Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addígis olyan jókat röhögök rajta. Komolyan, néha jól jönnek az ilyen ...kalapok. 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
nem pedig tapasztalattal.....
miért lenne nagy szám hogy egy falusi hülyegyerek (én)
megy egy kört.... nem si értem...
max azért mert a mostani 30 éveseknek nemhogy vezetésük kocsijuk se volt, és ez most nekik nagydolog és értetlenkednek.
Mercedes E320 kaszinó rójál
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ilyen képet vágsz akkor is mikor kiderül, hogy elnézted a benzin/gázolaj töltõcsövét? 😄
ugyanúgy érzem a kocsit, már volt alattam határhelyzetbe sokszor.
gyorsulni ótómata eszköléddel midenki tud

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
szerintem apa ölében vezetett max.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Persze ezt apának nem mondhatom mert egybõl szagot fogna.
De ha teljesül az álmom, (mert már a benzineseket unom, bármely márkáról legyen szó) esküszöm, hogy egy gyorsulásos vidit csinálok.
addig is hajrá nyomatéééék
Volt rajta tuningolt vez.tengely.
Apámnak hozták bütykölni, mikor nem volt most otthon, elvittem egy kb fél órás útra.
Kicsit eszi az olajat, mikor hidegen mikor leforgatom 4 ezer fölé... de attól eltekintve kiraaaaaaa.
Csajoknak sportsokodtam is egy kicsit..- megálok mikr kiakarok hajtani fõútra, ottvanak az ábícénél.
Rámnéznek és nevetnek, godoltam tetszek nekik, fogtam jól megtúráztattam, leugrok a kuplungról, a kanyarbelsõ kerék elkapar mint állat közbe motor még alig ment a hõmérséklete szintjelzõ fölé, az is füstölt, és 50-60 nál toltam neki a kettest.
Kuplung is dermedt lehetett mert kicsit megcsúszott mikor már vittem haza a vasat.
Volt már mikor 2007 es mercit vittem egy körre.
Még jó hogy apa nemtudja meg a kosci gazdija
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
szerintem a te korosztályodban is rengeteg olyan van aki felelõtlenségbõl csinál hülyeséget, maximum a kezdõ korosztályban arányosan több, mert kevesebb 17 évesnek van jogsija mint 27nek
\"If in doubt, flat out!\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
(mindenki a saját hibájából tanul a legjobban, így én is)
\"If in doubt, flat out!\"