101020
.
  • Degec
    hát azért nem éppen én nyugodt szivvel megvennék egy 30+ -os Amcsi Vasat
  • Manta
    Biztosítást, súlyadót fizetik helyetted, vagy neked kell?
  • Degec
    hát azért nem éppen én nyugodt szivvel megvennék egy 30+ -os Amcsi Vasat
  • Taranov
    De 1., nincs 1.6-os Swift, 2., azt mondta I.C. Ram, hogy a Rover 25 olyan mint a Suzuki, csak jobb minőségben. Ő a Swiftre gondolt, Suzuki alatt azt értjük.
  • Manta
    Mindjárt sasolok egy trédert, és megmondom mit vegyél :D
  • Taranov
    deeeeeeeeeeehogy, drága, te félkegyelmű, nem nézel árlistát?
    Amit én mondok a modellekkel kapcsolatosan mind hivatalos Suzuki árlistából szopom.
  • Taranov
    hülye vagy, nem nézel hivatalos Suzuki árlistát??
  • Taranov
    2 millió 3százezer
  • Taranov
    de mi Suzuki Swiftről beszéltünk, vagy te eltértél a témától??
  • Degec
    137 új üzenet?
  • I.C.ram
    Mondjuk az vigasztal, hogy német meg hogy Audi, ami elég jó minőség, ha jól tartják.
  • I.C.ram
    Az a gond, hogy Audi 80 Coupe az egyik kedvencem. Főleg, hogy ez GT és fekete nagyon tetszik! Viszont 81-es évjárat, ami egy autónál olyan, mint embernél a klinikai halál, ugye. :) Hát igen a pénz fontos szempont, mert kb. max 400k jönne össze, ha besegítene tesó is :P Nagyon megörültem mikor megláttam ezt a hírdetést, de aztán megjött az eszem és elgondolkodtam azon, hogy ez mégis csak egy 22 éves autó :D
  • Manta
    Ha reálisan nézzük, akkor semmiképp, de főleg ha első kocsi, akkor az észérvek nem nagyon hatnak, én is egy velem egyidős CX-et vettem, mert beleszerelmesedtem, de buktam is rajta azért rendesen. Mennyi pénzed van autóvásárlásra? 5 kiló alatt én nem vennék semmit.
  • Manta
    Hát ha nem raktotk be képeket, akkor majd én.

• I.C.ram
    Jó politikus lennék :DDDD
  • I.C.ram
    Nagyon durva, hogy a Rover vs Swift összehasonlításommal mekkora lavinát indítottam el :D
  • I.C.ram
    Deszerinted érdemes megvenni? Nem vagyok tapasztalt használtautók terén sajna :(
  • [Walaki]D`Lair
    "Belülről sokkal elegánsabb, mert puha műbőr boritása van --->>> drágább/felesleges egy kiskategóriás kocsiba --->>> Megint hülyeséget beszélsz, a Rover 25 olcsóbb, mint a nagyobb Roverek, de belülről ugyanaz az elegancia, és az elegancia szerinted fölösleges? Nagyon buta érveid vannak."

És szted egy kiskeresetű családot érdekelni fog a Rover puha műbőre meg eleganciája, ha azt nézik, hogy mind a kettő kicsi, csak a másik sokkal olcsóbb? Hát nagy ívbe leszarják! Nézd csak meg melyikből van több? suzukiból....akkor nem felesleges a műbőr?
  • [Walaki]D`Lair
    "Belülről sokkal elegánsabb, mert puha műbőr boritása van --->>> drágább/felesleges egy kiskategóriás kocsiba --->>> Megint hülyeséget beszélsz, a Rover 25 olcsóbb, mint a nagyobb Roverek, de belülről ugyanaz az elegancia, és az elegancia szerinted fölösleges? Nagyon buta érveid vannak."

És szted egy kiskeresetű családot érdekelni fog a Rover puha műbőre meg eleganciája, ha azt nézik, hogy mind a kettő kicsi, csak a másik sokkal olcsóbb? Hát nagy ívbe leszarják! Nézd csak meg melyikből van több? suzukiból....akkor nem felesleges a műbőr?
  • [Walaki]D`Lair
    hmmm....1.6-os Swift motor 16 szelepes....az 1.3-asat nemtom...de az 1.3-as Ignis motor szintén 16 szelepes...
  • [Walaki]D`Lair
    Suzuki nem egyenlő Swift...én nem írtam, hogy a Swift 1.3-as mocijáról beszélek...
  • Manta
    Megnéztem, 2,3-3mFt.
  • [Walaki]D`Lair
    "A legnagyobb motor a Suzuki Swiftbe 1.3-as 85 LE-s, tehát evvel beégtél"

Na ezzel égtél be! Swift-be a legnagyobb az 1.6-os 96 (asszem) LE-s motor!
  • [Walaki]D`Lair
    nemtom, de állítólag kurva drága....
  • [Walaki]D`Lair
    he?
  • Manta
    Ignis mennyi zseton?
  • [Walaki]D`Lair
    Suzuki nem egyenlő Swift....
  • Manta
    FLÉM
  • Taranov
    igen, Walaki, jó ha megmondod a nagy pofádnak, hogy a Suzuki Swift egy háromhengeres "autó", akrom mondani bonyolított bicikli, mint a Daewoo Tico, és azt is jó, ha elárulod a nagy pofádnak,hogy a Rover 25 16 szelepes, és ne tudd meg, hogy a Swift mennyi.
  • [Walaki]D`Lair
    nem az 1.3-as swift nem....az 1.3-as Ignis az 93LE-s...
  • Taranov
    teljesen igazat írok. Csak sok unintelligens ember van a fórumon, aki ellenkezik folyton. Pl. te, meg walaki. Folyton az állandó értelmetlen ellenkezés.
  • Manta
    PICS!
  • Taranov
    de olyan nem létezik.
  • Taranov
    1-) Motorban jobb, mert az 1.4-es legkisebb motor 103 LE-s, és 193 a végsebessége. -->> Suzukinak 1.3 a legkisebb, 93LE-s --->> ekkora faszságot miért írsz? Legkisebb Suzuki Swift 1.0-s motorral szerelt, 53 LE-s. A legnagyobb motor a Suzuki Swiftbe 1.3-as 85 LE-s, tehát evvel beégtél. Mégis gondolod, hogy az a sok rosszul vezető friss jogosítvánnyal rendelkező Suzukis 93 LE-s autót vezet????
    2-) Belülről sokkal elegánsabb, mert puha műbőr boritása van --->>> drágább/felesleges egy kiskategóriás kocsiba --->>> Megint hülyeséget beszélsz, a Rover 25 olcsóbb, mint a nagyobb Roverek, de belülről ugyanaz az elegancia, és az elegancia szerinted fölösleges? Nagyon buta érveid vannak.
    3-) sokkal tágasabb --->>> hülyeség --->>> Na erre már nem tudtál mit válaszolni mi? Szerinted nem jobb a nagyobb, szélesebb kerekű, tágasabb kocsi, mint a Suzuki?
    4-) kívülről sokkal szebb --->>> szubjektív, nekem a Swift is tecc --->>> De azt nem tagadhatod, hogy szebb a dupla lámpával a gyári spoilerrel és a sportos/elegáns kinézettel. Egyébként elég lapos az ízlésed, ha a Swift tetszik, de hát te dolgod.
    5-) sokkal ritkább --->>> drága --->>> Autóban az a jó, ha drága, általában, azért is hirdetik úgy az Audi A4-et a weblapjukon, hogy vannak drága autók, vannak biztonságos autók és vannak elegáns autók. Ha azt mondod, hogy ez egy drága autó, az előny. Nem igaz? Az XC90 egy drága autó, ha olcsó lenne, az jó lenne? Az a poén benne, hogy aki ilyen autóval jár, az egy drága autóval jár. Remélem érted, ha nem, akkor hülye vagy.
    6-) Sokkal kényelmesebb a rugózása --->>> Suzuki jobban veszi a kanyarokat/sportosabb --->>> Nem igaz, most mondhatom azt, hogy nekünk volt már Rover 25-ösünk nektek még nem, de ez is hülyeség lenne. Ki kell próbálni, és megtudod, hogy kurva nagy baromságokat beszélsz.
  • Manta
    Azért gyanúsan olcsónak semmiképp nem nevezném, mondjuk úgy, hogy ennyi az ára.
  • Manta
    Tudom, nem is téged javítottalak ki.
  • Manta
    100-ért ne várj műszakilag korrekt autót, csak örülj a vizsgának :D
  • Manta
    Miért izgul mindenki a LE-re? Szvsz nyomaték legalább annyira fontos, és azt legalább egyféleképpen méik, nem úgy mint a LE-t. Meg ha már lóerő, akkor osszuk kg-al is.
  • I.C.ram
    Kb. így gondoltam én is :) CSak gyanusan olcsó egy GT Coupenak 115 lóerővel egy ilyen autó. 1.9-es motorral :)
  • I.C.ram
    Régire gondoltam.