101020
.
-
#2369 Egy híres Osztrák terepjáró (Steyer-Puch nem tudom a típusát) 20LE-vel kiemelkedő terepes tulajdonságokkal rendelkezett,mert marha kicsi volt a sebességváltó áttétele.65 LE autópályán nem ér sokatde terepen bőven elég hidd el! -
#2368 -
#2367 szép, de a 64 lóerő csúnya, és én azért elfogadnék egy kicsit extrásab járművet is -
#2366 Megbeszéltük -
#2365 Rossz napod van! én meg félreértettem. -
#2364 Előfordul, bug -
#2363 LOLLLLLLLL az hogy lehet hogy ezt én írtam?Ki ez a Bali1007 beírtam a nevem és a jelszavam,és ez a név lett -
#2362 Te okostojás, pont azt mondom hogy nem csak amcsi kocsikat teszünk be, ha visszalapoztál volna láttad volna hogy egy rakat toyota-t linkeltem be, gondolod nem tudom hol gyártják?
ma szar napom van -
bali1007 #2361 A Toyota hol Amerikai? -
#2360 Akkor nem láttad még CSOCSO supráit! -
#2359 Mit ugatsz genyo? Nem látod hogy kijavitottam magam te szerencsétlen
Előfordul az ilyen... -
#2357 És ez sajna nem a 12 üléses. :( -
#2356 1.6 sorry. -
#2355 Nem rossz ár!
Land Rover SeriaIII StationWagon (Diesel) <<<< Vissza Hirdetéskód: 559534
Gyártás év/hó: 1976 Műszaki vizsga: 2004/5
Hengerűrt.: 2285 cm3 Futott km: 150000 km
Kivitel: 5 ajtós Szín: zöld
Súly: 1710 kg Teljesítmény: 64LE kW/LE
Száll. sz. sz.: 6 fő
Telefonszám: 20-9643190 , 76-474132
Ár: 1.6 millió Ft Nyomtatható változat
Finanszírozás: Finanszírozási ajánlat kérése erről a járműről
Leírás: Terepezésre felkészítve, hidraulikus csörlő, hátsó differenciál zár, méterszámláló,emelés, tetőtartó, veteránosításra 100% eredeti állapot könnyen visszaállítható
1.4 milla :) Mondjuk az a 64 lóerő nagyon nem tetszik. :)
-
#2354 kell hozzá egy külső merevlemez ház -
#2353 :-))))))))))))))) -
#2351 Látom kisautó kiütve!. :) -
#2350 Max régi 5-ös BMW vagy valami kisautót, de elég újat. -
#2349 Aztán rámegy az összes pénze a benzinre, súlyadóra. -
#2344 saab 9000 -
#2343 Remélem a végét is elolvastad, ha nem akkor leírom még1szer hogy ez az én véleményem egyébként a forumba túlnyomó többséggel amcsi kocsikat raktok be ezen próbáltam újítani. -
#2342 #2297-et:
"muszály mindig ilyen foss amcsi taligákat beteni"
Nekem ez a része nem tetszett a hozzászólásodnak. Itt azért hupákolsz, hogy miért teszünk be ilyen autókat. Én erre ítam, hogy talán mások is léteznek, akiknek tetszenek ezek az autók.
-
#2340 #2297 -
#2339 huuhuuuu hadjuk :))))) -
#2338 "Az biztos hogy én nem vennék amerikai kocsit:"
Ki várta el itt tőled, hogy vegyél amcsi autót? Nem azért tesszük be őket, hogy megvedd, hanem azért mert NEKÜNK tetszik.
"drága,
kell hozza szaddam összes olaja"
Tévedésben élsz, a mai amcsi autók kategóriájukon belül teljesen átlagosan fogyasztanak. Rég lejártak már azok az idők, amikor az amcsi autókat benzintemetőknek nevezték.
"senkit nem akarok letolni az útról inkább simán lelépem
be se fér a garázsba"
Aham, csodálatos. Tehát neked ezért nem tetszenek. És ez miatt persze mi nem is tehetünk be róluk képeket..
"ocsmány dizájn"
Ez elég szubjektív téma. Nekem pl. ezek az "ocsmány dizájnú" kocsik ezerszer jobban tetszenek, mint az általad berakott két kommersz fócvágen-szerű tömegtermék. De hát mondom ez azért van nem nem vagyunk hasonlóak. Ezért én elviselem, hogy te olyan autókat raktál be, amiket én egyáltalán nem csípek, és szerintem az lenne a minimum, hogyha te sem sírnál itt mert nem tetszik egy berakott autó. Arra esetleg nem gondolsz hogy ez valaki másnak tetszik, és hogy nem csak te létezel?
(Ma rossz napom van :D -
#2337 bazz ez nem a gazdaságos és környezetkímélő autók topikja.....
egy komoly autó eszi a benzint, azért van, de cserébe megy is mint a meszes
egy focussal elzümmöghetsz amíg szét nem hajtod, de idehaza pl. tök ciki, hogy akármerre nézel látsz egyet a közelben
nálam fontos, hogy egyedi vagy ritka legyen, hogy megbámulják, azok is, akik nem vágják le egy tenyérnyi beömlőről, hogy ez biztos valami gyári tuningos speciális kiadás, tökjó.....
az autó nálam olyan, mint egy ékszer, az egyéniségemhez kell mennie, legyen feltűnő, és érezzem magam jól benne
a fogyasztás meg egy dolog, a jó dolgok pénzbe kerülnek -
#2336 Én meg szerencsére ember vagyok:) nem érdekel a származás:))) -
#2335 Akor nem a pénztárcád miatt?:))
Vegyél Toyota Prius-t, az jol fogyaszt és környezetbarát is.... amugy ez az indok még messze va a megvalosoulástol, de dicséretre mélto... -
#2334 Ha másért nem akkor környezetvédelmi szempontból. De mostmá tényleg hagyuk.
szerencsére én magyar vagyok -
#2333 Akkor ez a focus nem is gyorsul sokkal joban mint egy több mint két tonnás GMC?
A fogyasztást hadjuk, az ebben a topicban szerintem senkit nem érdekel:)))) -
#2332 Az hogy mi tetszik vagymi nem az tényleg szubjektiv, azon felesleges vitatkozni, de kérdem én ha van egy 15milios autom, kit érdekel a fogyasztás??? Nem érte miért ezen lovagolsz, az amcsiknak ez nem gond:)))
Amugy 15L fogyaszt városban a gmc yukon, terepn beveri talán a 20-at, de autopályán 10-12..... -
#2331 Octavia Rs:8s 100-ra & 8l fogyasztás vegyes használatban. -
#2330 egyébként a Focus St 170 8,2s gyorsul és áltag 9,1-t fogyaszt. -
#2329 aszem teljesen meddő vitát folytatunk.
Az biztos hogy én nem vennék amerikai kocsit:
-drága,
kell hozza szaddam összes olaja
szarul megy
senkit nem akarok letolni az útról inkább simán lelépem
be se fér a garázsba
ocsmány dizájn
De szvsz zárjuk le a témát végül is nem gond hogy nem értünk1-t. -
#2328 pffff.... konkrétan melyikre gondolsz?? csak mert a Hummer 3 tonna, turbodiesel és 20 mp alatt százon van úgy, hogy 120 a vége...
na most akkor képzelj el egy 6 literes, 2 tonnás benzinest.... megeszik keresztbe azt a szuper Focust :D -
#2327 Lehet hogy bennem van a hiba de ezen mit kell nézni?? -
#2326 A Cadillac Escalade dijat nyert kategoriájában gyorsulásban: 0-60mph kevesebb mint 9mp alatt -
#2325 de mindegy, amugy sem gyorsulásra van:) pesti forgalomban az ilyen focusokat leturná az utrol, nem kéne előzgetnie:))) na de ez csak tréfa:))) -
#2324 Még szép hogy kevesebb a fogyasztásuk, nem is állitotta senki az ellenkezőjét....
Milyen fél perc? :))))
Toyota Landcruiser 3.4 V6-os motorral 0-100-ra 10,9 alatt gorsul, két tonna a jármű
Akkor egy 8000-es motor, 600NM nyomatékkal mit tud? nem 30mp-t az biztos -
#2323 neharagudj de akkor is kisebb a fogyasztása mint a 2.5tonna, 6literes amcsi kocsiké amik 1/2 min alatt gyorsulnak 100ra.