101020
.
-
#9340 Nem kell egyébként félbevágott kocsi, eléggé meg lehet bontani egy H1-et ahhoz hogy bármilyen messziről lekapd telével, meg az is lehet hogy "panorámakép". -
#9339 Hmm, érdekel ez a Tma, folytassuk a fényképeid topikban! -
#9338 ez egyfajta stílus, nem kötelező szeretni
a nagy kerekek meg egyszerűen jól néznek ki, vadítják az autót, ennyi -
#9337 kizárt, akkor egyetlen függőleges vonalat nem látnál
ez biztosan tele -
#9336 Szerintem sima nagylátószögű obi jól lerekeszelve. -
#9335 Arról én nem tehetek, hogy te nem érted miről beszélek.
Más biztos megértette, hogy mire gondolok. Egyszerűen ez a csicsa mánia manapság, ami tombol mindehol. nincs már egy egészséges tuning, csak optikai krómozás, ültetés 32"-es felnik. Terepjáróknak sportgumik, bazinagy alufelnik... Egészségtelen ez már, amit művelnek. Epilepsziás rohamot kapok ettől a sok csillogástól. -
#9334 nem mintha tudnám, miről beszélsz, de már a negatív hangulat sem tetszik, amit árasztasz
ezeket egy pszichiáterrel érdemes megbeszélni, ő segíthet -
#9333 Még ez sem segítene neki :) lefogadom, hogy hosszában is feltudna borulni, ha akarna :) -
#9332 Szánalmasnak, és undorítónak tartom, hogy ilyen autókat ilyen mértékben elgányolnak! Ez nem autó! Ez egy buzi a gépek közül. Letörném a kezét mindenkinek, aki egy veterán autót úgy épít mintha mai autó lenne. Ocsmány.
Nem csoda... buzinak lenni divat manapság. -
#9331 "zöldségreszelő felni " Ez tetszik! -
#9330 vannak is, csak itt most a zöldségreszelő felni volt a téma -
#9329 -
#9328 Eltudok képzelni ezektől szebb szobrokat is! -
#9327 Palik új kocsija!
-
#9326 giccs, ha már...
azt ne felejtsd el, hogy ezzel nem mennek utcára, ezek inkább amolyan kurva drága szobrok, amik jó pénzt hoznak a konyhára ha van energiád körbe-körbe hurcolászni az államokban... -
#9325 Ha nekik ez jön be... Szerintem akkor is gics! -
#9324 Ezen felröhögtem :D
-
#9323 Attól még, hogy valami egyedi (?), lehet ocsmány. -
#9322 igen, minden második Hummer így néz ki Pesten... -
#9321 gics!! -
#9320 az igaz -
#9319 hát tuti nagyobb feeling egy ekkora luxusautóval letologatni a sportos kollégákat az útról, mint mondjuk egy CRX-szel :) -
#9318 Nekem eleve tuningoltan nem tetszik annyira, mint originál állapotban. -
#9317 a Hummerek közül eddig a hernyótalpas verziók jöttek be nekem a legjobban -
#9316 -
#9315 ízlések és pofonok..... -
#9314 jó az, nem kötelező vele hegyre menni... és 8s alatt 100-on van az alap modell, szóval egy kis tuninggal van egy bika sport-luxus autód :) -
#9313 kocsit -
#9312 egy ilyen kocsi bűn leültetni.... -
#9311 -
#9310 -
#9309 -
#9308 tök mindegy, egy 2 tonnás merci is megvan 2-3 millióból, vagy egy terepjáró
és ha crash van, akkor nem számít mennyivel, csak az, hogy az egyik autó nehezebb (ilyenkor 13/1 esélyed van rá, hogy valaki meghal, akkor az te leszel a könnyebb autóban) -
#9307 mármint a kis pöcsökről -
#9306 ez jogos -
#9305 Mihez képest? Személyautónak nem reális a 3,5 tonna, aki meg H1-et vesz, oldja meg maga. Nem szeretném, ha minden 17 éves pöcs 3-4-5 tonnás gépekkel járna. -
#9304 Olyan mint egy túlméretezett WagonR+ -
#9303 -
#9302 -
#9301 mindig is kevésnek találtam a 3,5 tonnát...