101020
.
-
#5083 Nem kell ezt így hangoztatni :) -
#5082 Trabantból is tudok olyat, ami 6-ot gyorsul, ennyit az audidról :D -
#5081 Audiklubnak van egy csávónak egy olyan GT-jet, amit én akarok. 2.2-es motor 6sec gyorsulás. 220 lóerő.
Ennyit a Suprádról :) Ja és az alap autó 20 éves :D -
#5080 Tudtommal a Lambo a Fiat leányvállalata akárcsak a Ferrari. -
#5079 Ha valaki tud eladó '96 körüli Cadillac Seville-t, megtenné, hogy szól?
Használtautó, stb hirdetéseken kívül persze :)
Thx. -
Marcus_ #5078 AZTA! -
#5077 amugy meg ha belenéznék egy képes autos expresszbe tuti találnék 350 olyan autokát ami 2 milla alatt van és akármikor betenném seggem... -
#5076 Toyota Supra mk3:))))))))))))
3ezres moci turbo, 200lovas, 6mp gyorsulás....ehh:))))))
és csak 1.5 milla. a fentmarado fél millábol még csinosítom vagy valami zenecuccot préselnék bele,bőven elfér benne 1000wattnyi zenebona:))))))) -
Xboxman #5075 Nemtom mi ez a 3.legkorruptabb oszág dolog(tudtommal az egyetlen ilyen felmérés az általam beszúrt)...Max a közép EU-s régióban.... -
#5072 Az Audi-n keresztül nem lehet elintézni a dolgokat?!Úgy tudom,hogy van "némi"közük a Lambohoz.Forgalmazónál ill. kereskedőnél szerintem a vám is más,legalább is kedvezményesebb.Egy pénzes vásárlónak gondolom némi anyagi juttatásért elrendeznék a dolgot.Elvégre mi vagyunk a harmadik legkorruptabb ország és mindenki adócsaló!! -
#5071 neked ki mondta mennyiért vámolnak el egy lambot? amugy lehet hogy az ember olyan maffiozó hogy tök nem vámolgatják az autoját:))))))))))))))))) -
#5070 vám... vám... vám... Amennyipénzből kihoznál egy Lambot, annyiból itthon megveszed vámmentessen a legdrágább német autókat. -
#5069 ma láttam egy zsír uj Eclipse-t
Floridai auto..még vámos rendszámmal.. oké.. nem egy lambo.. de ... miért ne lehetne behozni egy lambot??? -
#5068 Miért pont Angliából? :) Egyébként meg szinte lehetetlen ilyen drága autót behozni az orrszágba, mert kb. 50-60%-os vám van rájuk. -
#5067 akinak ilyen kocsija van sztem nem ilyen helyre járatja a fiát
egyszerű pén a kép
ennyi erővel berakhatom ide azt a képet ahol a mentőautó mellett állok s egyböl elkezdödhetne a találgatás hogy az enyém-e a mentőautó
most az első MAGYARORSZÁGON eladott Lamboról van szó ha nekem 3 éve lett volna pénzem vehettem volna angliából is Lambot és magyar rendszáma lenne és eredeti meg minden -
#5064 de én a monitorra akarom dugni:)))))))) -
#5063 Persze! Van konnektor is! Nem is egy. -
#5062 kenyérpirítót is lehet??????, -
#5061 Egy ilyen kategóriás verdában képzeld van ilyen csatlakoztatási lehetőség. Egyszer ültem egy nagy GMC konferenciabuszban... azt dugsz rá a monitorokra, amit csak akarsz. -
#5060 nagggyon komoly vagy, de szerintem ezt nem teszik meg a 7-es BMW használói :))
Én pl. nem szoktam sehova kötni kocsiban a laptopomat.
Csak a szivargyújtó-töltőre :)) -
#5059 fogod a kis laptopodat és rádugod a monitorra, így a másik oldalon űlő csávóka is láthassa jól. -
#5058 egy sofőrös autó van, a Rolls-Royce Touring Limousine. Ez az egyetlen olyan, ami nincs is sofőr nélkül. -
#5057 ááááááá, de csökönyös vagy :))
A monitorra mit kötsz rá bammeg, ezeket a hülyeségeket az amerikai családi filmekből nézed, a komoly üzletemberek nem használják a tv-t. -
#5056 és kit érdekel hogy sofőrös vagy nem?:))))))))))) az veszi meg aki akarja... -
#5055 Hogy ne lehetne! Ez egy kisebbfajta konferencia autó. Ültél már konferencia autóban? Mert én már igen. Azt kötsz rá a monitorra, amit csak akarsz. -
#5054 Nem írnák soha, hogy sofőrös autó.
Egyébként a TV-ben nem nagyon lehet mit nézni, egyébként én is csak Magyar Televíziót szoktam, de cég ügyeivel kapcsolatos dolgokat nem lehet TV-n nézni. -
#5053 Tudod a TV-ben nem csak Valóvilágot lehet nézni, hanem statisztikákat, felméréseket, és egyébb a cég ügyeivel kapcsolatos dolgokat! HIDD MÁR EL BAZZEG, hogy ez egy SOFFŐRös autó!! ESKUSZOM ÍROK EGY ROHADT MAILT A BMW-nek, báe úgyse válaszólnak. -
#5052 Hát ha csak a fizetésedből élsz és nincs más bevételed, akkor nem, nem igaz? -
#5051 vazze én tanárnak készülök
akkor én nem leszek adócsaló? juhé! -
#5050 mindenki adócsaló :))
Talán a mellékállás nélküli tanárok nem. -
#5049 ha autót akarsz kevés költséggel akkor ajánlom a 30+ éves autókat
lehet rájuk veterán minösitést csinálni
ekkor 9x%-ban eredetinek kell lennie az autónak(tök mindegy milyen szakadt csak eredeti legyen) és ennek fejében csak egy minimális biztositást kell fizetned azomban évente el kell vinni vizsgáztatni
de ha csak néha használod nem változik annyit az állapota ,h néhány évig ne legyen gond a vizsgával -
#5048 DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOGY. De nagy baromságokat mondasz.
Ha hátul gyerek van, annak is jó a Tv, ha van gyerek :))
vagy nagyi, aki hátul ül.
az üzletemberek nem a ratyi tv-t nézik. -
#5047 jó, most nem a tv a lényeg, az csak hátul lehet, meg egyébként sem egy úri szórakozás. -
#5046 nem feltétlenül az. -
#5045 Hogyért adják? -
#5044 valaki emlitette ,h miért nem lehetne 14-évesen jogsit szerezni
sztem ez akkora baromság!!
egy 14 éves gyerek semmiképpen sem érett arra ,h autót vezesen!!!!!!!!!
akármennyire is annak érzi magát! -
#5043 látom eluralkodott a Lambo mánia a topicon :)
én ha nem amerikai sportkocsit vennék akkor egy Lotus Espiritet
bár az csak úgy valósulhatna meg ha bróker lennék :D
multkor emlitettétek 5m-ért a replikát
ha annyi pénzem lenne inkább hoznék egy 6x-es Mustangot és én lennék a legnagyobb májer!
meg replikát elég sokat csinálnak bogár alvázra -
#5042 tudom azé nyomattam :)
-
#5041 cicadömping! -
#5040 :D