101020
.
-
disgust #10307 má ovihoz is van előkészítő? bexarás. -
[Walaki]D`Lair #10306 Na majd jövök....:)))
[Away_eléőkészítő....suxxx] -
disgust #10305 kivel, veled? agyonhasznált nem kell. inkább ülj be egy-két nyelvtan órára megtanulni mondatokat értelmezni. -
#10304 Szarok bele miből újít, de nekem (meg a többi embernek, meg az országnak, a kontinensnek, a világnak) a levegőjét ne tegye tönkre. Egyébként azért az 50 nettó elég ritka szerencsére, de tény, hogy a 100 nettó is nagyon kevés, pedig az közel lehet az átlaghoz. -
Penta #10303 Nem mairól beszélt, hanem kortársról, ahogy a szövegből kiveszem. Úgy meg helytálló amit mond. -
[Walaki]D`Lair #10302 Pofa alap, nyalás abbahagy és cserélj nyelvet... -
Penta #10301 Akkor vegyél te is újautót, egyébként ne ugass.
Szerintem ezt igen kevesen tehetik ma meg. No nem a részletre vett suzukira gondolok, abból van elég.
Mellesleg az összehasonlítás technikai jellegű volt, amit nem korrekt fél évszázados távlatból megtenni. -
#10300 ezek tények, de mit sem változtatnak MÁS tényeken, melyek szerint kevés szarabb autó van ma forgalomban -
#10299 Na ne mondd már, hogy egy jól beállított kétütemű kevesebb károsanyagot bocsát ki, mint egy jól beállított mai benzines. Ezt egyszerű lenne lemérni, ha valakinek lenne egy jól beállított kétüteműje, és valahol lenne műszer. -
disgust #10298 akkor meg arc becsuk, értelmez, és utána szól hozzá... -
#10297 50 rugó nettóból újítson??? -
#10296 faszt nem igaz, a Trabant sose volt csúcstechnológia, mindig is low-end autó volt csóróknak
a tengeren túl már Mustangokkal jártak az arcok, itt meg papírautó szar motorral ócsér'... -
[Walaki]D`Lair #10295 Figyelj...akkoriban ezt engedhették meg a keleti blokk tömegei...hozhattak volna Mercit is, csak senki nem vette volna meg, mert drága... -
#10294 És igenis, vannak olyan Trabantosok, akiknek tellene újra. Akinek meg nem telik az járjon busszal, sajnálom, azzal már a tököm televan, hogy szennyezik a környezetet folyton. -
#10293 Hisz ma ma van, szóval most ezek a mai autókkal kell újítani az autóparkot, hisz ezek a legkörnyezetkímélőbbek.
Szóval csak azért mondom, hogy ha egy Trabantos venne egy mai autót, akkor mennyivel kapna jobbat.
-
#10292 az hogy sokat spóroltak, nem zárja ki, hogy olcsó volt
azt meg főleg nem, hogy minden lehetséges anyagok kispóroltak belőle
de nem is az a lényeg, hogy mi volt 30 éve, hanem az, hogy ma, 2004-ben vannak emberek, akik még foglalkoznak az emberiség eme csúnya ballépésével -
[Walaki]D`Lair #10291 Na ezt nem mertem írni, hogy a Seicento a 600...(nem tudok olaszul még mindíg...:)))) -
#10290 Csak hogy tudd...
egy PONTOSAN, JÓL beállított kétütemű motor kevesebb/!/ károsanyagot bocsát ki mint 4ütemű, vagy dízel társa.-persze normális üzemanyaggal.
Csak MO-on bejön a képbe az otthoni barkács meg a feketézés a zöldkártyával... -
Penta #10289 Ez pont nem igaz. -
#10288 sok a duma :)))
képeket -
[Walaki]D`Lair #10287 Pontosan látom mire írtad.... -
Penta #10286 Volt a nagyon régi Fiat 500, aztán ezt megcsúfolták a kilencvenes években:
Cinqueceto - 500
Seicento - 600 -
#10285 akkori szemmel is lol volt, nézd már meg a korabeli rendes autókat -
[Walaki]D`Lair #10284 Ez hülyeség...sokat spóroltak rá anno az emberek...és így is több évet kellett várni rá...(tiszta Lamborghini fíling nem? :))))))) -
disgust #10283 semmit. tedd le az ujjaid, mert eltörnek. olvasd el még egyszer, hogy mire írtam. már ha megy az olvasás... -
#10282 Seicento = 600
Cinquecento = 500
(Az én olasztudásom szerint, ami semmi nagyjából) -
Penta #10281 Mai szemmel technikailag nevetséges. Ahogy egy Karmann Ghia is, mégse mondanád rá ugyanezt. -
#10280 persze mert halkonzerv árban árulták a csóró népnek -
[Walaki]D`Lair #10279 nemtok olaszul...:D
De ha mondom hogy az elődje...nézz utána ha nem hiszed... -
Penta #10278 És mi alapján hasonlítasz össze egy fél évszázados konstrukciót egy mai autóval? -
[Walaki]D`Lair #10276 Akkor mit nyalsz ennyire? -
#10275 Milyen kép?
A 700-asnak nem az 500 az elődje, max az "alattvalója" -
[Walaki]D`Lair #10274 Egész nemzedékek fogantak meg a trabantaban....annyira nem is nevetséges...:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#10273 pontosan miért is? -
Penta #10272 Ne légy te is nevetséges! -
disgust #10271 nem, nekem nem kell. -
Penta #10270 Tudom, ez Cinquecento. Lényegében ugyanaz az autó.
video.raccsingon fent van a Seicento töréstesztje, nagyon durván összecsuklik. -
#10269 jézusom, komolyan vannak emberek, akik képesek kiállni a Trabant, minden idők legnevetségesebb autója mellett??? -
[Walaki]D`Lair #10268 dehogyis...a Seicentonak a Cinquecento az elődje...még a képen is tisztán látszik, hogy az Cinquecento...(csak nem tudtam, hogy hogyan kell ezt leírni...:)) -
#10267 Ez lehet, hogy igaz, de most én inkább a legolcsóbb új (!) autókra gondolok, mert azok elég kapósak mostanság. (Daewoo Kalos, Suzuki Wagon R+, Fiat Panda stb.)