101020
.
-
#6507 2004 Ferrari 612 Scaglietti
-
#6506 például egy ijenröl:
-
#6505 Vász koppintás? Miről kopizták szerinted? -
#6504 Faxér nem jönnek be a képek. Mindegyik 1 link 1ébként, klikkeljetek rájuk(kivéve az első, mert elbaxtam).
Persze ha a képek source-át megnyitom egy új ablakban egyből bejönnek, csak itt nem jelennek meg valamiért.. -
#6503 Szerintem rohadt szép a hátulja!
[URL]http://sohc.vtec.net/news_files/165605/03tms_tov-0054.jpg
-
#6502 áz, loál -
#6501 -
#6500 Na! Végre egy igényes koppintás a Hondától! :DD -
#6499 -
#6498 Hátulja hasonlít a 165-ös buszra -
#6496 2003 Honda HSC Concept
-
#6495 Az az egyetlen jó benne :) -
#6494 Meg este a pronó, mi?! :D -
[Walaki]D`Lair #6493 TotalCar rox! -
#6492 én is pont ezt vettem észre, jééé, szerintem jó a megfigyelésünk -
#6491 na ja a jeep wrangler tesztnek semmi értelem nem volt a cigányzenén kivül, nem sokat tudtam meg az autorol, ráadásul még a dombon sem tudott felmenni ( szerintem nem is volt négy kerékben a verda ) -
#6490 Hát az autósújság az alapból érdekesebb szerintem, mint egy autós műsor a tévében. -
#6489 Teljesen egyetértek veled, a Viasaton is elég jó, meg az Otto-Mobil című autós műsor a Hálózaton, nekem speciel az tetszik legjobban.
A TV2-n kicsit zavarnak a seggfejek, egy kicsi meg egy nagy, meg múltkor nem túl nyerő cuccokat teszteltek, C2, Panda, Jeep Wrangler, és mind a hármat csak felületesen, és baromi sokat ismételnek :((
Retekklubbon az autómániában meg sok a reklám, nem érdekesek a tesztek. Csak a képminőség jó. -
Xboxman #6488 Az lenne a legjobb ha a Motouers csatornára nyomnának szinkront ott elég szinvonalas műsorok szoktak menni -
#6487 hát ha igényesen lenne megcsinálva akkor talán, de pl a legutobbit amit láttam az is irto szar volt, knight rider auto tesztelése.... ultra gagyi volt
aztán vmi olasz auto régiséggel randalirozott egy kört amit vmi szar történettel vegyitett...
Lehet hogy érdekes de azzal hogy elmondja hogy mi nem volt még 30 éve az autokban attol még nem jo, szerintem :) -
#6486 Engem pl. sokkal jobban érdekel egy különlegesség meg egy tragacs tesztelése, mint egy szar új autójé, aminek a tesztjét 8 nyelven 20 féleképpen megtalálhatom bármelyik autósújságban! -
#6485 A legjobb autos müsor a viasaton megy :)
RTL Klub: 5 percenként reklám, köztük az egyik kedves szokásssal hogy minden fél percben elmondják mi lesz 5 perc mulva és utána benyomnak egy reklámot.
TV2: eleinte kedveltem, de a nyüzüge csávo már nagyon uncsi, és az egész musorban egy uj autot tesztelnek, meg egy " különlegességet" és egy tragacsot.. ennek mi értelme???
...
:) -
#6484 :)) -
#6483 Hát kitudod, max a rendőr mebasz gyorshajtásért! :) -
#6482 Tudod egy kicsit nem tetszik, hogy még a lábamat sem tudom kinyújtani benne -
#6481 Nem tudom mit vársz egy sporkocsitól! Azt, hogy majd a gyerekszobád rendezd be? :) -
#6480 azt mondom:))))))nekem tetszik -
#6479 Bár, jó lenne előről is látni, mert belülről kicsit kicsinek tűnik -
#6478 szvsz jó autó -
#6477 szvsz dög.. -
#6476 :) -
#6475 belülről dög...kvülről meg max érdekes... egy maybachot elöbb elfogadnék -
#6474 szvsz hányadék....mármint a motortéltől hátrafelé... fujj..mondjuk nem volt még halottaskocsi ami tetszene:)))))))) -
#6473 ha az árából eltüntetnénk a 2-est az jó lenne, ha a nyolcast, akkor megvenném :) -
#6472 Ááááá, nekem nem tetszik... :D -
#6471 loál -
#6470 Hehe, sajna nem az enyém, de gondoltam belinkelem, hátha másnak is tetszik. Annyit tudok róla, hogy nincs egy éves a verda, és kb 28 milla volt. V8-as motor, 310LE. -
#6469 ÉSÉSÉSÉS!
Magyar címerrel a fenekén, ezt ne felejtsük ki!:) -
#6468 Mennyiért vetted ezt a verdát? -
#6467 Magyar rendszámmal?!?!?!
Irígykedek! :DD