101020
.
-
#2489 De persze te igen
Köszönjük informativ hozzászolásodat -
#2488 Nem értetek ti a kocsikhoz szart sem! -
#2487 "természetesen, ha visszarúgna az első felfüggesztés, akkor gáz lenne, de ez nem jellemző az amcsikra sem"
Én ezt is hozzátettem. Azért az amerikaiak sem hülyék, hogy pattogó autókat csináljanak... Egy dolog a felfüggesztés benyomódása, és más dolog a kilökődés, ezekkel játszva kaphatsz egy kényelmesen laza, de nem pattogó felfüggesztést (ha már/még nincs elektronikus aktív felfüggesztésed) -
#2486 Az tény, hogy nem fog csúszni, de a féktáv hosszabb lesz. -
#2485 ez gyönyörű. -
#2484 Lengőautót nehezebb megállítani, mitn egy stabilan fekvőt. Na mindegy nem fontos ez.... -
#2483 ha hintázik, akkor a rugók nyelik el az energia nagy részét, erről beszélek
ha meg merev, akkor a gumira nehezedik az egész (ez félreérthető, de természetesen autókról beszélek :), és igen komoly ABS kell hogy csússz meg, és ne legyen ezáltal 2x akkora a féktáv
-
#2482 De nagyon hintázik az autó! megálásnál. Így a lendülete is előre próbál húzni, ezáltal nehezebb megállítani, én nem a kényelemről beszélek, hanem a feékezésről. -
#2481 LOL! Nem is egyben!! Ismerősöm Amcsi autókkal foglalkozik... -
#2480 ez is tévedés, ugyanis a puha felfüggesztés helyből elnyeli a mozgási energia egy részét, míg a kemény sokkal könnyebben megcsúszik, mivel az összes erő a gumi és az út érintkező felületére összpontosul
természetesen, ha visszarúgna az első felfüggesztés, akkor gáz lenne, de ez nem jellemző az amcsikra sem
nem pattognak, hanem könnyedén dőlnek, a visszaút viszont igen kíméletes
próbáld ki LFS-ben, ott nagyon faszán be lehet állítani tetszőleges felfüggesztéseket! -
#2479 1973 Pontiac Firebird
-
#2478 2002 Lamborghini Murciélago
6.2 L V12
426 kW @ 7500 rpm
650 Nm
0-60 mph: 3.8 sec (0-100 km/h)
-
#2477 V8 DOHC
320 bhp @ 6500 rpm
290 lb-ft @ 5000 rpm
0-60 mph: 4.4 sec
-
#2476 Kewl -
#2475 Én sem értem, csak elcsúfítja :) -
harcu #2474 1.36 LE = 1 KW -
#2473 Ültél már valaha amerikai autóban???? -
#2472 amugy látom ott a kis golf4 es szélvédőjén van egy DTM felirat..hát ha én ennyire DTM ezni akarnék átcseréltetném a ablaktörlőt 2ről 1-re és beállítatnám hogy középen álljon meg...mint a DTM ben...( bratyómnak is ilyen az ablaktörlője /németben csinálkodták az autoját/...tök kircsi) -
#2471 ez egy uj fajta dizájn:)) nem láttad az LFS kocsimat? ott pl sárga az egész de a motorháztető ( és a tető is) piros...
de most azon gondolkozom hogy piros legyen-e és felűl fekete... -
[Walaki]D`Lair #2470 Mi a rákért fekete a motorháztető? -
-
#2468 kulturálodjunk:
-
#2467 akkor olyat érdemes venni :)
Bár azért ez túlzás, mégiscsak öreg egy veterán autó.
A Land Rover honlapján tök jó a legelső kép, ahol a sivatagban 4 vagy öt (?) terepjáró megy kivilágítva. Nagyon feelinges.
-
#2466 az egy dolog hogy valakinek a régi design tetszik...de az tény hogy az amcsiak is csinálnak "japános autot is..."ez max az musclecar fanoknak nem jön be..mindenki más viszont legalább már rá tud nézni egy ilyen autora... -
#2465 Jaja! 30 év a veterán korlát. Annyiból jó, hogy nem kell adózni utána. -
#2464 hát figyelj...
...kinek ez tetszik, kinek az... -
#2463 nem japánosodik hanem fejlődnek...( nem technikailag..hanem dizájnilag...
japcsik tök kircsi kis futurisztikus autokat csinálnak.. most láttam egy képet a köcsög KIA olyan conceptet csinált hogy leszopnám magam ha olyanom lehetne... -
#2462 Most egy akció keretében 6 990 000-ért adják a Freelandert. Nem rossz az sem, de ez jobban megy a terepen, kétség nem férhet hozzá. -
#2461 Használtan jobban megéri, feltéve, hogy nem egy 1970-eset veszel. 30 évtől veterán egy verda, ugye? -
#2460 Egyelőre még nincs rá pénzem, de majd előbb-utóbb lesz egy ilyenem. Lehet, hogy használtan, de lesz! :) -
#2459 Freelander 3* annyiba kerül, közel nem olyan jó terepjáró, és csicsás. :) -
#2458 :))))
Komolyan gondolod, hogy veszel?
Egyébként nagyon nagyon szuper a Land Rover weblapja, nagyon jó, hogy teljesen új, drága és full extrás defenderek vannak, a legfejlettebb technológiával, a formája alapján meg már régi.
De nagyon szép autó. :)
Egyedüli problémám lenne, hogy eszik, ezért vennék Freelandert helyette. :( -
#2457 jópofa cikk :) -
#2456 Kurvajó ez az autó!!!! Assszem szerelmes vagyok... :))) -
#2455 MEgnézem. Egyébként én az Autó2-t szoktam olvasni, és ott is ilyenek jönnek ki. Mondjuk a gyári városban 8, de 12-re jön ki. Nem ritka. :) -
#2454 Jaja, igazad van :) Afrika lenne az első nekem, persze Európa után. -
[Walaki]D`Lair #2453 http://totalcar.hu/totalcar/teszt/volvoxc9025t/ -
[Walaki]D`Lair #2452 ez a gyári...a valóságban olyan 16-18 liter :DDD -
#2451 Ha majd meglesz a Defem, majd én is ilyeneket szeretnék szervezni. Persze egyelőre maradok az öreg kontinensen, de majd ha megszedem magam pénzben, akkor jöhet Afrika Ázsia, stb! :)
-
#2450 ja, ez nagy szerencsétlenség, és szemét dolog persze.