101020
.
-
#91479 Csak ott gondolom használnak bukósisakot. Én úgy tudom hogy egy becsövezett autóban bukósisak nélkül többet árt mint használ a csőerősítés baleset idején. (Lehet rosszul tudom.) -
BlackWolf #91478 Azért kérdeztem mert haveromék építenek 1 ladát és pont azért csövezik könnyen(1-2óra) ki-be szerelhetőre , mert az utcán elvileg csak akkor lehet vele közlekedni ha versenyre megy vagy valami hasonló. Nekem úgy mondták van valami jogszabály rá , de ezek szerint félre lettem tájékoztatva. -
#91477 Vicces lenne minden szakasz után felrakni egy trélerre, aztán úgy vinni a következő szakaszra:D -
#91476 a rally autókkal is lehet,ill kell is -
#91475 Ha a rallyautók mind forgalmis kocsik, akkor gondolom egy ilyennel is lehet közlekedni. -
BlackWolf #91474 Becsövezett kocsival lehet utcai forgalomban közlekedni ? Nincs rá valami szabályozás? -
#91473 amúgy a kulabával nem utaltam semmire, a verda nem az esetem, de az újjáépítési műsor az tetszik legyen az bármilyen autó. -
#91472 Megy vissza a komplett belseje, hátsó ülés, minden. Egyrészt utálom, ha ki van pakolva, olyan lakótelepi hülyegyerek autó, másrészt D1 SL szabályzatban is benne van, hogy a beltérnek meg kell lenni. (mondjuk D1 SL szerint nem lehetne blacktop motorom sem :DDD) -
#91471 -
#91470 jol nez ki!
csomagtartoba vissza lesz minden rakva vagy uresen hagyod?
karpit helyett tegyel a csomitartoba bambusz faberakast:D -
#91469 élőadatos volt. BMW INPA amúgy. De végig 0 voltot mutatott, és a régi szondáknak is olyan kurva kormos volt a fejük, hogy csak na. Szóval tuti dúsat kap kicsit. fogyasztás se normális. Városban 17-18. Miközben ismerősök 740-ese 15-16tal beeéri (én is láttam). -
#91468 milyen diagnosztikával kérdezted? élőadatba elméletileg lehet látni a szonda feszültségváltozását. -
#91467 nem kommunikál vele. Azt írja, hogy nincs jel a lambdaszondából. Hideg és bemelegedett állapotban sem. A két szonda meg vacsiúj, gyári Bosch. Kizártnak tartom, hogy beszart volna mindkettő. -
Borg #91466 Ha hideg motornál már adja a hibakódot akkor akár a fűtőszál is lehet rossz. -
#91465 hideg-meleg motornál egyaránt. -
Borg #91464 Naja... bár egzakt módszernek nem nevezném :)
A fűtését is nézted? Vagy csak bemelegedés után dobja be a lambda hibakódot? -
#91463 Fogtam egy gázos szúrólángot (kézit, nem égeti át a fémet). Azzal melegítettem (ugye eleve csak melegen működik) a szenzorfejet, és ezzel elégettem az összes oxigént a szenzornál, így úgy érzékelte, hogy oxigénben szegény a keverék, és rögtön felment 1V-ra a multiméter. Aztán, amint kivettem a lángból, rögtön visszament 0-ra.
96-től van csak 4 szonda az E38-ban. Enyém 95-ös, így a két leömlő után a két, külön menő kipufogóban, a katalizátor előtt van mindkettő. -
Borg #91462 Az addig ok, hogy látod a multiméteren, ahogy 0-1V között ugrál, de honnan tudod jót mutat-e?
A második nálad nem a katalizátor után van? Mert ha igen, akkor a kat is lehet szar. -
#91461 hát egyszerűen :) mire vagy kíváncsi? -
#91460 nézegettem, nem nagyon van korrodálva. Széthúztam, újra összedugtam, semmi változás. -
#91459 Meg kell nézni a jel kábelt, a test kábelt, meg a 2fűtőt. -
Borg #91458 Hogy is mérted multiméterrel ki a lambdaszondát? -
#91457 kulabá ott integet kicsit lejjebb, találkoztál vele ? -
#91456 csatlakozókat nézd át, hátha kicsit korrodált... -
#91455 *a két régi lambdaszondát mértem ki, amit kicseréltem. -
#91454 Én meg jól beszoptam a lambdaszondákkal. Ugye 1-2 hónapja cseréltem őket, vadonatúj, gyári BMW-sekre cikkszám alapján. Aztán feltűnt, hogy megmaradt a CO szag. Most múlthéten rákötöttem diagnosztikát, és ki is írta, hogy hibás mindkét szonda. WTF... Sejtettem, hogy nem a szondákkal lesz baj, így itthon kimértem multiméterrel a 2 lambdaszondát, és az egyik tökéletesen működött, míg a másik valóban szar volt, de lepucolás után láttam, hogy rá is van írva fehér festékkel, hogy "ROSSZ"... De a másik tökéletesen működött, mégis hibakódot írt rá a diagnosztika. Relé meg nincs az ECU és a szondák közt, így lehet kiméregetni a vezetékeket, aztán, ha azok is jók, akkor a motorvezérlőt... nem vagyok túl boldog :( -
#91453 Az egész fórum tele van velük. Engem már megkerestek az eladó kormányom miatt:DD -
#91452 Valaki tudja, hogy mitől jár ide ennyi troll? Most is töröltem egyet. -
#91451 Végre felpörögtek az események -
#91449 durva lesz,de ennyit nem melóznék már semmin:) -
#91448 2010 Szeptember 18 :) -
#91447 Mikor mentél vele utoljára? Gondolom már ki vagy éhezve! :'D -
#91446 További képek:
Tankom (már szinterezőnél)
Összerakás megkezdődött azonnal:
-
Szabi1991 #91445 ronda :/ -
#91444 2013 BMW 6 Series Gran Coupe
-
#91443 ő ---> -
#91442 Az ki? -
#91441 Effe88: Első féktárcsákat cserélni.
szabina1: Mivel német a csávó -.- :D
MaRee: Nem tudom, a műhely Bp-n a 11.kerben van. -
#91440 kulabának mi volt a véleménye róla ? -
Szabi1991 #91439