101020
.
  • GregSB
    2004 Ferrari 612 Scaglietti

• Pyx #6506
    például egy ijenröl:
  • GregSB
    Vász koppintás? Miről kopizták szerinted?
  • GregSB
    Faxér nem jönnek be a képek. Mindegyik 1 link 1ébként, klikkeljetek rájuk(kivéve az első, mert elbaxtam).

Persze ha a képek source-át megnyitom egy új ablakban egyből bejönnek, csak itt nem jelennek meg valamiért..
  • GregSB
    Szerintem rohadt szép a hátulja!

[URL]http://sohc.vtec.net/news_files/165605/03tms_tov-0054.jpg

• Pyx #6502
    áz, loál
  • Pyx #6501
  • Loál János #6500
    Na! Végre egy igényes koppintás a Hondától! :DD
  • GregSB
  • Taranov
    Hátulja hasonlít a 165-ös buszra
  • Pyx #6496
    2003 Honda HSC Concept

• Taranov
    Az az egyetlen jó benne :)
  • I.C.ram
    Meg este a pronó, mi?! :D
  • [Walaki]D`Lair
    TotalCar rox!
  • Taranov
    én is pont ezt vettem észre, jééé, szerintem jó a megfigyelésünk
  • Tikal #6491
    na ja a jeep wrangler tesztnek semmi értelem nem volt a cigányzenén kivül, nem sokat tudtam meg az autorol, ráadásul még a dombon sem tudott felmenni ( szerintem nem is volt négy kerékben a verda )
  • Taranov
    Hát az autósújság az alapból érdekesebb szerintem, mint egy autós műsor a tévében.
  • Taranov
    Teljesen egyetértek veled, a Viasaton is elég jó, meg az Otto-Mobil című autós műsor a Hálózaton, nekem speciel az tetszik legjobban.

A TV2-n kicsit zavarnak a seggfejek, egy kicsi meg egy nagy, meg múltkor nem túl nyerő cuccokat teszteltek, C2, Panda, Jeep Wrangler, és mind a hármat csak felületesen, és baromi sokat ismételnek :((

Retekklubbon az autómániában meg sok a reklám, nem érdekesek a tesztek. Csak a képminőség jó.
  • Xboxman
    Az lenne a legjobb ha a Motouers csatornára nyomnának szinkront ott elég szinvonalas műsorok szoktak menni
  • Tikal #6487
    hát ha igényesen lenne megcsinálva akkor talán, de pl a legutobbit amit láttam az is irto szar volt, knight rider auto tesztelése.... ultra gagyi volt
    aztán vmi olasz auto régiséggel randalirozott egy kört amit vmi szar történettel vegyitett...
    Lehet hogy érdekes de azzal hogy elmondja hogy mi nem volt még 30 éve az autokban attol még nem jo, szerintem :)
  • I.C.ram
    Engem pl. sokkal jobban érdekel egy különlegesség meg egy tragacs tesztelése, mint egy szar új autójé, aminek a tesztjét 8 nyelven 20 féleképpen megtalálhatom bármelyik autósújságban!
  • Tikal #6485
    A legjobb autos müsor a viasaton megy :)
    RTL Klub: 5 percenként reklám, köztük az egyik kedves szokásssal hogy minden fél percben elmondják mi lesz 5 perc mulva és utána benyomnak egy reklámot.
    TV2: eleinte kedveltem, de a nyüzüge csávo már nagyon uncsi, és az egész musorban egy uj autot tesztelnek, meg egy " különlegességet" és egy tragacsot.. ennek mi értelme???
    ...

:)
  • Taranov
    :))
  • I.C.ram
    Hát kitudod, max a rendőr mebasz gyorshajtásért! :)
  • Taranov
    Tudod egy kicsit nem tetszik, hogy még a lábamat sem tudom kinyújtani benne
  • I.C.ram
    Nem tudom mit vársz egy sporkocsitól! Azt, hogy majd a gyerekszobád rendezd be? :)
  • CSOCSO
    azt mondom:))))))nekem tetszik
  • Taranov
    Bár, jó lenne előről is látni, mert belülről kicsit kicsinek tűnik
  • Taranov
    szvsz jó autó
  • CSOCSO
    szvsz dög..
  • Taranov
    :)
  • CSOCSO
    belülről dög...kvülről meg max érdekes... egy maybachot elöbb elfogadnék
  • CSOCSO
    szvsz hányadék....mármint a motortéltől hátrafelé... fujj..mondjuk nem volt még halottaskocsi ami tetszene:))))))))
  • Taranov
    ha az árából eltüntetnénk a 2-est az jó lenne, ha a nyolcast, akkor megvenném :)
  • Jano
    Ááááá, nekem nem tetszik... :D
  • Jano
    loál
  • CybearBoy
    Hehe, sajna nem az enyém, de gondoltam belinkelem, hátha másnak is tetszik. Annyit tudok róla, hogy nincs egy éves a verda, és kb 28 milla volt. V8-as motor, 310LE.
  • Taranov
    ÉSÉSÉSÉS!

Magyar címerrel a fenekén, ezt ne felejtsük ki!:)
  • Taranov
    Mennyiért vetted ezt a verdát?
  • Jano
    Magyar rendszámmal?!?!?!

Irígykedek! :DD