sebességváltó áttétele.65 LE autópályán nem ér sokatde terepen bőven elég hidd el!
  • Tikal #2368
  • Taranov
    szép, de a 64 lóerő csúnya, és én azért elfogadnék egy kicsit extrásab járművet is
  • Tikal #2366
    Megbeszéltük
  • Astaroth
    Rossz napod van! én meg félreértettem.
  • Tikal #2364
    Előfordul, bug
  • Astaroth
    LOLLLLLLLL az hogy lehet hogy ezt én írtam?Ki ez a Bali1007 beírtam a nevem és a jelszavam,és ez a név lett
  • Tikal #2362
    Te okostojás, pont azt mondom hogy nem csak amcsi kocsikat teszünk be, ha visszalapoztál volna láttad volna hogy egy rakat toyota-t linkeltem be, gondolod nem tudom hol gyártják?
    ma szar napom van
  • bali1007
    A Toyota hol Amerikai?
  • Tikal #2360
    Akkor nem láttad még CSOCSO supráit!
  • Tikal #2359
    Mit ugatsz genyo? Nem látod hogy kijavitottam magam te szerencsétlen
    Előfordul az ilyen...
  • I.C.ram
    És ez sajna nem a 12 üléses. :(
  • I.C.ram
    1.6 sorry.
  • I.C.ram
    Nem rossz ár!

Land Rover SeriaIII StationWagon (Diesel) <<<< Vissza Hirdetéskód: 559534

Gyártás év/hó: 1976 Műszaki vizsga: 2004/5
    Hengerűrt.: 2285 cm3 Futott km: 150000 km
    Kivitel: 5 ajtós Szín: zöld
    Súly: 1710 kg Teljesítmény: 64LE kW/LE
    Száll. sz. sz.: 6 fő
    Telefonszám: 20-9643190 , 76-474132
    Ár: 1.6 millió Ft Nyomtatható változat
    Finanszírozás: Finanszírozási ajánlat kérése erről a járműről
    Leírás: Terepezésre felkészítve, hidraulikus csörlő, hátsó differenciál zár, méterszámláló,emelés, tetőtartó, veteránosításra 100% eredeti állapot könnyen visszaállítható

1.4 milla :) Mondjuk az a 64 lóerő nagyon nem tetszik. :)

• Galy
    kell hozzá egy külső merevlemez ház
  • Galy
    :-)))))))))))))))
  • I.C.ram
    Látom kisautó kiütve!. :)
  • I.C.ram
    Max régi 5-ös BMW vagy valami kisautót, de elég újat.
  • I.C.ram
    Aztán rámegy az összes pénze a benzinre, súlyadóra.
  • mateos
    saab 9000
  • ullrich
    Remélem a végét is elolvastad, ha nem akkor leírom még1szer hogy ez az én véleményem egyébként a forumba túlnyomó többséggel amcsi kocsikat raktok be ezen próbáltam újítani.
  • GregSB
    #2297-et:

"muszály mindig ilyen foss amcsi taligákat beteni"

Nekem ez a része nem tetszett a hozzászólásodnak. Itt azért hupákolsz, hogy miért teszünk be ilyen autókat. Én erre ítam, hogy talán mások is léteznek, akiknek tetszenek ezek az autók.

• ullrich
  • Tikal #2339
    huuhuuuu hadjuk :)))))
  • GregSB
    "Az biztos hogy én nem vennék amerikai kocsit:"

Ki várta el itt tőled, hogy vegyél amcsi autót? Nem azért tesszük be őket, hogy megvedd, hanem azért mert NEKÜNK tetszik.

"drága,
    kell hozza szaddam összes olaja"

Tévedésben élsz, a mai amcsi autók kategóriájukon belül teljesen átlagosan fogyasztanak. Rég lejártak már azok az idők, amikor az amcsi autókat benzintemetőknek nevezték.

"senkit nem akarok letolni az útról inkább simán lelépem
    be se fér a garázsba"

Aham, csodálatos. Tehát neked ezért nem tetszenek. És ez miatt persze mi nem is tehetünk be róluk képeket..

"ocsmány dizájn"

Ez elég szubjektív téma. Nekem pl. ezek az "ocsmány dizájnú" kocsik ezerszer jobban tetszenek, mint az általad berakott két kommersz fócvágen-szerű tömegtermék. De hát mondom ez azért van nem nem vagyunk hasonlóak. Ezért én elviselem, hogy te olyan autókat raktál be, amiket én egyáltalán nem csípek, és szerintem az lenne a minimum, hogyha te sem sírnál itt mert nem tetszik egy berakott autó. Arra esetleg nem gondolsz hogy ez valaki másnak tetszik, és hogy nem csak te létezel?

(Ma rossz napom van :D
  • FREAK
    bazz ez nem a gazdaságos és környezetkímélő autók topikja.....

egy komoly autó eszi a benzint, azért van, de cserébe megy is mint a meszes

egy focussal elzümmöghetsz amíg szét nem hajtod, de idehaza pl. tök ciki, hogy akármerre nézel látsz egyet a közelben

nálam fontos, hogy egyedi vagy ritka legyen, hogy megbámulják, azok is, akik nem vágják le egy tenyérnyi beömlőről, hogy ez biztos valami gyári tuningos speciális kiadás, tökjó.....

az autó nálam olyan, mint egy ékszer, az egyéniségemhez kell mennie, legyen feltűnő, és érezzem magam jól benne

a fogyasztás meg egy dolog, a jó dolgok pénzbe kerülnek
  • Tikal #2336
    Én meg szerencsére ember vagyok:) nem érdekel a származás:)))
  • Tikal #2335
    Akor nem a pénztárcád miatt?:))
    Vegyél Toyota Prius-t, az jol fogyaszt és környezetbarát is.... amugy ez az indok még messze va a megvalosoulástol, de dicséretre mélto...
  • ullrich
    Ha másért nem akkor környezetvédelmi szempontból. De mostmá tényleg hagyuk.
    szerencsére én magyar vagyok
  • Tikal #2333
    Akkor ez a focus nem is gyorsul sokkal joban mint egy több mint két tonnás GMC?
    A fogyasztást hadjuk, az ebben a topicban szerintem senkit nem érdekel:))))
  • Tikal #2332
    Az hogy mi tetszik vagymi nem az tényleg szubjektiv, azon felesleges vitatkozni, de kérdem én ha van egy 15milios autom, kit érdekel a fogyasztás??? Nem érte miért ezen lovagolsz, az amcsiknak ez nem gond:)))
    Amugy 15L fogyaszt városban a gmc yukon, terepn beveri talán a 20-at, de autopályán 10-12.....
  • ullrich
    Octavia Rs:8s 100-ra & 8l fogyasztás vegyes használatban.
  • ullrich
    egyébként a Focus St 170 8,2s gyorsul és áltag 9,1-t fogyaszt.
  • ullrich
    aszem teljesen meddő vitát folytatunk.
    Az biztos hogy én nem vennék amerikai kocsit:
    -drága,
    kell hozza szaddam összes olaja
    szarul megy
    senkit nem akarok letolni az útról inkább simán lelépem
    be se fér a garázsba
    ocsmány dizájn
    De szvsz zárjuk le a témát végül is nem gond hogy nem értünk1-t.
  • FREAK
    pffff.... konkrétan melyikre gondolsz?? csak mert a Hummer 3 tonna, turbodiesel és 20 mp alatt százon van úgy, hogy 120 a vége...

na most akkor képzelj el egy 6 literes, 2 tonnás benzinest.... megeszik keresztbe azt a szuper Focust :D
  • FREAK
    Lehet hogy bennem van a hiba de ezen mit kell nézni??
  • Tikal #2326
    A Cadillac Escalade dijat nyert kategoriájában gyorsulásban: 0-60mph kevesebb mint 9mp alatt
  • Tikal #2325
    de mindegy, amugy sem gyorsulásra van:) pesti forgalomban az ilyen focusokat leturná az utrol, nem kéne előzgetnie:))) na de ez csak tréfa:)))
  • Tikal #2324
    Még szép hogy kevesebb a fogyasztásuk, nem is állitotta senki az ellenkezőjét....
    Milyen fél perc? :))))
    Toyota Landcruiser 3.4 V6-os motorral 0-100-ra 10,9 alatt gorsul, két tonna a jármű
    Akkor egy 8000-es motor, 600NM nyomatékkal mit tud? nem 30mp-t az biztos
  • ullrich
    neharagudj de akkor is kisebb a fogyasztása mint a 2.5tonna, 6literes amcsi kocsiké amik 1/2 min alatt gyorsulnak 100ra.