101020
.
-
#4268 igyekszem ingyen tankolni :D -
G_ArchAngel #4267 én nemrég vettem egy Merida Matts Speed bikeot, majd jól rászokok:) -
#4266 képzeld, tudom.
-
#4265 Hajrá Lada Rally Team! :)) -
#4264 Vald = valld
grrrrrr...
-
#4263 emeltek benzinárat?
megint?
mennyire?
mennyiről? :-)
-
#4262 Az újabbb benzináremeléshez mit szóltok? -
#4261 akkor közös megegyezéssel:
hajrá Ikea-Saab Racing Team! -
#4260 én is elégedett vagyok az IKEA-val, de nem tudom, hogy milyen húzó, tekerő, csavaró, centrifugázó, kaparó, pattogó, teszteknek vetették alá :)) -
#4259 én elégedett vagyok vele...
..de ez autós topic:) -
#4258 nekem is van ikea bútorom, de azért van amit jobban szeretek :)) -
#4257 ja, bazmeg, Juan Pablo Montoya.
Ekkora hülyét, mint én. -
#4256 hááát, nem pénzel, de minden bútort ott vettem eddig:) -
#4255 vajon ki az a J.P.M? -
#4254 Vald be, hogy az IKEA pénzel, hogy dícsérd a székeket :)) -
#4253 Egyelőre azért még M. Schumacher az első a pontversenyben.
Az ideális állás:
1. M. Schumacher
2. Baumgartner
3. Villeneuve
Többiek meg kiestek motorhiba miatt :))) -
#4252 Remélem nem :)
Alonso-t a renault miatt nem szeretem, Raikonnent és R. Schumachert azért, mert nem és kész.
:))
Montoya talán még elmegy. Őt miért nem soroltad az ötös fogatba? :))) -
#4251 igen, de nem azt amelyik az üvegkalitkában van, az legfeljebb a rugózása miatt néz ki jól...
azokat a székeket, amelyeknek pl. íves a lábuk nem csak nyomóerővel tesztelik, mert ilyenkor az erővonal nem egyezne meg tartószerket...áhhh ebbe nem rángatsz bele, úúútálom a statikát:) -
#4250 "ebben tévedsz, mert fizikai terheléssel is tesztelik - kb. úgy mint az IKEA a bemutató széket: több tonnás erőhatásokkal torzítják: nyíró, hajlító, csavaró"
Miért a széket nyíró hajlító,csavaró erőhatásoknak is kiteszik.Vagy nehéz elismerni,hogy rossz a példa? -
#4249 Hülyeség!Szerintem Shumacher is van annyira értelmes mint anno Hakkinen,hogy ha érzi már nem megy akkor befejezi.Aztán a sok fiatal "csikó"próbálja majd ha tudja utánozni esetleg túlszárnyalni az ő eredményeit.
-
#4248 nem a felfüggesztést, keményfejű, hanem a tesztet! :)
ahogy Suki mondta a 2F2F elején a spanyol csávónak: IDIOTÁÁÁ -
#4247 nem a felfüggesztés keményfejű, hanem a tesztet! :)
ahogy Suki mondta a 2F2F elején a spanyol csávónak: IDIOTÁÁÁ -
#4246 Fizikai tesztelés előtt használnak számítógépes szimulációt!Felfüggesztést székhez hasonlitani,khm...érdekes!. -
#4245 hát igen, ha ebben az ütemben esik viszza (bár azt nem hiszem, hogy megtörténik)
akkor a Jag és a Toyota lesz a legnagyobb ellenfelük...
A jövő tényleg az Alonso, J.P.M., Kimi, Webber, R.Schumaher 5ös fogaté...
Ezek a fiatal srácok megérezték a vérszagot és szétfogják szedni az eddigi vezérbikát:) -
#4244 sajnálom a Ferrarit. -
#4243 nem csak a kocsival van gond, ha Barichello, míg versenyben van addig meggyőzőbben teljesít...
érdekes Silverstone-ban még senki nem szidta a Ferrarit:) -
#4242 de töréstesztet azért jó, ha csinálnak a székeken :)) -
#4241 egy széket nem is kell tonnákkal nyomni, csak szemléltetés céljából írtam...:) -
#4240 boccs. a dupláért -
#4239 az IKEA a bemutatószéket nem teszteli igazából csak rátesznek egy nagy műanyag dobbozt, és azt mondják, hogy ez 1 tonna, közbe csak 2 kiló.
Mert az IKEA a székeknek nálam 3 év átlagos terhelés alatt is kiesett a lábuk, akkor mi lenne több tonnás erőhatásoknál? :)))
-
#4238 az IKEA a bemutatószéket nem teszteli igazából csak rátesznek egy nagy műanyag dobbozt, és azt mondják, hogy ez 1 tonna, közbe csak 2 kiló.
Mert az IKEA a székeknek nálam 3 év átlagos terhelés alatt is kiesett a lábuk, akkor mi lenne több tonnás erőhatásoknál? :)))
-
#4237 Ebben az idényben nem túl jó a kocsi, ez a lényeg, mert Schumacher valószínűleg nagyon jó. -
#4236 ebben tévedsz, mert fizikai terheléssel is tesztelik - kb. úgy mint az IKEA a bemutató széket: több tonnás erőhatásokkal torzítják: nyíró, hajlító, csavaró...
szép lenne, ha egy emberéletet egy szimulációval kipróbált eszközre bíznának... -
#4235 bocs, kimaradt az "idén" szó...
a többi csapat egyet sem vesztett ők 3-t...
vagy Te idén nem néztél futamokat? -
#4234 "a ferrarik pedig hajlamosak az alkatrészek elvesztésére - több közép-alsó (hűtő előtti) légterelőt veszítettek, mint a többi csapat együtt"
pontos adat?forrás? -
#4233 Egy ember valóban nem tévedhetetlen,de NEM EGY MÉRNŐK DOLGOZIK EGY FERRARI CALIBERÜ autón.Aztán több mint valószinü,hogy számítógépen szimulálják(tesztelik) az alkatrészeket.Tehát ismétlem vagy anyaghiba,ill.gyártási hiba. -
#4232 az ember nem tévedhetetlen:
a ferrarik pedig hajlamosak az alkatrészek elvesztésére - több közép-alsó (hűtő előtti) légterelőt veszítettek, mint a többi csapat együtt...
-
#4231 Felfüggesztés lehet anyaghiba,gyártási hiba,stb...azt kötve hiszem,hogy a mérnökök igy elszámították volna a tűréshatárt. -
#4230 Kár,ebben az esetben új gumi kell. -
#4229 a Bridgestoneról - a ferrari szurkolók (nem a technikai csapat), mindent a gumikra fog, erre én példálóztam, hogy a felfüggesztés is a gumi miatt szakadt le:)