101020
.
-
ezek autok!!!! -
#5651 -
#5650 A székek lehet,hogy kényelmesek de rondák (baba bútor). A futómű pedig elég fapados lehet,talán ezért vannak a kényelmes,csicsás székek(ülések). -
#5649 Ja és ezeket a székeket forgatni is lehetett :) -
#5648 Bahh!! méghogy kényelmetlenek :D
1929 Rolls-Royce Phantom
-
#5647 Erre válaszóltam -
#5646 ?? -
#5645 meg az külünleges ,h 1960-ban már rájöttekl ,h a kényelem is angyon fontos amire európában csak késöbb
meg hol volt mindenféle elektronika mikor a cadillac '60-ban elektromosan csukodó csomagtartót csinált? -
#5644 Aki az amcsi autót, csak a nagy motor miatt szereti, az meg is érdemli, hogy nincs neki olyan :D -
#5643 -
#5642 milyen esztétikai értékről beszélsz?????? -
#5641 "Ez volt az utolsó jó Camaro!"
ezzel azért vitatkoznék d nem érdekelsz -
#5640 gyilkosok!!! -
#5639 -
#5638 Marty McFly elvétette a kanyart:
-
#5637 Rakj! Ne kímélj minket! -
#5636 Rakjak be szomorú képeket? Megrongyolt diablo pl -
#5635 Szevasztok, veszek egy alap 300M-et és sokkal menőbb leszek, mint ti...
(nem mintha most nem lennék az ::)
Ja, és meg fognak bámulni, azt mondják, hogy jéé, ezek a menő üzletemberek "hogy tudnak élni" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mert kb. a magyar háziasszonyok a szomszédjukra azt mondják, hogy tud élni, ha a legdrágább mosóport használja -
#5634 én azért elcserélném veled ingyé.. mondjuk lehet hogy olcsobban meg is úsznám:))))))))))))) -
#5633 fogalma sincs milyen amcsi autom lesz.. ez majd kiderül.. és nem kell gúnyolodni hogy neked meg suprád lesz..én nem viccelődtem... -
#5632 :-) -
#5631 Jajj nem kell komolyan venni :D DEhogy lesz nekem Supram :D Soha nem ülnék be abba, rögtön adnám el CSOCSOnak nem kevés pénzért :D -
#5630 Ha majd meglesz neked a Supra,neki az amcsi autó,akkor majd a békülés jeleként elcserélitek és mindenki boldog lesz! -
#5629 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #5628 na most visszakanyarodva a magyar viszonylatokhoz...forgalmi órám volt ma, ülök a suzukiba, egyszercsak mit látok a visszapillantóban a Mogyoródi úton? Egy Impreza STi jött mögöttem!!!!! Hát aszittem beleverem a faszom a kormányba....VÁÁÁÁÁÁ!!!! Ha olyan nőm lenne mint ahogy az a kocsi kinéz.....háááát....dugnám mint a lopott biciklit....:) -
#5627 huúuú. majd jól megbámullak az utcán -
#5626 Na végre egyetértek veled egyszer :)) -
#5625 Hát azért ebbe nem menjünk bele tényleg...
Milyen amcsi autód lesz? Ha 70esnél újabb akkor szarok bele :D
ja, és hogy tudd csocsókám elvileg egy hónapon belül lesz egy Suprám :D -
#5624 "Nincs bennük semmi különleges"
ebbe ne menjünk bele...amcsi autokba két különleges dolog van... a motorhang és a forma.. a többi általában mind szar és szegényes.. azért mert neked tetszik .s bár semmi jot nem tudsz rola mondani.. én elég sok helyről hallom az amcsi autok fikázását...mondjuk tök nem érdekel.. csak hogy tudd icramkám.. elvileg honapokon belűl lesz egy amcsi autom -
#5623 az lehet hogy az amcsi autok huzzák már 60 éve.... és a supra sehol nem lesz 10 év mulva.. de én leszarom ezt...
nem azért veszek suprát vagy amcsi autot mert az 30 év mulva is divat lesz... supra tetszik... nem mondom el miért... mindenki ugyan azért szereti a kedvenc autoját... -
#5622 Hajrá a fikázás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5621 Ez nem fikázás. Ez tény! -
#5620 Hajrá a fikázás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5619 Nem csak a Supra de egy japán "csoda" sem lesz sehol 36 év múlva. Nincs bennük semmi különleges! -
#5618 Supraban semmi különleges nincs!! Magyarországon olyan, a so japán szartól már azt se tudja az ember, hogy melyik melyik márka. -
#5617 Hol lesz a te Suprád 36 év múlva?
Összepréselve valamelyik roncstelepen.... -
#5616 hjo.. azonkívűl hogy 70 évesek is akár.. nem lehet belőlük kihozni (fúrással kaparással akármivel) nagyon sok lovat? vagy náluk ez nem nagyon divat?...amugy kiváncsi vagyok meddig lehet kibírni egy ilyen autot.. hangilag tök jo és zsír vagy 1-2 napra... de sztem hamar meg lehet unni.. ahogyan a sport atuokat is meg lehet unni hangilag..főleg ha leutazol vele többszáz kilométert -
#5615 Jajj ne kezd már megint! Ezek az autok 36 évesek!! Ezeknek Esztétikai értékük is van. -
#5614 és az miért hjo ha 7500as???hozzá meg 200 lovas kb.. hűdejo...
ha a supra 3 ezreséből kihozható 800 lo is.. akkor ezekből nem lehetne kisajtolni 4 ezer lovat?:))))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #5612 És? Attól még tetszik...de ha mindenféleképp Ignis-t akarnék, akkor Subaru G3X-et vennék (Ignis karosszériás AWD-s boxermotoros Subaru)