101020
.
-
#9823 Ez meg csak 8 :)
Ferrari 412i Automatic
telephely: D-78224 Singen/Bodensee
57.800 km, 250 kW (340 LE), kék
elsö forgalomba hozatal:01/1986,
katalizátor, Veterán, légkondícionáló berendezés, színezett üveg, szervokormány, rádió-kezettás készülék, központi zár, ABS Blokkolásgátló Rendszer, ASD Automatikus Záródifferenciál, belso szám: 01243_0005_04_08
kapcsolat:
Auto Salon Singen AG
tel.: 07731-995544
Email: [email protected]
-
#9822 Ez a Ferrari csak 10 milla!
Ferrari 328 GTB
telephely: D-78224 Singen/Bodensee
63.000 km, 199 kW (270 LE), piros
elsö forgalomba hozatal:06/1986,
színezett üveg, központi zár, ASD Automatikus Záródifferenciál, belso szám: 01220_0055_01_02
kapcsolat:
Auto Salon Singen AG
tel.: 07731-995544
Email: [email protected]
-
[Walaki]D`Lair #9821 Nézzél be AYBABTU-ba...:D -
[Walaki]D`Lair #9820 Mit tett? (Sztem csak ez az egy van) -
#9819 Na mostmár jó -
#9818 Nekem nem jön be az oldal. -
#9817 jaja :)) -
#9816 -
#9815 Hanggal hallgassátok - ha eddig nem tettétek volna - még tutibb! :) -
#9814 nekem az agresszív mozgássérült :) -
#9813 A gyerek a kutyával sztem a legállatabb :D -
#9812 Nagyon állat
De sajnos igaz! -
#9811 Nézzétek meg az új FERRARI-t a Forma 1 topicban!!! -
#9810 minden nagyvárosban igaz
de az emlegetett viselkedésforma nem is az Adonyi vagy a Piliscsabai vezetőkre jellemző.... -
#9809 új kresz -
#9808 Egy közlekedésrendészetileg elbaszott városban ez igaz... -
#9807 sajnos ez csak elvi lehetőség, a valóság annyi, hogy minél többen vezetnek szabályosan, annál durvább a dugó a körúton -
#9805 De abból még soha nem történt baj, ha mindenki betartotta a szabályokat. -
Borg #9804 Elég régi program, csak az az egy szar benne, hogy a fizikához sok köze nincs;) -
Borg #9803 Én meg szarok a demagóg logikára.
Az a faszfej 200al jött hátulról, ifa ifát előzött én meg ott szenvedtem mögöttük, és akkor még a balfasz villogtat is hátulról, mert neki volvoja van.
Hát sajnálom, a minimum nálam az egyujjas nemzetközi kézjel, de a fasz még mutogatott is nekem mikor mellémért, ugyhogy adtam neki. Az meg ne csináljon ilyen manővert, aki nem ismeri a saját autója képességeit. Különben nem lesz gond.
De ugyanezt eljátszottam már 7-es BMWvel is horvátországban a nyáron, csakhogy ne a volvo szidásaként jöjjön le a dolog:)
Aporpó, láttátok azt a román reklámfilmet, amiben öreg bácsi megy a ladában asszonnyal, és az asszony előkap egy kormányt az anyósülésen. Melléérnek egy dacianak, és asszony rárántja a fake-kormányt, az meg keresztbeáll ijedtében az úton:DD
Komolyan mondom, következő hosszabb utamon már nálam is lesz egy ilyen, a faszfejek esetére... -
#9802 a kreszben sok hülyeség van, ebből nem szoktam kiindulni :D
persze neked is igazad van, csak mondom, hogy sose lehet tudni, miből, mi lesz - néha a baromságok végződnek jól, és fordítva -
#9800 Igazad van, ezért elnézést kérek.
Viszont abban nincs, amit mondasz itt az esélyekről.
Ez még a kreszben is benne van, hogy tilos hirtelen változatásra kényszeríteni a másikat, mert ezzel megnő a balaset esélye!! -
#9799 légyszi fogd vissza magad
és egyáltalán nem igaz, amit mondasz
meddig veszélyes egy autó? amíg gurul
ergo, ha megállásra készteted, pont hogy csökkented a veszélyt... mondom ebbe kár belemenni, mert feltételezéseken alapul az egész -
#9797 Jajj ne legyél már ilyen ostoba!
Ha keményítesz elötte, akkor megemeled ezt a százalékos esélyt arra, hogy baleset következik be. -
#9796 Azt azért belátod, hogy májer viselkedés mellett megnövekszik a balesetet okozás veszélye pár százalékka. -
#9796 én is átéltem hasonlót
külsőből egyszer csak megfordult egy kisbusz
mögötte egy Pajero épphogy le tudott satuzni, de a mögötte guruló Suzuki lendületből bele
nekem annyi volt a mázlim, hogy mindez kanyarban történt, és előre ki tudtam számítani (míg a Suzukis semmit nem látott a Pajero-tól) -
#9795 persze, de az is lehet, hogy nekimegy egy oszlopnak, és a kórházban lesz ideje töprengeni
sőt az is lehet, hogy HA NEM vágsz be elé, akkor 50 méterrel odébb defektet kap, és elgázol egy 8 fős kenyai családot.....
ezek csak üres feltételezések, mindenki úgy formálja, ahogy akarja -
#9794 Pár napja történ jóbarátomékkal. Árpádhídon közlekednek szépen a külső sávban. A felhajtósávban eléjük vágott egy barom. Éppencsak el tudta kerülni az ütközést. A mögötte jövő is. De az utána jövő mercis már nem. Telibe kapta a másodikat úgy, hogy nekiment a barátoméknak. (Skoda Felicia) Hátsó ülésen az alig 1 éves múlt gyerek (persze bekötve), meg az anyja. Ha nincs köztük és a merci közt autó, lehet komolyabb baj is lett volna a töréskáron kívül.
Ki volt a vétkes? Jogilag a merci. De tudjuk, hogy a felhajtósávból bejövő autó, aki természetesen tovább hajtott. -
#9793 Valami ilyesmire akartam kilyukadni. Thx Marci. -
#9792 De Mighty arról beszél, hogyha egyszer úgy ráijesztesz egy ilyenre, hogy elrántja a kormányt, és mondjuk a járdán szétken 5 éves szerencsétlent az anyjával. Végülis jogilag ő lesz a felelős, de azért lehet tudni, hogy miattad történt az egész. -
#9791 ez már dráma
arról van szó, hogy a frászt hozod egy majomra, aki legközelebb majd nem fog baszakodni
nem mintha valaha csináltam volna ilyet, inkább csak beintek és este elszívok egy cigit :) -
#9790 Általában az ártatlanok szoktak rosszul járni. Szóval: megéri? -
#9789 És ismered az "ellenfeled" neadjisten a gyalogosok képességeit is? -
#9788 De nem tudhatod mi történik egy ütközésnél... Csak mondtam egy példát, hogy mi történhetett volna. Ráadásul szerintem nem éri meg (ha nem történik semmi, csak simán behorpad valami) az ezzel járó vesződséget a "visszakeményítés". Ez "namajdénmegmutatomneked" is a baj a magyar utakon. Kis kultúrát kéne vinni a vezetésbe. -
#9787 Áááá, én is általában hagyom az idiótákat, de van mikor én is bepöccenek, aztán hajsza a belvárosban ! Múltkor is majdnem kaptam egy újabb infarktust az adrenalintól, de azért még halálra szívattam egy kis mocsok Toyota Av-s köcsögöt ! Sok kis pöcs azt hiszi, hogy mert van egy új autója apucitól, még kockáztathatja az én életemet (utasaimról nem is szólva), de megmutattam ennek is, hogy milyen az, ha én kockáztatom az övét ! Ismerem az autómat, tudom mit bír és én mire vagyok képes vele, úgyhogy...Hasta la vista, baby ! :DDD -
#9786 ha van fejtámlája, és számít rá, semmi baja nem lesz
ellenben a köcsög fizet :) -
#9785 Szerintem sem jó dolog visszakeményíteni, mert te leszel a húnyó. -
#9784 És mit csináltál volna, ha beléd megy te meg lebénulsz?
Nagyon okos dolgot csináltál mondhatom. -
#9783 Jómagam is a V6 scorpimmal elég, ha csak jobbra, vagy balra húzom a kormányt és már takarodnak is. Kivétel IFA, Kamaz, Ikarus stb. ! :DDD -
Borg #9782 Engem villogott már le V70.
Utána visszaelőztem, és kifékeztem. Had tesztelje a köcsög az überbiztonságos autóját.