101020
.
  • Taranov
    Baumgartner Zsolt? :))
  • The Garrett

NA Ezt ki ismeri? :)
  • Taranov
    jó éjszakát kelet-európa!
  • Taranov
    de én ebben nagyon merev vagyok :))
    nem fogok venni :)
  • I.C.ram
    Na látod. Ördogi kör, addig nem fejlesztenek, amíg nem veszel, te meg addig nem veszel, amíg nem fejlesztenek :)
  • Taranov
    a MÁV-on szívesen is fizetek
  • Taranov
    jaja, és ott azért van pár kellemes járat.
    Múltkor egy nagyon rendes sebes vonaton utaztam, meg az InterCityk közül mindegyik jó.
  • Taranov
    bazz, én vennék jegyet, ha lenne mire.
    De ahhoz az kell, hogy ne 10 percenként menjen a villamos, ne 20 percenként a hegyi busz és ne 8 percenként a 6-ös busz.
    Ne legyen akkora tömeg a 4-es villamoson, ne legyek rosszul nyáron a melegtől és ne fagyjak le télen.
    Addig nem fogok fizetni.
    Ha megjavul a szolgáltatás és lesz ellenőr, én fizetnék.
    Bár ha nem lenne ellenőr...az jó lenne :))
  • I.C.ram
    Vonatnál, azért van némi előrelépést, mert ott nem nagyon lehet ingyen utazni. Tehát a bevétel biztosítva van.
  • I.C.ram
    ja.. de addig minek fejlesszenek a BKVsok, amíg az emberek 3/4-e ingyen utazik! Nehogymár azért fizessen a BKV, hogy az ingyenélőknek még jól is essen az utazás :)
  • Taranov
    Hát nem lehet ellene mit tenni.

Max. rendőröket küldeni a buszra.
    A Volán egyébként rendes, csak a járművek miatt kibírhatatlan melegben és hidegben.

Egyébként szerintem a BKV-nek a villamosokat kéne cserélnie fűtöttre, mert én mindig majd behalok télen, olyan hideg van rajta.
    Az egyetlen normális közlekedési eszköz Mayarországon az autó, illetve a MÁV normálisabb vagy intercity vonatai.
  • I.C.ram
    ja :)
  • Taranov
    jöhetne Budára :))
  • I.C.ram
    Addig nem érdemes minőségi buszokat gyártani, amíg a magyarok összebarmolják a saját buszaikat!! Nincs olyan BKV busz, amiben ne lenne firka, vagy ne lenne rongálás!
  • I.C.ram
    De most fejlesztettek ki egy új buszt a MAN-nal asszem, amiben van légkondi is. (BKV járat) Egy van is belőle a BKVnek. Valahol a Pesti oldalon jár.
  • Taranov
    :)))
    Ha normális gépeket gyártanának, mondanám, hogy jók.
    Pl. az új volánbuszok, 2001, 2002-es évjáratú IKARUS-ok, és nagy nyithatatlan ablakuk van, de légkondit nem raknak bele, később ezeket a buszokat nem lehet használni, ha már a volán színvonala felemelkedik.
  • I.C.ram
    Ja :) Ikarus is durván virágzott nem rég, meg a Rába is. De mára mindketten a csődszéléra kerültek. Én láttam Ikarust angliában is. Sőt egyik Szaud-arábiai felvételen is láttam egy kereklámpást :)
  • Taranov
    Sok gyár van, illetve dieseles kamion ami rosszabb, mint a trabant, de ez a semmittevő kormány nem kezd el semmit tenni, csak megújítja a baloldali lapokat, Magyar Hírlap, Népszabadság, mostanában újultak meg.
  • Taranov
    Miller. Kár, hogy megy csődbe :))
    Pedig király egy virágzó vállalat vezérigazgatójának rokonának lenni :)))
  • HuAn82
    Előszőr is arra az 1/3-ra én nem lennék olyan büszke mivel a környező országokban jobb volt az arány.Másodszor pedig tipikus kampány szöveg ez a Trabant.Szerintem bőven van még azon a környezetvédelmi listán a Trabantnál szennyezőbb "dolog".A mogzássérültek jelentős hányada továbbra is Trabantot használ,csak ebben az országban szarik mindenki rá!
  • I.C.ram
    Ha 1900-ban kezdem, akkor még lett volan esélyem is rá! :D
  • I.C.ram
    Kiskoromban arról álmodtam, hogy megalapítom, a magyar monopol autógyártó céget! :D
  • I.C.ram
    Az lett volna a legjobb, ha saját magyar autó születne! Rába, vagy Ikarus néven! Egyik rokonom az Ikarus vezérigazgatója :)
  • Taranov
    nekik is jó, és nekem is mert végre a köcsök kezdik lecserélni a mérgező trabantokat, amik a forgalomban résztvevő embereket mérkezik és a benne ülők pedig életveszélyben vannak.
    Már rég ki kellett volna vonnia a forgalomból őket a kormánynak, miután megszavazta az ország 1/3-a az EU-t.
  • I.C.ram
    Most, hogy áttértek a "normál autó" kategóriába az Ignisszel, szép lassan vissza szorulnak. Ki az a hülye, aki ugyanannyiért vesz egy szar Suzukit, mint egy Opelt.
  • HuAn82
    Ez most neked jó vagy nekik?
  • I.C.ram

Ez egy megabrutál Lancia!!
  • Taranov
    Nyugi, ezekből az autókból vesznek a legtöbbet Magyarországon, nehogy azt hidd, hogy ki fognak halni.
  • Taranov
    de szintén a legolcsóbb újautó volt a Tico, amíg gyártották.

Így kell ezt nézni barátom!
  • HuAn82
    Már minden szart beszámítanak csak vigyed azt az "autót".Akkor nevetem csak igazán amikor a gyárban a faszi az eladási statisztikával jött elő.Külföldre szinte alig adtak el valamit.A környezetvédelmi alapból támogatják a kereskedéseket csak azért nem haltak még ki.
  • I.C.ram
    Daewoo, az egy másik lol autó!
  • Taranov
    bazz, a Daewoo Tico is 3 hengeres.
    Ez nem azt jelenti, hogy szar.
    Csak ez volt a Fiat Seicento után a legolcsóbb újautó.
  • Taranov
    Külföldön persze nem, de nekik Magyarország a fő piacuk európában.
  • I.C.ram
    Az a leglolabb, hogy 3 hengeres volt a suzuki!!! Már a bogarak is 4 hengerrel pöfögtek!
  • Taranov
    nekik nem valott kudarcot, hisz bizonyára Magyarországon a legnyereségesebb márka.
  • HuAn82
    JA!!
  • I.C.ram
    Létezik egyáltalán saját tervezésű suzuki??? Eddig minden magyarországon kapható suzuki egy licenszelt formaterv volt (Metro, Opel).
  • I.C.ram
    Egy igen rossz próbálkozás, ami kudarcot vallott..
  • Taranov
    csak elgondolkoztam azon, hogy valóban gondolhatok-e másképp a suzukira.

És igen, már nem csak szar, hanem drága is.
  • HuAn82
    Agyadra ment a Suzuki?A Suzuki az autó?Szerintem csak egy próbálkozás!