101020
.
-
#4999 Kívülről ronda, de nagyon a régiekhez képest, belülről király! Móka, hogy ujjlenyomatos a baloldali TV :) -
#4998 BMW 750 Li Marine edition:
-
#4997 a lényeghogy dög a lambo!!!!! akarok én isss!:)))))))))))))) -
#4996 lol.. icram neve van odakint pedig én írtam..LOL -
#4995 ŰÁRGHGGHRŰÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kuss!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ne menjünk már nyelvtanilag bele.. volt hogy azt írtam oan.. ezt így kell írni.. vagy a nagyon helyett nadon.. stb..arghh..:)))))) -
#4994 ovoda = óvoda :)) -
#4993 ezt mondom én is... belekötnek egy faszságba... -
Xboxman #4992 MUHAHAHAHHAHAH bazzeg mitnha valami ovisok vitatkoznának -
#4991 én nem is szidom?? mondtam hogy az faszság? nekem tetszik a futurika.. olyan szó sincs hogy faszányos.. mégis asználom...bazze sincsen.. öcsém.. ilyenekbe belekötni..persze ez is nem más mint icram lehet -
#4990 A loál™-t (© Jano, 2003.) nem szidni! -
#4989 ki a faszt érdekel hogy nincs ilyen szó vazz???????
mé van oylan név hogy icram? nincs? te kitaláltad azt én kitaláltam ezt..jol hangzik és kész.. mivan veletek, ne legyetek már nevetségesek? az nevetséges ha én kitalálok valami faszságt de ha kitalálják hogy loál akkor az valami isteni dolog?...öcsém....mint az ovodában.. -
#4988 futurisztika van, tényleg :))
akkor Csocso megint beégett :))) -
#4987 Ilyen szó nincs a magyarban, hogy Futurika, max. a lengyelben :) -
#4986 nekemigy tetszik.. nem futurisztikus hanem futurika... ez van:) ehh -
#4985 olyan fasza:)))))))))))) 4 bit ben látom a szineket:))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#4984 mi a gond?
Ezt így mondják -
#4983 futurika!! :DDDD LOL!!! Ezeket a szavakat hol tanulod???? :D Ez olyan mint a Klasszikusokkal :D KÉSZ!!!! LEESEK A SZÉKRŐL!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL LOL LOL!!!! -
#4982 nemtod miért beszéltünk relaksrol 3. személyben...
-
#4981 Meg amit beraktam nénist, annak úgylátom plexi motorháza van. Valamit ua. látni a motorból.
Egyébként mér beszélsz rólam 3. személyben? -
#4980 szárnyt megnézve én nem ezt láttam itthon.. annak a szárnya 3 szögű volt.. hasonló mint amit lent lespeckózott relaks -
#4979 Nekem teccik :P -
#4978 Zehehehh -
#4977 nem olyan speckó az a szárny:) hasonló az itthonié is -
#4976 -
#4975 inkább mondjuk úgy, hogy lehetnének mellei -
#4974 ááááááá :)) -
#4973 Ráadásul speckó tuning! Nézd meg a szárnyat! DÖGÖS!!! Már csak a néninek lehetnének nagyobb mellei -
#4972 WÁÁÁÁ!!!
Tényleg létezik Lambo Limousine
-
#4971 gyönyörű auto. odaver minden más ilyen nemű autot (ferrari, porsche stb) mint egy repülő..tiszta futurika-.... -
#4970 szép -
-
#4968 Nomég1:
-
#4967 KRRVAÉLET!!!
Mellesleg Diablo 6.0 Special Edition -
#4966 Valami diablo special -
#4965 ki mondta, hogy a gyereké? A gyerek odaállt a kocsi mellé -
#4964 Kötve hiszem,hogy az övé a járgány. -
#4963 Én a csávóra gondoltam... -
#4962 az a helyzet hogy az elsikasztott 900 milliobol nekem is futná :)) -
#4961 Nem hinném! 1. Árnyékok teljesen okésak. Csávó nadrágja tükröződik a kocsin. 3. Valaki írta, hogy már látta előben is. -
#4960 Szerintem az autó eredeti,csak a kép hamis.