Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
az egész ember úgy néz ki kb mint amit leírtál, nem csak az autói.
látszik rajta hogy igénytelen

I.C.ram
Bazsó kb pont ugyanannyit szerel, mint én. Ismerem õt is látásból. Itt lakott pár házzal arrébb.
I.C.ram
Aha.. oké.

Veled ellentétben én már találkoztam személyesen is a "Mesterrel". Nála beképzeltebb újságírót még nem láttam soha. Folyamatosan nyomja a szöveget, hogy mennyire jól oldja meg a dolgait, meg milyen hülyeség, amit más csinál. Közben folyamatosan átkúrják azt a szerencsétlen barmot. A Ponton is egy akkora baklövés volt, hogy olyat leírni sem lehet, de persze úgy könnyû belemászni ilyenekbe, ha mindig kikönyörögjük boci szemekkel a pénzt másoktól. Meg ugye milyen jó kis cikkeket lehet kanyaríntani a folyamatos panaszkodásokból és önsajnálatból.

ERA is úgy néz ki, hogy abba max hányni járnék. Ennyire rohadt igénytelen legyen valaki, hogy egy ilyen mocskos, szétgányolt szarba beleüljön, sõt a családját belerakja... Kb 1 napot kéne rááldozni, és kipucolni, rendbe rakni a belsõt. Cigányok nem járnak ilyen dzsuvában.
pszihopata
talán mert neked sincsen sokat villáskulcs a kezedben,ezért jönnek be az elméleti szakemberek😄

Bazsó egyértelmûen jó,de õ szerel is

a Top gear egy elkényesztetett idióta bagázs

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

I.C.ram
Ezerszer szívesebben olvasok egy Winkler, Bazsó cikket, mint egy Csikós-féle okoskodást, pedig az elõbbieknek nem sûrûn van villáskulcs a kezében.

Pl. a Top Gear-es gárda sem hiszem, hogy valaha is tovább jutott volna az olajcserélnél.
pszihopata
Kendács Csikós pont olyan mint a magyar autósok 1/3-a,de még mindíg jobb mint a 2/3-ad mert az meg úgy okoskodik hogy villáskulcs még életében nem volt a kezében

õk pl. internet nélkül meg sem tudnának szólalni

ez az újságírókra hatványozottan érvényes

I.C.ram
*Csikós
Csabesz6
Megeshet.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

I.C.ram
Nem kell semmilyen szakirányú végzettség itthon. Max elõny.

TC-ben kb senkinek nincs újságírói végzettsége. Szerintem még az extra igénytelen, irritáló, beképzelt Csikósnak "ami az én gányolásomnál olcsóbb az fillérbaszás, ami drágább az sznoboskodás" Zsótinak sincs.
freestyle666
<#eljen><#hehe>

Mercedes E320 kaszinó rójál

Csabesz6
Baglyokat nevelt a kesztyûtartóban, illetve nõi alkalmazottakat szállított az autókban<#eplus2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

freestyle666
Az igen!
Miért mit csinált azokkal az autókkal? 😄
Vagy valami más oka volt?

desigo
weed majd elmeséli,hogy megy az autós újságírás
pár autót megkapott amíg ki nem utálták <#nevetes1>
Csabesz6
<#idiota>

freestyle666
stipistopi volvo v50

Csabesz6
Mondjuk egy cikket simán össze lehet hozni szerintem, ha az ember kellõ mennyiséget olvasott már, + ragadt rá egy kis kultúra. A végzettség más téma.

Csabesz6
"kapartatás, farolás"
ajajj😄D

freestyle666
Persze én megírom, igen van jogsim nemrég szereztem.

HOppácska! <#heureka>
Nem is vagy te annyira hülye, elég jó játéknak tûnik most, de mire a cikkem felénél járnék, ami már eleve felemésztene fél napot tuti ráunnék.
De ha TE megcsinálod meg még páran akkor én benne lennék, de én nem tudok egy normális írást csinálni, ami áttekinthetõ, ettõl eltekintve tetszik az ötlet, mert szívesen jellemzem az autómat, mert azért van egy-2 hibája, ami kijött pár""százezer km alatt rajta. 😊
De te mirõl is írnál ennyi idõsen? Egyáltalán van jogsid? 😊

freestyle666
Itt a lényeg az lenne, hogy bizonyos szempontok szerint felépíts egy cikket. pl.: ahogy a totalcaron látod, csak saját elképzeléseidet írod le, de a felépítés ugyanaz mindig!
Pl nem kezdünk sose a motor jellemzõivel-itt ilyenekre gondolok.

Ha újságíró leszel, biztos kezed közé fog kerülni egy olyan gép is, ami a mostani autód utódja, vagy frissítése, azt se dicsérheted agyon, csak ha tényleg jó.

Ez a játék pedig csak egy ötlet volt, úgyse tudnánk összerakni egy értelmes cikket végzettség nélkül. 😊

Csabesz6
És ennek mi értelme volna? Fõleg hogy valszeg mindenki agyon dicsérné a saját lovát.

freestyle666
megvan az Autós-újságírói szak? <#vigyor2>
Irigyellek. 😊

freestyle666
azért nem egyszerû ennyire sajnos.

Lehetne mondjuk olyat "játszani", hogy mindenki az általa preferált, vagy netán a saját autójáról ír egy tesztet, és feltölti weboldalára, vagy egyéb úton-módon beteszi ide, és kiválasszuk ki írta a legjobb tesztet.
Lehetne képekkel is gazdagítani a tesztet, hogy hiteles legyen, elvégre nem kitalált alapokon állna a cikk.

Valaki? 😄

fifi
akkor én mehetek, mert megvan a suli!

Zsír!

😄DDDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csabesz6
😄!

MikX
Mert ennyi az egész... megvan a suli, és mehetsz is a Top Gearhez ferrarival csapatni 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6
Elég egyszerûnek tünteted fel a dolgot😄D

fifi
erre gondoltam, oké...
köszi!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

freestyle666
1-2 Nyelvet nem árt tudni. Angol kötelezõ.
Ez nekem már megvan.
Egyetem elvégzése:
Ez nincs, de ez lesz a legnehezebb.
Leírni egy autó tulajdonságait:
Hát talán

De az, hogy elsõk között próbálhatod ki kedvelt márkád vadonatúj típusait, egy fél napos tesztúton, mindent feledtet.

Csabesz6
És az eszetekbe sem jut, hogy mire odagurulsz, addigra jöhet a zöld?😄

Csabesz6
Gondolom valamilyen újságírói felsõfokú végzettség kell, azon belül nyilván vannak irányzatok.Szakma után ilyesmit tervezek.

Willi Betz
Ez engem is fel tud baszni...Anyjával gurulgasson otthon az ágyban! 😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

freestyle666
Valaki tudja mi a menete annak, hogy valaki autós újságírónak mennyen el, és tesztelhesse a kocsikat?
Itt lényegében arra gondolok, hogy (iskolák elvégzése, nyelvtudás, stb)

Pepsi Twist
itt autováltóval nehéz is 😊 ez a benyomom a kuplung dolgot 😄 én mindig csutkázom aztán a végén kicentizem a fékezéseket 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

CSOCSO
szerintem sosem "felesleges" ugy lassitani akarhova is, hogy csak hagyod sebessegben es fekezel avagy lassulsz ameddig tuti kuplungonzni kell, hogy ne fulladjon le az auto.

Neha nem lehet csak ugy lassulni. Engem azonnal felbasz az ideg, mikor valaki elottem elkezd gurulni mar szazmeterekkel a lampa elott es meg mindig van 50 meter de mar csak 20al gurulunk............... ARGH

pszihopata
jah közben eszembe jutott ha nincsen betöltõsapka a hûtõn akkor melegedhet a kiegyenlítõ,mert akkor nincsen közbeiktatva nyomásazelep és eleve két csõ köti össze õket

újabban inkább ezt a rendszert használják

hogy télen hideg az nem csoda,dízeleken télen a fûtés is lehûti a motort,sokszor ki sem nyit a termosztát így hideg a hûtõ is,persze a motor ettõl még üzemmeleg csak a belsõ körre dolgozik

SötétBarom
<#eljen><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csabesz6
<#circling><#worship>

pszihopata
ha oda melegít akkor már hengerfejes😄

fifi
oké
szóval, ha jó idõ lesz, majd melegít oda is?

pszihopata
logikus hogy azt nem melegítí mivel csak egy vékony csõvel van összekötve a hûtõrendszerrel,így azzal nem is tud cirkulálni
max kitágulva belenyom egy féldecit /azt is csak akkor ha meghaladja a rugóerõt/az meg fel sem tudja melegíteni a minusz x fokos vizet

fifi
normális-e, ha 1.9dezsõ motor ebben az idõben olyan jó 10km-t menve, pöcsölve, alapjáraton dugóbsn stb... szóval olyan 10km /15perc/ után a tágulásiban hideg a víz?
a hõmérõ szerint ideális a hõfok, fütés is van...

pszihopata
ez az egész kérdés értelmetlen,ezek olyan kis mennyiségek hogy még foglakozni sem érdemes velük

max érdekesség

Motorfék üzemben kikapcsolja az ECU az injektorokat (TPS=0), egészen addig, hogy 1200-as fordulat alá esve pl jön a "moving idle", és belép az alapjárat rásegítés. Viszont pl Hondáknál már 2000 RPM alá esve is van némi befecskendezés. Csak 2000 fölött teljesen szegény a keverék, és ott is csak egy-két másodperccel a gázelvétel után, mivel az ECU hirtelen gázelvételkor még dúsít egyet. (valami oka ennek is van biztos)

Szóval ha 2000 fölött van a fordulatszám, pl lejtõn hosszas gurulásnál, akkor motorfék üzem jó, és nem kajál, de nem érdemes magasabb fokozatba tenni, mert 2000 alá esve szép fokozatosan megindul a befecskendezés újra. Városban meg lámpára rágurulva sosem jön ki a különbség, mert az idõ is kevés ahhoz hogy elszegényedjen, meg a fordulatszám is gyorsan 2000 alá megy. Szerintem ott nem érdemes baszakodni a motorfékezéssel.
freestyle666
Én kicsit mindig túráztatom, megállás elõtt, úgy jobb a hangja, fogasztási szempontból meg nem vagyok jártas, ez martadt a szakikra.

cement
ha az auto gurul gazadas nelkul, akkor a forgo tengelyek hajtjak meg a motort. azt pontosan nem tudom, hogy ilyenkor mennyi benzin kerul az egesterbe, de igy a motor fordulatszamat ez tartja fenn. viszont ha szetkapcsolod a tengelyeket, a motornak onmagatol kell fenntartania az alapjaratot, ami szerintem tobb energiat emeszt fel, mint amikor a mozgasi ero tartotta fenn a fordulatot. de nem csak fogyasztasi szempontbol kell hasznalni a motorfeket, hanem igy kimeljuk a fekbeteteket es tarcsakat, valamit nem utolso sorban biztonsagosabb, hisz igy barmikor tudunk gyorsitani. van olyan eset, hogy egy balesetet gazadassal lehet elkerulni.

respect to the man in the ice cream van

pszihopata
azok sem adagolnak,csak a régi centrifugálszabályzós adagolók

Adaaam
A dízelekkel ugyanez a helyzet?

everything's better with music

pszihopata
csak az újabb karbósoknál amelyiken van elektromos mágnesszelep

szamarán pl. van a mazdáimon nincsen