101020
.
-
#4068 mindegyik jol néz ki... -
#4067 nekem meg az Audi A8 :))
Ti egyébként hogy viszonyultok az új Avensishez, az új Honda Accordhoz és az új opel Vectrához? -
#4066 az a kedvenc autom...:))) -
#4065 LÁTTAM TEGNAP EGY LEXUS IS 200 ast!! bár nem volt olyan szép mint amik itt vannak de azért álladék volt -
#4064 A legalsó Mini Morris-nak bizti tök jó lehet a töréstesztje! -
#4063 szép lexus: -
#4062 De most azért minek epítsek, hogy a garászban rohad? :) -
#4061 Nem úgy értem! Csak a lemezeket megcsinálni, ahhoz kell tapasztalat!!! Max egy kockaladát tudsz megcsinálni tapasztalatlan fejjel. Ehhez vagy bádogos, vagy valami hasonló mesterséget kell ismerni, vagy marad a kitekből összerakás. Kitekből, meg soha nem fogsz mai autókat építeni, mert nem gyártanak! Max régi veterán autókat. -
#4059 Szerintem óvoda után az emberek többsége felhagy a"na most építek egyet" rögeszmével.Vagy mi alapján vonsz te le emberekről látatlanban következtetéseket? -
#4058 Elegem van ember,hogy nem is ismersz de úgy vágod rólam egész nap a témát,hogy majdnem lefordulok a székről.Szerinted pék vagyok és most látok motort előszőr vagy mi a szösz? -
#4057 Pedig szerintem is, egy replikát építeni lehet hogy jó móka, de használni gáz. -
#4056 Az új Avensisért nagyon odavoltam, de valahogy kiszerettem belőle. -
#4055 Minek megépíteni, ha ugyse használod?? Ha meg csak megépíteni, akarod, ahhoz nem elég "na most építek egyet" tudás! Ehhez komoly szakértelem kell. -
#4054 A megépítés a lényeg.Egy ilyen autó megépítése kihívás.Aztán már,hogy eladjuk,vagy valami más már másodrendű számomra(ukra). -
#4053 Ki mondta,hogy majd használni is akarom? -
#4052 De egy autó szerintem csak akkor jó, ha te használod egyedül. Az nem valami jó, hogy egyik héten te másik héten én vezethetem. -
#4051 befektetők,nem csak egyedül gondoltam.Ennyi... -
#4050 ok nem szóltam, kedves burzsóá. :P -
#4049 ahhoz képest, hogy egy kettétört, elsüllyedt kompbol lognak ki... -
#4048 és? -
#4047 Egy ilyen replika minőségtől függően 1-5 millió forint is lehet. Discovery volt több sorozat is a replika építésről. -
#4046 Max a felniket tudnád használni. Körbetörtek és szarrá áztak. -
#4045 Pénz no problem,csak az időm.... -
#4044 Hát azért ez nem gíy meg. :) KITből is lehet házilag rendelni üvegszálas karosszériát, de még az is sok idő, meg pénz!! -
#4043 BMW Isetta kimaradt :) -
#4042 nem is nagyon törtek -
#4041 Ez az SLR házilag azért nem semmi!Kedvet kaptam a dologhoz talán összerakok én is magamnak valamit.Már csak szabadidőt kellene szereznem elég sokat... -
#4040 és az elsűlyedt kompból levágták ezt a darabot? -
#4039 lol ez nem a kis műanyag karácsonyi ajándékok topic :) -
SLR házilag:
-
#4037 Komp elsüllyedt, megpakolva zsír új volvókkal.
-
#4036 Hmm mi történt ezekkel? :) -
#4035 -
#4034 Hupsz ez érdekes! :D -
#4033 Hummert lehet, hogy lenyomja, de egy Tuning Def-et soha a büdős életben! -
#4033 Hummert lehet, hogy lenyomja, de egy Tuning Def-et soha a büdős életben! -
#4032 Hummert lehet, hogy lenyomja, de egy Tuning Def-et soha a büdős életben! -
#4031 Na egy képet arról a híres toyotáról amiről mindenki azt mondja lenyomja a hummert. -
#4030 :)))))))))) -
#4029 de én hallottam egy srácról aki egy toyotával...