101020
.
  • I.C.ram
    Ez agyon van hajtva. 73k mérföld az rengeteg egy 96-os autónak szvsz.
  • I.C.ram
    CSOCSO neked a szülők pénzelik ezt? Azért egy 96-os kocsit ebből a kategóriából nem hinném, hogy 2 milla alatt adnak.
  • Tikal #8171
    Price: $7,988
    Year: 1996
    Mileage: 72,525
    Color: Red

mennyiért adják a tied?
  • Tikal #8170
  • Pempő
    Render:

• Pyx #8168
    esetleg fényképzögépet nem akarsz használni? :P
  • CSOCSO
    itt a parkoloban all egy kek es egy feher.. a feher mellett mindan nap elsatalok.. a szivem szakad meg:(((((( es sokkal szebb mint kepen
  • CSOCSO
    ma vezettem egy firebirdot... lehet hogy enyem lesz.. csak annyi a baja hoy fekeket es hatso lengescsillapitot cserelni kene... ami azert nem kis osszeg.. de nemtom meg... de azert orulnek mert tetszett 96 os azhem
  • CybearBoy
  • CSOCSO
    amcsiban
  • Taranov
    :)
  • Pempő
    A PAX tévén :D
  • Taranov
    Hol megy a reklámja?
  • CSOCSO
    mar nemtom miota megy a reklamja.. nagyon dog.. bar valoban koppintas a lampa...
  • DJ Skyline
    aha...pyx gyere driftelni! ranked/cement room
  • Pyx #8158
    akkor a horizonthoz? :P
  • Pempő
    Ja az csak egy frappáns dj név?
  • DJ Skyline
    A skyline nem a nissanhoz kapcsolódik!
  • Pempő
    akkor miért ez a neved?
  • DJ Skyline
    na mind1 én maradok a Supránál! :D
  • Pyx #8153
    sztem nem csak a lámpa...
  • Pempő
    Bukólámopában az a szar, hogy ha összetöröd a kocsi elejét, nincs az a lákátos, aki rendesen összerakrja utána.
    Arányiban, motorházetőben hasonlít az új Viperre is.

• Taranov
    Szerintem így tekintélyesebb a Corvette, elegánsabb, nem sima sportkocsi, hanem egy elegáns sportkocsi.
  • DJ Skyline
    igen persze hogy így 'aerodinamikusabb" de mégis ez volt a corvette egyik jellegzetessége ahogy Jano mondja!
  • Jano
    A bukólámpa aerodinamikai szempontból előnytelen, de tényleg a Corvette egyik jelegzetessége - volt.
    Az a baj a bukólámpával, hogy nem elégge karakteres stíluselem. Hiszen becsukva, csak a lökhárító, motorháztető ívelése látszik, manapság pedig a lámpák nagyon nagy hangsúlyt kapnak a tervezésnél. Az más kérdés, hogy a Corvette=Bukólámpa, nagyon összenőtt, de új idők járnak.

Corvette Ferrari lámpa contest :

• DJ Skyline
    igen de ha jól végig gondolod akkor már a 80-as évek előtt is a bukólápma volt a "style", és mindenkibe az épült bele hogy bukólámpa...most ezzel a szarral megtörni...áááá...
    Szerintem azért mert nagyon 80as évek feelingje volt.
  • DJ Skyline
    JA...nem tom mér nem volt jó a bukólámpás megoldás!!!??
    Most jut eszembe a megoldás! Mostantól a Ferrari a hivatalos beszállítója a Chervroletnek
    Lehet, hogy a Korvette Gyár.com tervezőcsapata találkozott a Ferrari 575M Maranellóval? A lámpa megtetszhetett nekik.

• Jano
    Evről évre rondább az eleje.
  • Pyx #8140
    2005 Chevrolet Corvette C6

...
  • Jano
    BOBO szíve is össze fok törni ha megláttya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zzzzzzzz
  • Pyx #8138
    hát ez a kocsi összetört
  • Pempő
    Hát ez a topik már tavaly mekhalt!

CSOCSOnak:
  • Pyx #8136
    ne a parkoloban száguldozz! :)
    csinálj majd képekwt!
  • CSOCSO
    saaaajna nem:( de ugy nez ki hasznalhatom egy kicsit...csak az baj hogy itt a parkoloban nem lehet nagyon szaguldozni mert sok a gyerek. es a kornyeken is sok a zsaru:(...
  • Pyx #8134
    sajátod? :o)