101020
.
  • Manta
    igyekszem ingyen tankolni :D
  • G_ArchAngel #4267
    én nemrég vettem egy Merida Matts Speed bikeot, majd jól rászokok:)
  • Taranov
    képzeld, tudom.
  • Taranov
    Hajrá Lada Rally Team! :))
  • Galy
    Vald = valld

grrrrrr...

• Galy
    emeltek benzinárat?

megint?

mennyire?

mennyiről? :-)
  • HuAn82
    Az újabbb benzináremeléshez mit szóltok?
  • sharpshooter #4261
    akkor közös megegyezéssel:
    hajrá Ikea-Saab Racing Team!
  • Taranov
    én is elégedett vagyok az IKEA-val, de nem tudom, hogy milyen húzó, tekerő, csavaró, centrifugázó, kaparó, pattogó, teszteknek vetették alá :))
  • sharpshooter #4259
    én elégedett vagyok vele...
    ..de ez autós topic:)
  • Taranov
    nekem is van ikea bútorom, de azért van amit jobban szeretek :))
  • Taranov
    ja, bazmeg, Juan Pablo Montoya.
    Ekkora hülyét, mint én.
  • sharpshooter #4256
    hááát, nem pénzel, de minden bútort ott vettem eddig:)
  • sharpshooter #4255
    vajon ki az a J.P.M?
  • Taranov
    Vald be, hogy az IKEA pénzel, hogy dícsérd a székeket :))
  • Taranov
    Egyelőre azért még M. Schumacher az első a pontversenyben.

Az ideális állás:

1. M. Schumacher
    2. Baumgartner
    3. Villeneuve

Többiek meg kiestek motorhiba miatt :)))
  • Taranov
    Remélem nem :)
    Alonso-t a renault miatt nem szeretem, Raikonnent és R. Schumachert azért, mert nem és kész.
    :))
    Montoya talán még elmegy. Őt miért nem soroltad az ötös fogatba? :)))
  • sharpshooter #4251
    igen, de nem azt amelyik az üvegkalitkában van, az legfeljebb a rugózása miatt néz ki jól...
    azokat a székeket, amelyeknek pl. íves a lábuk nem csak nyomóerővel tesztelik, mert ilyenkor az erővonal nem egyezne meg tartószerket...áhhh ebbe nem rángatsz bele, úúútálom a statikát:)
  • HuAn82
    "ebben tévedsz, mert fizikai terheléssel is tesztelik - kb. úgy mint az IKEA a bemutató széket: több tonnás erőhatásokkal torzítják: nyíró, hajlító, csavaró"

Miért a széket nyíró hajlító,csavaró erőhatásoknak is kiteszik.Vagy nehéz elismerni,hogy rossz a példa?
  • HuAn82
    Hülyeség!Szerintem Shumacher is van annyira értelmes mint anno Hakkinen,hogy ha érzi már nem megy akkor befejezi.Aztán a sok fiatal "csikó"próbálja majd ha tudja utánozni esetleg túlszárnyalni az ő eredményeit.
  • sharpshooter #4248
    nem a felfüggesztést, keményfejű, hanem a tesztet! :)
    ahogy Suki mondta a 2F2F elején a spanyol csávónak: IDIOTÁÁÁ
  • sharpshooter #4247
    nem a felfüggesztés keményfejű, hanem a tesztet! :)
    ahogy Suki mondta a 2F2F elején a spanyol csávónak: IDIOTÁÁÁ
  • HuAn82
    Fizikai tesztelés előtt használnak számítógépes szimulációt!Felfüggesztést székhez hasonlitani,khm...érdekes!.
  • sharpshooter #4245
    hát igen, ha ebben az ütemben esik viszza (bár azt nem hiszem, hogy megtörténik)
    akkor a Jag és a Toyota lesz a legnagyobb ellenfelük...
    A jövő tényleg az Alonso, J.P.M., Kimi, Webber, R.Schumaher 5ös fogaté...
    Ezek a fiatal srácok megérezték a vérszagot és szétfogják szedni az eddigi vezérbikát:)
  • Taranov
    sajnálom a Ferrarit.
  • sharpshooter #4243
    nem csak a kocsival van gond, ha Barichello, míg versenyben van addig meggyőzőbben teljesít...
    érdekes Silverstone-ban még senki nem szidta a Ferrarit:)
  • Taranov
    de töréstesztet azért jó, ha csinálnak a székeken :))
  • sharpshooter #4241
    egy széket nem is kell tonnákkal nyomni, csak szemléltetés céljából írtam...:)
  • Taranov
    boccs. a dupláért
  • Taranov
    az IKEA a bemutatószéket nem teszteli igazából csak rátesznek egy nagy műanyag dobbozt, és azt mondják, hogy ez 1 tonna, közbe csak 2 kiló.

Mert az IKEA a székeknek nálam 3 év átlagos terhelés alatt is kiesett a lábuk, akkor mi lenne több tonnás erőhatásoknál? :)))

• Taranov
    az IKEA a bemutatószéket nem teszteli igazából csak rátesznek egy nagy műanyag dobbozt, és azt mondják, hogy ez 1 tonna, közbe csak 2 kiló.

Mert az IKEA a székeknek nálam 3 év átlagos terhelés alatt is kiesett a lábuk, akkor mi lenne több tonnás erőhatásoknál? :)))

• Taranov
    Ebben az idényben nem túl jó a kocsi, ez a lényeg, mert Schumacher valószínűleg nagyon jó.
  • sharpshooter #4236
    ebben tévedsz, mert fizikai terheléssel is tesztelik - kb. úgy mint az IKEA a bemutató széket: több tonnás erőhatásokkal torzítják: nyíró, hajlító, csavaró...
    szép lenne, ha egy emberéletet egy szimulációval kipróbált eszközre bíznának...
  • sharpshooter #4235
    bocs, kimaradt az "idén" szó...
    a többi csapat egyet sem vesztett ők 3-t...
    vagy Te idén nem néztél futamokat?
  • HuAn82
    "a ferrarik pedig hajlamosak az alkatrészek elvesztésére - több közép-alsó (hűtő előtti) légterelőt veszítettek, mint a többi csapat együtt"

pontos adat?forrás?
  • HuAn82
    Egy ember valóban nem tévedhetetlen,de NEM EGY MÉRNŐK DOLGOZIK EGY FERRARI CALIBERÜ autón.Aztán több mint valószinü,hogy számítógépen szimulálják(tesztelik) az alkatrészeket.Tehát ismétlem vagy anyaghiba,ill.gyártási hiba.
  • sharpshooter #4232
    az ember nem tévedhetetlen:
    a ferrarik pedig hajlamosak az alkatrészek elvesztésére - több közép-alsó (hűtő előtti) légterelőt veszítettek, mint a többi csapat együtt...
  • HuAn82
    Felfüggesztés lehet anyaghiba,gyártási hiba,stb...azt kötve hiszem,hogy a mérnökök igy elszámították volna a tűréshatárt.
  • Taranov
    Kár,ebben az esetben új gumi kell.
  • sharpshooter #4229
    a Bridgestoneról - a ferrari szurkolók (nem a technikai csapat), mindent a gumikra fog, erre én példálóztam, hogy a felfüggesztés is a gumi miatt szakadt le:)