101020
.
-
#4758 Nem semmi járgány! Amúgy a kép innen van nézzétek meg, jó kis oldal: http://www.togsdragracing.com/
-
#4757 ROFL:)))))))))))))))))valszeg paraszt gyerek vagyok:)))))))))))))))))))) legalább szmájlit tegyél oda ne legyél már ennyire gáááz -
#4756 Na vajon mi lehet?????????????????????????????????????????????????????? -
#4755 bölcs, bölcs -
#4754 Madarat tolláról, CSOCSO-t írásáról. -
#4753 ne tőlem kérdezd, a Jánosreaktornak volt baja. -
[Walaki]D`Lair #4752 zsír -
ehh vazze -
#4750 hanem tönt volna fel elégé falusian írok..
aszonta...nemtommé..... nemtod stb stb stb.. amugy Ferrari..igy jobb?:) -
#4749 talán a kicsit falusias írásmód :)) -
#4748 mi a baj vele? -
#4747 loál
"ferrári"
-
#4746 Látom téged még nem néztek meg autokában:)))))) ehh.. én csak aszontam hogy ez az auto még ma is olyan cool hogy ma is megnáznek vele.. ennyi.. nemtommé nemtod felfogni..amugy szarom le ki néz meg...igy sem egy ferrárira vágyom.. bár biztos jobban meglesnének benne mint egy Suprában, de nekem 8 -
#4745 -
#4744 -
#4743 jól beszélsz :)) -
#4742 Szeretek belédkötni, mert mindig dagadnak az ereid ilyenkor :) Akkor is sznobság, hogy az a lényeg, hogy megnézzék az autómat. -
#4741 Ha adtok motrot, megyek! -
#4740 Földre akarom mondani -
#4739 Hétvégén megyünk Lengyelfölder mocizni aki akar az jöhet mert elég kevesen vagyunk.
-
#4738 veszegetni????????, veszekedni...ezt nemtom hogy írtam le:))))))))) -
#4737 olyan hülye vagy....de mindegy nem állok neki 120adszorra veled veszegetni... ki mondta ezt? azt mondtam hogy az a supra tök jo volt mindenki megnézte... ennyi.. nem azt hogy másba be sem ülök, de ha netűán ezt rtam volna..copyzd már be -
#4736 Kezdem azthinni, hogy te csak olyan autóba vagy hajlandó beülni, amit mindenki megbámul!!! Állandóan azt hajtogatod, hogy így megbámulta, úgy megbámultak.... -
#4735 MR2-vel biztos állatul lehet ótózni a középmotor miatt! -
#4734 1 guriga:
De megvenném! -
#4732 szervusztok lelkeim -
#4730 ehhh:
-
#4729 itt van egy kép...nincs a gépemen erről mentegetve nem alegjobb gép, de lehet eztis rendesen cifrázni...
kbez egy alapmodell...:
kb igy:)
-
#4728 arghh..ugy értettem hogy formailag hasonlít...
nem a lámpa formája stb..hanem az auto formája nagyjábol hasonlít...: baszott nagy lapos, széles orr...maga a kabin alakja.. és a hátulja az autonak...
no mindegy.. amugymeg 4 ezres..és?:) loerőileg nem nagyon több mint a supra:) kivéve az olyanokat mint a sikoly camaro ja amiben nascar moci volt:))))))))))))))))))))))))))) -
#4727 Egy képet! :) -
#4726 Maradjon csak Apuci!!:) -
#4725 Add csak ide! hmm..... Ez rablás ennyit kérni ezért!!!! Ráadásul piros! -
#4724 Gyere, nézd! Itt van ebben az újságban. -
#4723 Na akkor mutass!! :) Ugyse fogsz tudni egyet sem mutatni :) -
#4722 Na mindegy, asszem leteszek autóvásárlásról, mert nincs igazán kedvemre való... :( Majd max használom anyám Lancia Y-ját. Legalább van benne Minidisc. :) -
#4721 Deeee, azé van! :D -
#4720 Eladó tuti nincs :) -
#4719 Deeee, azé van! -
#4718 Scirocco 2 nagyon királyul néz ki!! Bár szerintem egy darab sincs belőle Mo.-n :( -
#4717 Scirocco I
Scirocco II