101020
.
-
#10388 Wowz, ez volt az, amit tavaly néztél, de nem tudtad, hogy megveszik-e szüleid?
Erre cserélted az Oltcitot?
Tök ász!
Gratulálok hozzá! -
#10387 Jaja kb így néz ki, csak sárga! -
-
[Walaki]D`Lair #10385 Komolyan???
-
#10384 Tudtátok, hogy nekem meg 70-es Ford Mustang Boss 302-esem van? -
[Walaki]D`Lair #10383 Ha tudnátok milyen hangja van... -
#10382 Igen.... -
[Walaki]D`Lair #10381 Igen -
#10380 Ez a tiéd? -
#10379 Akkor is tucat autó lett. Mekkora lámmerség már, hogy a Rally miatt mindegyik kék! -
[Walaki]D`Lair #10378 Ezt a Rózsaszínű Subaru jelből lehet tudni... -
[Walaki]D`Lair #10377
De egyik se olyan mint az enyém....:)))
Japánban készült Japán piacra...:)) -
#10376 Tök új Subaru Impreza van már a városban, tiszta népautó! Legalább láttam már vagy 10-et! Mind kék volt, talán volt egy fehér is. -
[Walaki]D`Lair #10375 Egyetértek... -
#10374 Te bajod, hogy nappal alszol :) -
#10373 Alszom egyet, és csak ennyi telik tőletek? -
#10372 Pesten koma...Pesten...
De ez az ország nem csak Budapestből áll... -
#10371 Hö? Új rendszer? Az mit foglal magában? -
de mi lesz a kocsisokkal ha bevezetik azt az uj parkolási rendszert? elfogadták egyáltalán? -
#10369 persze, mert a "BP vége" táblánál mindig rágyújtasz :))) -
#10368 20 perc alatt tudok kibringázni a városbol, de az a 20 perc fárasztobb mint az utána következő erdei több orás kerékpározás... -
#10367 hahó gyermekeim, nem BP-ről volt szó, arra ott a BKV, hanem azokról, akik pl. Vecsésről járnak be -
Penta #10366 Bringával városban a legegészségtelenebb, mert közvetlenül beszívod a tömény kipufogógázt, ráadásul a felfokozott légzés miatt ez még jobban odabasz. -
#10365 szerintem eleve nonszensz pesten kerékpározni.... belélegezni a sok mérget mikor hajtod a bringát? ennél nagyobb ostobaság nincs.... :) -
#10364 Pontosan. Ez az egyik bajom a Trabanttal! -
#10363 mi az a kataklizmátor? -
#10362 Én is jártam be Bp-re Pilisjászfaluról 3 évig a reggeli csúcsforgalomban. A busz jó volt, csak a forgalom volt rossz. Ha egyszer is kocsival egy trabant mögött kéne totyognom a dugóban, behalnék nyomban. -
#10361 meg platós IFÁ-ból fejen köpni a gyalogosokat -
#10360 A sok katalizátoros szartól ugyanúgy széteszi a tüdődet a rák. -
Penta #10359 4x4 Galantból már könnyebb kiszólogatni... -
#10358 "bringával gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb"
Persze csak addig egészségesebb, amíg nem túl sok a Trabant az autósorban :))))))))
-
#10357 annyira nem hülyeség, reggel úgyis dugó van a városba bemenet, bringával gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb
2 szopás van: a tél és ha nincs a munkahelyen zuhanyzó :)
én mellesleg 1-2 éve nem utazom BKV-val, nekem minden pénzt megér, hogy ne rohadjak a tömegben, de Trabantot akkor sem vennék, ha csak arra lenne pénzem -
Penta #10356 Ezen kár vitatkozni, mindenkienek mások a szempontjai. Ha valaki a körúton lakik, és olyan zombi hogy csak dolgozni jár a belvárosba, annak valószínüleg nem éri meg kocsit tartani. Nekem megéri, mert nem alternatíva a BKV. -
#10355 na ja én este 8 és reggel 5 között max taxival tudok haza jönni, ls ez Eger 160 forint 1 rohadt buszjegy a járatok meg óránként közlekednek, szal ennyit a jelenlegi tömegközlekedésről ..... -
#10354 de biztos nem gondolta végig... Freak, még van pár perced törölni :) -
#10353 ha belegondolsz, most egy irgalmatlan nagy hülyeséget írtál... -
#10352 de most a trabantrol volt szo :)
szopatni tényleg kényelmesebb a kocsiban mint a buszon, de lakáson jobb.
drogozni sem a kocsiban kell :)
épitőanyagot szálitani trabanttal még nem láttam, de nem rossz.... ha meg nem a tarabtrol van szo akkor arra meg van a megfelelő jármu
A BKV közlekedésre valo! :) -
#10351 hidd ez ez az egész tömegközlekedésdi nevű játék vidéken nagy szopás ám... -
Penta #10350 akár :D -
#10349 betonkeverő vontatás
szalmabála pakolás
csencselt cigi szállítás
cédé csempészés
stb...