101020
.
-
#8992 nem kell mindent elhinni
ez egyszerűen nem így működik, egy gyár ilyen múlttal nem fog elkezdeni szart gyártani -
#8991 nemtom, nekem terepjárónál egyáltalán nem zavaró a diesel, főleg a TD
baromi erős, és a sárból hamarabb kihúz, mint a benzines.... -
#8990 A Jaguár leszophat a fordjaikkal együtt! Azoktól sírjanak ne a Rovertől! -
#8989 land rover-t most hagyjuk, az kulcstarto :) -
#8988 Télleg szar lehet egy BMW motoros atompresztizs aszfaltszaggató állat :) -
[Walaki]D`Lair #8987 Nem...a Jaguar magyar márkakereskedések tulajától...és mivel a Rovereket is ők fogják árulni, már előre sír miatta...a sok garanciális hiba miatt... -
#8986 biztos kéne a dodge dieselbe is, de benzinesben jobban.... -
#8985 lol, ezt gondolom a szomszédos Volvo szalon "bennfentesei" állítják :D -
[Walaki]D`Lair #8984 Amúgy télleg így van...bennfentesektől tudom, hogy szarok az új land roverek...az újak...tehát nem a defender-ek... -
[Walaki]D`Lair #8983 dehogynem...ha az ember arra használja, amire való, vagyis terepezik vele... -
#8982 Jó, hogy mondod! Megyek a Land Rover hez és szólok nekik hogy 60 éve szart gyártanak! :) -
#8981 td=turbodiesel?
mert akkor nagyon elszúrtak vmit az AM General-nál :) -
#8980 TD :)
az nem terepjároba valo :) -
#8979 TD is mehet marhajól mégis 15 alatt eszik bőven. -
#8978 Meg mondjuk az se mind1 ha odalép neki és elkezd remegni a V8 alatt a kaszni :)) -
#8977 Ráadásul a külseje is elég zoral mive fehér a kocsi a motorháztetőre egy koponya van fényezve akkor a hátsó kerekek 335/20" az elsők 265/17" meg ugye a két kályhacső a végén ami irdatlan jó hangot hallatnak :)Ja + sport karbi amiből állítólag 2 db egész Európában és mind a 2 a srácnál van. Az autóból meg ez az 1 van M.O. Mármint ebből a típusból és évjáratból -
[Walaki]D`Lair #8976 Mondjuk ez igaz, a mienk is viszi városban a 16-17 litert simán...és akkor még nem is volt odapakolva neki... -
#8975 1,8 as VVTLI Celicával meg lehet etetni 16-18 litert...
Aminek teljesítménye van, vagy hajtják az eszik.pont. -
#8974 itt a lényeg :)
Szoval akinek már ilyen autora telik az nem a benzinen sporol, szoval ezt a benzin dumát sosem értettem..... aki bálna mercit vesz az sem nézi hogy mennyit fogyaszt mert nem amiatt veszi...
Ha odalépsz a suprának mennyit eszik? -
#8973 Igen ilyenek mellett az embert nem érdekli a fogyasztás meg ilyesmik. Pláne ha megteheti. Ha én is megtehetném akkor én is tartanék ilyen gépet. A feeling az meg leírhatatlan én szerintem legalább is -
#8972 hiába fogyaszt 2x annyit, ha 20x kényelmesebb, 10x biztonságosabb, 5x erősebb, 2x nagyobb, és fele annyiba kerül :D
ja, és 1000x nagyobb feeling :D -
#8971 Ez pontosan így van -
#8970 én azt mondom, az nem vészes
akinek van havi átlag 30 ezer forintja benzinre egy átlagos autóval (mondjuk 8-10l fogyasztás), annak vagy van 60 ezer forintja egy rendes autóra, vagy ne vegyen ilyen autót... -
#8969 Nyáron mentünk Siófokra és olyan 20 litert evett :)) -
#8968 A benzintankmérő meg a fordulatszámmal arányos módon, de fordított irányban mozdul el :) -
#8967 Barátomnak van egy 74' Buick Centuryja 7,5L hát...mikor beindítja és nyom neki egy keveset a sérom igen csak össze kocolodik :D Nagyon brutal a gép. Majd rakok fel képeket róla -
#8966 ebbe merítem bánatom...a nőkbe!
na lol én most mentem!
byez! -
#8965 Látom sikeresen értelmezed a gondolatokat :) -
#8964 király hangja lehetett :)) -
#8963 az munka!
és még jól is néz ki! -
#8962 Húha...és ki nem szarik rá a legendára... -
#8961 Ebben az van, és 5másodperc alatt gyorsul 60mph-ra
-
#8960 Nézd mit találtam! :D
-
#8959 Abból, hogy sohasem lett legenda. Nem úgy mint az Impreza, Delta, Mitsubishi. -
#8958 én láttam már 10L V12-is itt Pesten -
#8957 Nézd mit találtam! :D
-
#8956 miből gondolod? -
#8955 Hát sok sikert nem értek el vele :) -
#8954 én csak a suprát védem! -
#8953 nézd I.C. mit találtam: :DDD