101020
.
-
[Walaki]D`Lair #9944 És már azt se tom mondani, hogy néni kérem én még kiskorú vagyok.... -
[Walaki]D`Lair #9943 -
#9942 Ne izgass fel! -
[Walaki]D`Lair #9941 héhéhéé...az izmos szexi seggemről le lehet zizzenni... -
#9940 Szaladok gyorsan sorbaállni, nehogy lemaradjak róla. :P -
#9939 Reménykedj :)) -
#9938 Még lehet kapni? -
#9937 :)) -
#9936 Na jó, de azért a tükörrel elvittem volna a könyököd, vagy a feneked - attól függően, melyiket éri el. :D -
[Walaki]D`Lair #9935 Meg vegyél sok takarékbélyeget...:D -
#9934 Az is igaz, hogyha valaki szőke, de befesti a haját, akkor alapból nem nézik már le a forgalomban. Ez milyen igazságtalan :) -
#9933 Akkor még pár üresüveget vissza kell vinnem, és pár vasúti lámpa aksit le kell adnom a MÉH-be, hogy tudjak venni egyet... -
[Walaki]D`Lair #9932 Ugyanmár....:D -
#9931 Mé nem is vagy szőke, nem? -
[Walaki]D`Lair #9930 De...:D Viszont nagyon jól néz ki és jól megy eléggé... -
#9929 Nem túl drága az?... :/ -
#9928 HÉÉÉÉ!!! Kikérem magamnak! -
#9927 Ha én lettem volna, és felismerlek, még feléd is rántom a kormány...
bocs :)) -
#9926 igen, sajnos a szőkék nem nagyon állnak helyt a forgalomban, én nem engedném ki őket :) -
[Walaki]D`Lair #9925 hmmm...tudnám ajánlani a Mini Cooper S-t...:) -
[Walaki]D`Lair #9924 Most ezzel mivan? Csak elmondtam az autó kategóriáját...:DDD
Ma is...jövünk hazafelé spanommal a kis Vectrában, megállunk, nyitom az ajtót, nem jön semmi...szedem ki a táskámat a kocsiból, azt egy szőke picsa CC-vel majdnem elbaszott...>:( -
#9923 Sajnos a Rover a legtöbb embernek tetszik, csak a pénztárcáknak nem -
#9922 Úgysem vettem meg, úgyhogy nem értem mi a felháborodás tárgya. :P
Kis női autót kerestem, ami helyes is. -
#9921 Jóvanna, de én azt kifogásoltam, hogy " randa szőke plázacicáknak...." :)
Kinek mondod mán eztET? :) -
#9920 Helyesen teszed, sokszor érdemes arra odafigyelni. Ki tudja, mit hoz később az élet. -
[Walaki]D`Lair #9919 Ugyanmár...csak szerintem olyan randa csótányformája van...:))) de a sima 206-al semmi bajom nincs... -
#9918 :)
Sajnos nekem sem egyszer volt beszólhatnékom, de azért próbálom egyre jobban figyelni, hogy kinek szólok be és miért. -
[Walaki]D`Lair #9917 Az az igazság, hogy a Roverek újabban nekem is kezdenek bejönni... -
#9916 Hagyd. Az ilyeneknek zsigerből van beszólhatnékuk. Az SI-faktor a világ második legnagyobb mozgatórugója... :) -
#9915 Kancsóka, menj szépen haza... -
#9914 Ez igaz, de aki nem kevéssé szép, annak ne tegyél félreérthető megjegyzéseket ronda plázacicákról :))
Egyébként nekem is női autó kategóriában pl. a Rover 25 nagyon tetszik. A 3-as BMW és 3-as Audi már nem kimondottan női.
Mondjuk a Rover 25-nek is vannak sportos vonásai. -
#9913 Hát ezek az irigyek :))
A népautó név engem nem zavar végülis, utal a márka nagy múltjára :) -
[Walaki]D`Lair #9912 pfájj....randa női autó, randa szőke plázacicáknak.... -
#9911 én a Népautóval nagyon nem vagyok kibékülve. :) Egyik típusa sem tetszik, a golfot meg nem hiába hívják parasztferrárinak. :))) -
#9910 Hát a VW-nek csak a neve népautó, nem véletlen, hogy nem VW Polot vesz a sok alma Ignis vagy Wagon R+ helyett, (mondjuk Wagon R-nél kicsit drágább a Polo gondolom)
egyáltalán nem népautó. Sajnálnám is.
Azért egy Passatot nagyon vennék, de az 5-ös Golf is tetszik nagyon is.
Az Opel Vectra nekem sem tetszik _annyira_, mint a VW-k, de azért bejön.
Ezek melett még tetszik nagyon a Rover 25, csak az kicsit nőies. De azért, mikor olyanunk volt, nagyon tetszett. -
#9909 Én is így vagyok vele teljes mértékben :) -
#9908 Ált nekem sem jönnek be a francia autók, de a suzuki mégkevésbé... Lehet nagyobb a hibastatja, de az én szememben a suzuki nem autó, bár ezt főleg a swiftre értem. -
#9907 Ezek közül a VW Népautó, az Opel nem tetszik, a többi általad említett meg nagyon drága. -
#9906 Hát az a jó. :) Amilyen autómániás vagyok, nekem VW, BMW, Audi, Opel Vectra vagy Rover kéne, francia autó nem nagyon. -
#9905 Én is, a Peugeot 206-tal csak az Ignis tudna versenyezni, de minőségben elhiszem, hogy jobb a Suzuki.
Egyszer tavaly beszúrt ide valaki egy hibastatisztikát, abban is a Suzuki bizonyult jobbnak.