101020
.
  • Pempő
    Nem mondtam ilyet, a képről csak a sérülés mértékét (és várható javítási költségét) tudom megmondani, mást nem. Emellett rendelkezzem némi autópiaci információval, a hitelre vásárlás valószínűségét innen következtetem.
  • Taranov
    A javítási időt nem, azt a plusz órák növelik.
    A plusz órák plusz napokat jelentenek, a plusz napok pedig több kellemetlenséget a munkábajárás miatt.
  • Taranov
    Nem tudom Pempő, hogy láttad-e azt az óriásplakátot, hogy "Naponta 4 közlekedési balesetben" és a képen 4 halálfej.

Tudod az pont ezeknek szól, mint ez a kis szemét trabis, hogy végre jobb belátásra térjen, és ne igyon be mielőtt útnak indul, de ezekszerint téged sem hatott meg a reklám, vagy nem értetted meg.
  • Pempő
    A plusz alkatrész növeli a javítási időt?
  • [Walaki]D`Lair
  • [Walaki]D`Lair
    Mert te aztán értesz ehhez is, egy képről megállapítod, hogy hitelre vették -e a kocsit, a tulajdonos anyagi helyzetét, megmondod mennyi lesz a javítás...stb...
  • Pempő
    Néhol igen, néhol nem. Mindenki próbál spórolni, míg a biztosító fele nagyobb tételeket mondani. Nagy biznisz a javítás, főleg a fényezés.
  • Taranov
    Na meg a plusz alkatrészek.
  • RelakSfromhome
    Jesszusom, mi ez a flood itt?!?!?!?!?
  • Taranov
    Mantát nem ilyennek ismertem meg, kicsit okosabbnak.
  • Pempő
    Amivel ez jobban sérült, az néhány plusz munkaóra javítás.
  • Taranov
    Tudom, hogy rabolnak, de jól megcsinálják.
  • Taranov
    Tudod ez az E-klubbot akarta helyettesíteni, amit I.C.Ram írt az előbb.
  • Pempő
    Naív vagy, ha azt hiszed a szakszervizek jó részében nem gányolás folyik.
  • Taranov
    Akkor az közel sem volt akkora javítás, mint a Thalia lesz, vagy ami a Golfé volt.
  • I.C.ram
    Nem kerülne szar helyzetben, ha nincs egy kis szarházi, aki részegen eltrafálta őket. Arról ő nem tehet, hogy egy kis szarjankó hülye volt.
  • Taranov
    Pl. a 800 kilóval írtál hülyeséget, meg azzal, hogy a szerencsétlen trabis srác csodával határos módon túlélt egy szörnyű balesetet.
  • [Walaki]D`Lair
    ja
  • [Walaki]D`Lair
    Látom bazeg, hogy fel se fogod amit írnak neked...
  • Pempő
    Tessék, mér buzibározol. Ilyen stílusban mit akarsz elérni?
  • Taranov
    Pempő = Manta?
  • [Walaki]D`Lair
    pozor™
  • Taranov
    Igen, Törökországban gyártják, már az import sem annyi, mint mondjuk az esztergomi Suzuki gyárból Budapestig hozni valamit.
  • Pempő
    Igen, aki úgy vesz hitelre akármit (egy idő után törvényszerűen mindent), hogy nincs mellette tarcsi pénze, az gyökér, nagyon be lehet szopni a hitelt, és ezt sokan nem tudják. Aki ezután nehéz helyzetbe hozza magát (és kedves családját), az az én szememben gyökér.
  • [Walaki]D`Lair
    Egyetértek...
  • Taranov
    Hát nem tudom, lehetséges, de ezt te sem tudod jobban, mint én vagy I.C.Ram.

Engem nem húztak le, precízen csinálták meg, olyan, mint újkorában, meg ugye a Porsche Hungáriába nem azért vittem, hogy keveset fizessek.
  • Taranov
    Aki egy normális, szabályosan vezető Thaliást veszélybesodort, és minimum többszázezres kiadást csinált neki, ráadásul a kedves fiatal srác tök részegen jött haza a buzibárból, amivel még halálos balesetet is okozhatott volna.
  • Taranov
    Nem gondolsz arra, hogy esetleg egy fűtött, kényelmes körülmények között akart utazni munkába vagy a gyerekeit akarta a nagyihoz vinni csomagokkal??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ezért gyökér??????????
  • Pempő
    Nem a véleményét nem fogadtam el, hanem hogy valakinek a halálát kívánja, érintettség nélkül.
  • Pempő
    Csak a hülye nem köt casco-t, mivel a casco jó, és ezt az emberek tudják. Mellesleg egy egy kocsira újkorában tudsz legkedvezőbben ilyen biztosítást kötni, erről a lehetőségről nem nagyon szoktak lemondani az emberek.
    És igen, a Magyarországon eladott autók nagy része hitelre van, ez a thalia kategóriájában méginkább érvényes.
  • Taranov
    Hát tudod őt nem az zavarja, hogy mások a balesetes kocsijuk miatt kellemetlenségeket kényszerülnek elviselni, hanem az zavarja, hogy ezt a helyzetet meg kell oldani, márpedig sem olcsó, sem kellemes nem lesz.
    Főleg nem kellemes, mert valószínűleg tömegközlekedéssel fog járni, a Thaliások azért nem olyan gazdag emberek, hogy 3-4-5 hétre 50-100 ezret vagy többet költsön közlekedésre.
  • I.C.ram
    tudok=tudod
  • I.C.ram
    Te meg ugyanúgy nem tudok elfogadni a mi véleményünket. Sőt ha jól emlékszem legelöször te nem tudtad elfogadni Taranov véleményét. Nehogy már mindig a másik legyen a hibás.
  • Taranov
    Nem ugyanazt írtam.
  • Pempő
    Ja, és az nem tudom hány nap volt, de egy héten belül összerakták.
  • Taranov
    Jézusom, milyen butaságot mondasz, nem tudom honnan veszed, hogy Thaliák nagy része hitelre van, tudod ha nem akart kamatot fizetni, akkor nem hitelre van, az is lehet, hogy Ladát, Trabantot, Wartburgot cserélt Thaliára, 1-2-3 vagy mittudomén mennyi éve, lehet, hogy csak pár hónapja, és nem hitelre vette.

Egyébként meg új autóra csak akkor szokás cascot kötni ha van a vásárlónak pénze rá, bizony.
  • Pempő
    Mi rosszat írtam? A szokásos banda nem tudja elfogadni a másik véleményét (különösen az enyémet ugyebár).
  • Pempő
    Nem. A puntót valamivel lájtosabban, de hasonlóan törtem meg, az 5 kiló volt.
    1 v. 2 légzsák CS, motorháztető CS, lámpák CS, lökös + hűtörács CS, hűtő CS.
    Motor, futómű nem kapott, ezt innen megmondom neked.

Teljesen normális alkatrész-ellátottságú típus.
  • [Walaki]D`Lair
    tiszta pol.fórum feeling...

Manta te ennél értelmesebb vagy, plz hozd legalább a saját szinvonaladat...
  • Taranov
    A szervíz 1,5-2 millió.
    És az fix, hogy nincs kész 2 hét alatt, 1 hét kb. míg elkezdik csinálni.
    Tehát 3-4 hét, lehet több is, a 3 hét a minimum. Ha a taxi vagy a bérautó 50-100 ezerbe kerül az is nagyon sok, ahhoz képest, hogy lehet, hogy moziból ment haza a csávó, vagy nagymamájától, erre egy részeg miatt akad pár gondja, és még életveszélyben is volt.