101020
.
-
#9541 és???? Nem értem az összefüggést :) Azért, mert kamu azért nem természetes környezetben kell lennie???? -
#9540 Valaki nem tud arról a Bugattiról képet, ami a román királyé volt? -
#9539 de ez nem igazi pors! -
#9538 Ja és fullextrás volt. Csodálkoztunk is, hogy hogy az Istenbe tudta megvenni Jocó bá' a verdát :) -
#9537 Ez hülyeség! a legdurvább veterán autók az ilyen bugris környékeken vannak. Németországban mikor voltunk egy ismerős egy veterán mercit keresett, erre kiderült, hogy a keresett merci egy eldugott falu tanyájának a traktorja mellett van. Nagyon komoly volt 6*-as évjáratú Merci, amiból Magyarországon, jó ha 1 van azon kívül. -
#9536 hát nem tom!nem az hogy nem tetszik,pont ellenkezőleg...kibaszott jó (már elnézést)!!!
csak valahogy a háttér nem oda illő!! na de mind1! -
#9535 Könnyen lehet, hogy nem Peugeot.
De lehet, hogy az. Mindegy.
De hát jó itt a Porsche. -
#9534 a Porsche! ami renderelt! :D és egészen odabaszós! csak szvsz nagyon nem illik a képbe!! Nézd meg hátul azt a (asszem Peugeot) kisteherautót és a Porschet! azér van a 2ő között különbség!!! :(( :DDD -
#9533 Az lenne a cél, hogy ne legyen éles?
Vagy én nem tudom mi a kép lényege? -
#9532 igen...
nagyon "kiugrik" a kocsi a képből! :D -
#9531 igen, bár ezen meg túl "éles" a verda, de tényleg jobb -
K.András #9530 Sorry nagy lett a kép :9 -
K.András #9529 -
K.András #9528 Erröl sokkal nehezebb megmondani hogy render e pedig az:
-
K.András #9527 Ez render 100%-ék.Meg az ilyenekre szokták még mondani hogy nem ártana dolgozni a materialokon... -
#9526 Hát elég gány lett ez a Hummer 3 :/
-
#9525 Aha. Tök logikus. :) -
#9524 szar poént nem magyarázok :D
jót se, mert az attól lesz szar :D -
#9523 Miért, mi volt itt a poén? *nem érti, mer' szőke* -
#9522 poéngyilkos bagázs :) -
#9521 aszem új Laguna -
#9520 Renault Laguna -
#9519 nekem olyan lagúna alakúnak tűnik :)
de nem az itt a lényeg, hanem hogy ez sem igazi -
#9518 Ez milyen autó? Nem tetszik, olyan delfines alakja van. :) -
#9517 Pont úgy. -
tessék, másik hasonló -
#9515 Mindenesetre, ha művi is a krómos effektus, le a kalappal a készítője előtt, gondolom nem kevés idejébe került megcsinálni. -
#9514 háááát lehet, hogy én látom rosszul, de az ajtókon inkább valami pusztaságot látni, az orrán meg látható, hogy folytatódik a fasor... a jobb (neki bal) oldali ablakban semmi.... ilyen apróságok -
#9513 Az ajtókon garantáltan rossz. Ha úgy van nyitva, mint ahogy én azt gondolom, akkor a zöldeknek kéne tükröződnük, különben az ajtók 90 foknál jobban nyílnának. Akkor meg a kocsi hiányzik a tükörképről... -
#9512 Szerintem a tükröződés stimmel, engem legalábbis sikeresen becsapott - amennyiben nem valódi a kép. -
#9511 -
#9510 igen az a leggyanúsabb
pl. az ajtók tükröződései nem egyeznek az orron látható képpel, de ez még mindig nem tökéletes bizonyíték -
#9509 mi van? látom...
de én jaguárt láttam a top gearben -
#9508 -
#9507 féltégla? Azzal nyílik? -
#9506 Jaaaa, thx.
Audi Avus Quattro-t ismeritek? Tiszta alumínium tükörre polírozva. Az is szép. -
#9505 Mondták már neked, hogy ez merci? -
#9504 nekem a Lincoln is meg a Buick is jobban tetszik
egy Diablo szokott parkolni a Ti Amo előtt, majd gyakran sétálj arra egy féltéglával :)))) -
#9503 hehe, 9500 :P -
#9502 meg a 9484 alsó képén a szinek olyanok az ég tükörképén, ami legalábbis fotosopgyanus...