101020
.
-
PszihoApu #7410 és esetleg akinek másfajta van
mert csak telefonlogok vannak nekem meg kép kéne hogy matricát tudjak belőlle csinálni vagy tud valaki pontos címet adni
-
#7409 Ja, bocs, ezt félreértettem :D -
#7408 ??
Az az olasz zászló a tetején, nem a magyar te birka! :DDDDD -
PszihoApu #7407 köszike
más van valakinek kispolszkija ?
kicserélte az üléseket és ha igen milyen tipusura -
[DFL]vajdi #7406 magyar ferrári :)))) -
PszihoApu #7405 köszike
más van valakinek kispolszkija ?
kicserélte az üléseket és ha igen milyen tipusura -
#7404 Google képkeresőbe beírod pl hogy ferrari logo és már válogathatsz is... -
Jobbklikk -> save -
PszihoApu #7402 sziasztok ferrári embléma képet keresek tudjatok sárga alapon fekete ló ágaskodik
honnan tudnám letőlteni vagy ha valakinek megvan küldje már el a [email protected] ra
köszi -
#7401 Ezen nem csodálkozom. Nézzétek meg a Bentley-s képet(#7389)szőnyeg van a kocsi kerekei alatt. -
[DFL]vajdi #7400 inkább mint egy beoing :P -
[DFL]vajdi #7399 SUZUKI :DDD -
#7398 ?? -
[DFL]vajdi #7397 fazon olyan, hogy úgy ülhetsz a kocsijába ha levesezd a cipődet. -
[DFL]vajdi #7396 az ülésekkben van vibrátor, vagy mia fasz... -
#7395 Helyes az a kis csatos bőrszíj :D -
Xboxman #7394 olyan mint valami suzuki:) -
#7393 Komolyan mondom besz@rok a Pagandi Zonda beljesén
-
[DFL]vajdi #7392 itt van még pár kép -
[DFL]vajdi #7391 hátul meg ott figyel az aston martin. ehhehh -
[DFL]vajdi #7390
-
[DFL]vajdi #7389 egykét kép, szar lehet neki...
http://images.dunaujvaros.com/dogaleria/030921_gepek/030921_gepek_15.jpg[/img] -
[DFL]vajdi #7388 itt egy cikk -
[DFL]vajdi #7387 itt újvárosban van egy kuvaiti fazon, tele a világ legritkább és legdrágább kocsijaival, pl van egy pagani zondája amit külön neki készítettek... 10-el se megy aztán akkora hangja van hogy a faluból is hallani :P -
#7386 "kicsit fura... nehéz elképzelnem ahogy az akkori kisasszonyk beülnek egy ekkora hodály auto volánja mögé..."
szted akkor amerikában volt kisebb autó? :)) -
#7385 kicsit fura... nehéz elképzelnem ahogy az akkori kisasszonyk beülnek egy ekkora hodály auto volánja mögé.. tök furi...hogy 60 éves papik ülnek be egy ilyenbe.. papámmeglátna egy ilyet....baltával esne neki hogy ez a sátán autoja..:))))))))))))) -
#7384 Hehe én láttam is egyet előben/használatban :) -
#7383 Ez egy Collector's Edition 'Vette, nem? -
[DFL]vajdi #7382 ismerős a street roadból :))) -
[DFL]vajdi #7381 -
[DFL]vajdi #7380 álmaim autója: 57-es chevy belair
-
#7379 bár egy Cupe-ért is odaadnám a bal lábam(autómata váltó rulezz ) -
#7378 vagyis nem is GT500-ast akarok :)
csak egy 68-as fastback 2+2-est :D
-
#7377 A verda nem az enyém, bár örülnék neki. A patkó nekem bejön az elején, ha az enyém lenne lehet rajtahagynám. Amúgy én úgy látom a képen, hogy a tükörről olyan illatosító szar lóg le, az a plüsstehénvagymi meg a szélvédőre van odafixálva. De mind1, akár hol van, engem is zavarna vezetés közben. -
#7376 ja a japó csodákat lehetne nyomatni :)
de én nem is a gyorsulásért szeretnék ilyen gépet
magáért a hangért!! -
#7375 Aham... Lopok egy Shelby GT 500-ast és tele rakom dobókockával!! GYÁÁÁÁ!! Aztán jöhetnek a köcsögök! Csak,nehogy orrba verjen verseny közben az a bazi nagy kocka!! -
#7374 röviden:
hát a dobokackák kifüggesztése azt jelenti ,h hajlandó vagy gyorsulni azzal aki mondjuk mellédáll a lámpánál :) -
#7373 Na mesélj! -
#7372 Nekem a fekete macska!! -
#7371 Shelby GT 500 és a Boss 302-es Mustang valami eszméletlen brutál jól néz ki!!!