101020
.
-
[Walaki]D`Lair #9741 Mert amíg anyámékkal nem tudom megdumálni,addíg nincs elég cash....de ez a kocsi kell nekem....
amúgy tuti normális gazdája van, mert az előző hirdetésben még csak 200.000km volt odaírva, most meg volt műszakin, meg zöldkártyán, meg gondolom használta is kicsit, így most 200.500km van odaírva...aranyos nem? :) -
#9740 Azért arra figyelj, hogy ha nagyon sokáig árulják, akkor biztosan nem az év biznisze.
Miért nem hívod fel? -
[Walaki]D`Lair #9739 75kW--->>> 105LE -
#9738 Hmm múltkor is csak 75 LE volt? :D -
[Walaki]D`Lair #9737 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! NEM HISZEM EL!!!!!!
MÉGSEM VITTÉK EL ELŐLEM A KIS DRÁGASÁGOMAT!!!!!!!!!!
ITT VAN!!!!
[szép csöndben elmegy az esze] -
[Walaki]D`Lair #9736 http://oltcit.freeweb.hu/[walaki].htm
itt, csak kurva szar UBB nem szereti a nevemet....:DDD -
[Walaki]D`Lair #9735 .htm]Na hol az én kis fostalicskám? :))) -
#9734 Dede! Épp azért mondtam, hogy kaszkadör autó. Olyan mintha egy háborút élt volna túl, űgy néz ki mintha telelenne sérülésekkel :) Hűtőrács is olyan, mintha tök ferde lenne. -
#9733 Hehe :)
Egyébként nem full olyan, mintha a jobb hátsó oldala be lenne horpadva? Lehet a test-pilóta kicsit elszállt vele :D -
#9732 Olyan mintha a MADMAX kaszkadőr autója lenne :) -
#9731 Új S merci kémfotó:
A méretei nagyobbak lesznek, mint a bálnáé volt -
[Walaki]D`Lair #9730 Oltcitnál meg még így is biztonságosabb...:-/ -
[Walaki]D`Lair #9729 Nembaj, nekem tetszik...:) -
#9728 lol :DDD -
[Walaki]D`Lair #9727 Megsomlak összecsuklasz mint a kempingágy....:DDDDDDD -
#9726 Én meg 175 és 61. NA látod, mennyivel soványabb vagyok nálad -
[Walaki]D`Lair #9725 158 cm és 44 kiló...:PP
Én meg 173 és 65...:D -
#9724 Toyota a 2. legnagyobb autogyárto... -
#9723 I-es CRX-et nem vennék, lelakott szarok drága alkatrészárakkal, a presztizse meg valahol a D kadett és a 1200-es zsiguli között van. Egyel újabbak már pofásak, van belőle még talán jó állapotú (és ennek megfelelően drága), de a repülő koporsó név nem véletlenül ragadt rá. 4 kilóért meg már vannak újabb bukólámpás prelude-ök ha mindenképp honda. -
#9722 Jó autó az. Csak FREAK csak magára gondol, és a 240kg/170cm-es adottságaira :D -
#9721 Az a jó benne, hogy csak karcsú csajod lehet ilyen kocsival :)) -
[Walaki]D`Lair #9720 Így van...nameg amúgyse nagycsaládos autónak venném...:)
Én+csaj esetleg én+1-2 haver... -
#9719 Szőnyegbombázást nekik. :)) -
#9718 -
#9717 ülj bele, és elmúlik
bár te még talán be is férnél, ha nem tévedek :) -
[Walaki]D`Lair #9716 Tetszik na most mit csináljak... -
#9715 hát egy Volvo mellé tenni egy CRX-et... vicces -
[Walaki]D`Lair #9714 jaja...szép nagyon...de az a CRX is bejövős de durván ám... -
#9713 Ez szép kívülről és elegáns belülről.
Gondolom jól tartja magát. Ebből egész újszerűeket látni, ha nem ismerném a Volvokat egyáltalán még azt is hihetném, hogy új. -
#9712 de buta vagy :( -
[Walaki]D`Lair #9711 Indulás terén...hála égnek az enyém nem rozsdásodik...meg mondjuk az oltcitok nem is nagyon szoktak... -
#9710 HUÁ, ez a mi fejünkben is megfordult. De olaszország, elsőre kicsit messze van. Osztrákoknál szerinted van jó áron felni? -
#9709 Egy Borára. -
#9708 Milyen téren szokott vele gond lenni?
Indulás meg ilyesmi? Vagy rozsdásodás? -
[Walaki]D`Lair #9707 És ti még nem is tudjátok mekkora szar egy román autó...én sajnos tudom.... -
#9706 Mondjuk a Hyundai is mikor bejött elég undorítóan koppintotta a Honda-t az emblémájával. Dél-Koreai gyárak csak lopkodni tudnak.. :/ -
#9705 Hyundai az tényleg tök jó minőségű.
Én jobban bíznék benne, mint a franciákban. -
#9704 naná, a Hyundai tulajdonában van, kétlem, hogy a pofátlanságon kívül sok bajuk lenne -
#9703 Azért valamicskével csak-csak :) -
#9702 KIA se sokkal jobb minőségben :)