101020
.
  • Pempő
    Csak a bele látszik, szép kékséges!
  • Jano
    És melyik az?
  • Pempő
    ÁZ!

Citroën-topik találkozó
  • Jano
    Jaaaaa!

Rugózott minda francijaágy?
  • Pempő
    Céiksz!
  • Jano
    Mék? Trab Anti?
  • Pempő
    Megasztán nekem volt autóm totalcarban (igaz, csak pár másodpercre)!
  • Jano
    Hát igen, leginkább ők azok, akik használ(hat)ták is ezeket a járműveket. Én gyerekkoromban rengeteget láttam, sőt bennük nőttem fel , és nekem is jó érzés az emlékeken mosolyogni egy jót, főleg úgy, hogy számomra humorosan tálalják az egészet.
  • I.C.ram
    Mondjuk szerintem ezt inkább csak a 35+ évesek érzik át igazán :)
  • [Walaki]D`Lair
    14...:D
  • [Walaki]D`Lair
    Nem akarja nekem adni? Én örülnék neki...:DDDDD
  • CSOCSO
    ííííígy van
  • Jano
    Korrekt!
  • HuAn82
    Szerintem is jó a Totalcar.
  • Pempő
    Totalcarban is vannak gyengébben sikerült tesztek, de ez az egyetlen autós műsor, amin látszik hogy lelekesedésből csinálják. Olyan verdákat mutatnak be, amik rövidesen teljesen el fognak tűnni, és ezt sokkal többre értékelem, mint egy új daewoo, de akár egy ferrari tesztet. Másrészt ahogy Loál vezérigazgató úr mondta: gyerekkori fless. Szóval jól nyomják a Winklerék, látszik rajtuk hogy küldős arcok (nem csak vezetés terén), ha autós mősort vezetnék én is hasonlóan csinálnám.
  • Jano
    A Totalcar-ban messze nem tesztelik a régi, "átkosból" hátramaradt, vagy sima veterán autókat. Csak megmutatják őket, hogy ilyen is volt, illetve EZ volt régen. Én a huszonéves korosztályba tartozom, és igen jókat tudok derülni, amikor olyannyira TIPIKUS dolgokat mondanak ezekről a néha frenetikusan jó állapotban lévő tragacsokról. Ilyenkor rövid, de boldogtalan gyermekkorom vidám és felhőtlen emlékei jutnak eszembe, és ez nagyon jól eső érzés.
    Akinek nem tetszik, ne nézze.
  • Taranov
    Ácsi ácsi, úgy fogd fel, hogy egy 7 milliós vagy milyen drága autónál megjegyzik a rugózás keménységét nehogy megvedd és rájöjj, hogy szar.
  • I.C.ram
    RTL klub?
  • CSOCSO
    dehogynem...hányszor mentek már ki külföldre akár az elisé miatt?..de mindegy...
  • Tikal #6610
    a csapatás az egyedüli érv melletük, de azt ne felejtsük el hogy civil gépeket kérnek el, és nem tesztelésre adott autokat, nem?
    a totalcar nem mondja ugyanazt mint a másik, csak kevesebbet....
  • CSOCSO
    láttam nem egy adást... amikor ugyan azt az autot mutatták be...
    1) a totalcar ugyan azt mondta mint a másik
    2)még poénos is volt
    3)legaláb CSAPATTÁK!!! és nem 40 el furikáztak vele...
  • Taranov
    Jaja, tök fölösleges, poénos műsor annak, aki tud rajta nevetni, de az én szememben ez inkább szánalom.
    Akik a Zsukot tesztelik, azokra nem lehet azt mondani, hogy normális tesztcsapat.
  • Tikal #6607
    viasat rulez... :)
  • Tikal #6606
    hát nem tudom, most éppen a Zsuk-ot tesztelték, elég hamar el is kapcsoltam.... most mi értelme hogy elpoénkodja mileyne szar a zsuk, ezt tudjuk, na és? ugysem veszek zsukot, meg senkisem :)
  • Taranov
    az, hogy öltönyös az nem árt, csak a gyerekek és a fiatalok körében ment ki a divatból az öltöny.
  • Taranov
    Hát ebben fokozottan nem értünk egyet, mert a Totalcarban poénos és baromi unalmas showman-ek vannak, nem tudnak azok semmit tesztelni.
  • CSOCSO
    zsírok azok a képek:) nekema suprás csajszis kép kéne poszterben
  • Pempő
    Durva, mi?
  • Pempő
    Szomszédnak is Imprezája van, és ő is emiatt nyafog.
  • Pyx #6600
    eüá! felülröl az 5. megvan posterben :)
  • Pyx #6599
    jajsuprák!
  • CSOCSO
    jaaaaaaaaaaj 5!

• CSOCSO
    jaaj 4...
    9.52s/156mph

up tp 900 paci:

• CSOCSO
    jaaaaj 3

• CSOCSO
    jaaaj 2!:)

• CSOCSO
    JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!

• [Walaki]D`Lair
    ígyvan!
  • CSOCSO
    egyetlen értelmes tesztcsapat van a totalcar..és csumm... a töbi olyan nyers.. vagy gagyi..sablonos...túl nyugis..öltönyös...hülyeség ahogy van...
  • [Walaki]D`Lair
    Na ennyit az Autotrend-ről...tesztelték az én szívemcsücskét, az Impreza WRX STi-t....mit mondanak róla a végén NEGATÍVUMKÉNT?! Kicsit kemény a rugózása....HÁT ÜZENEM A TESZTELŐNEK, HOGY MI A KURVA ANYJÁT VÁR EGY SPORTAUTÓTÓL BASSZA MEG?!
  • [Walaki]D`Lair
    há pfffffffffff...