101020
.
-
#6629 Csak a bele látszik, szép kékséges! -
#6628 És melyik az? -
#6627 ÁZ!
Citroën-topik találkozó -
#6626 Jaaaaa!
Rugózott minda francijaágy? -
#6625 Céiksz! -
#6624 Mék? Trab Anti? -
#6623 Megasztán nekem volt autóm totalcarban (igaz, csak pár másodpercre)! -
#6622 Hát igen, leginkább ők azok, akik használ(hat)ták is ezeket a járműveket. Én gyerekkoromban rengeteget láttam, sőt bennük nőttem fel , és nekem is jó érzés az emlékeken mosolyogni egy jót, főleg úgy, hogy számomra humorosan tálalják az egészet. -
#6621 Mondjuk szerintem ezt inkább csak a 35+ évesek érzik át igazán :) -
[Walaki]D`Lair #6620 14...:D -
[Walaki]D`Lair #6619 Nem akarja nekem adni? Én örülnék neki...:DDDDD -
#6618 ííííígy van -
#6617 Korrekt! -
#6616 Szerintem is jó a Totalcar. -
#6615 Totalcarban is vannak gyengébben sikerült tesztek, de ez az egyetlen autós műsor, amin látszik hogy lelekesedésből csinálják. Olyan verdákat mutatnak be, amik rövidesen teljesen el fognak tűnni, és ezt sokkal többre értékelem, mint egy új daewoo, de akár egy ferrari tesztet. Másrészt ahogy Loál vezérigazgató úr mondta: gyerekkori fless. Szóval jól nyomják a Winklerék, látszik rajtuk hogy küldős arcok (nem csak vezetés terén), ha autós mősort vezetnék én is hasonlóan csinálnám. -
#6614 A Totalcar-ban messze nem tesztelik a régi, "átkosból" hátramaradt, vagy sima veterán autókat. Csak megmutatják őket, hogy ilyen is volt, illetve EZ volt régen. Én a huszonéves korosztályba tartozom, és igen jókat tudok derülni, amikor olyannyira TIPIKUS dolgokat mondanak ezekről a néha frenetikusan jó állapotban lévő tragacsokról. Ilyenkor rövid, de boldogtalan gyermekkorom vidám és felhőtlen emlékei jutnak eszembe, és ez nagyon jól eső érzés.
Akinek nem tetszik, ne nézze. -
#6613 Ácsi ácsi, úgy fogd fel, hogy egy 7 milliós vagy milyen drága autónál megjegyzik a rugózás keménységét nehogy megvedd és rájöjj, hogy szar. -
#6612 RTL klub? -
#6611 dehogynem...hányszor mentek már ki külföldre akár az elisé miatt?..de mindegy... -
#6610 a csapatás az egyedüli érv melletük, de azt ne felejtsük el hogy civil gépeket kérnek el, és nem tesztelésre adott autokat, nem?
a totalcar nem mondja ugyanazt mint a másik, csak kevesebbet.... -
#6609 láttam nem egy adást... amikor ugyan azt az autot mutatták be...
1) a totalcar ugyan azt mondta mint a másik
2)még poénos is volt
3)legaláb CSAPATTÁK!!! és nem 40 el furikáztak vele...
-
#6608 Jaja, tök fölösleges, poénos műsor annak, aki tud rajta nevetni, de az én szememben ez inkább szánalom.
Akik a Zsukot tesztelik, azokra nem lehet azt mondani, hogy normális tesztcsapat. -
#6607 viasat rulez... :) -
#6606 hát nem tudom, most éppen a Zsuk-ot tesztelték, elég hamar el is kapcsoltam.... most mi értelme hogy elpoénkodja mileyne szar a zsuk, ezt tudjuk, na és? ugysem veszek zsukot, meg senkisem :) -
#6605 az, hogy öltönyös az nem árt, csak a gyerekek és a fiatalok körében ment ki a divatból az öltöny. -
#6604 Hát ebben fokozottan nem értünk egyet, mert a Totalcarban poénos és baromi unalmas showman-ek vannak, nem tudnak azok semmit tesztelni. -
#6603 zsírok azok a képek:) nekema suprás csajszis kép kéne poszterben -
#6602 Durva, mi? -
#6601 Szomszédnak is Imprezája van, és ő is emiatt nyafog. -
#6600 eüá! felülröl az 5. megvan posterben :) -
#6599 jajsuprák! -
#6598 jaaaaaaaaaaj 5!
-
#6597 jaaj 4...
9.52s/156mph
up tp 900 paci:
-
#6596 jaaaaj 3
-
#6595 jaaaj 2!:)
-
#6594 JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!
-
[Walaki]D`Lair #6593 ígyvan! -
#6592 egyetlen értelmes tesztcsapat van a totalcar..és csumm... a töbi olyan nyers.. vagy gagyi..sablonos...túl nyugis..öltönyös...hülyeség ahogy van... -
[Walaki]D`Lair #6591 Na ennyit az Autotrend-ről...tesztelték az én szívemcsücskét, az Impreza WRX STi-t....mit mondanak róla a végén NEGATÍVUMKÉNT?! Kicsit kemény a rugózása....HÁT ÜZENEM A TESZTELŐNEK, HOGY MI A KURVA ANYJÁT VÁR EGY SPORTAUTÓTÓL BASSZA MEG?! -
[Walaki]D`Lair #6590 há pfffffffffff...