101020
.
-
#10468 Jóvanna' Legyen nektek igazatok, miért kell mindig a kisebbre ráförmedni? :( -
#10467 NOVA SS POWAAHHH' Ha lenne ilyenem... éjjel nappal járnék vele. Kegyetlen disznó egy jószág.
Ilyen volt a Jamaikaiaknak is a Bad Boys 2-ben. -
#10466 -
#10465 Nem gyanús, hogy tél van, és nem száraz az aszfalt, azért pörög el az a böszme szar? Ráaggattak + 1 tonnát, naná, hogy elforog. -
#10464 Chevy Nova '69
-
#10463 Az elején alig mozdult meg. Aztán kicsit jobban megmozdult. -
#10462 Mit meg se mozdul? Belehúzta a mégnagyobb hóba, tuti onnan is kihúzta volna, csak nembírta a terhelést a másik... -
#10461 Meg aki lusta volt hátra kiásni... -
#10460 Nem az autóval volt a gond, hanem azzal aki vezette. -
Penta #10459 Nyilván nem az erővel volt gond, de ha magasabban van a másik kocsi vontatószeme, akkor mikor megfeszül a kötél, megemelkedik egy kicsit a pickup hátulja, tehát elpörög a hátsó kerék. -
#10458 Najó erről ne nyissunk vitát, látod, hogy megse mozdul az autó! -
#10457 igen a jenkik arról híresek hogy a nagy marha pick-up pusztítókba kicsi, gyenge, zsenge hulladék motorokat építenek ami egy kis szar 800kilós autót nem tudna kihúzni a hóból..
elég erős volt mert kihúzta.a kisautó nem bírta... -
#10456 LOL!
Ne viccelj már! Ennek nem a startnál pörög ki, hanem folyamatosan, és megse mozdul! -
#10455 az Imprezának is kipörög a kereke startnál...
az is zsenge akkor? -
#10454 ember!
nézd már meg azt a kocsit!
-
#10453 Annyira nme bika gép az, az elején megse tudta mozdítani, csak kipörgött a kereke (hallani is lehet) -
#10452 vonószemhez van kötve /az autók 90% ott van hátul/.
a marha nagy rántástól szakad szét a rizsrakéta...
persze elég bika kinézetű autóval húzzák a kretének. -
#10451 TOM! :) De sztem azon semmilyen horog nincs, bár lehet, én nem ismerem a vontató lyukaknak ezen elnevezését. De mind1, a lényeg, hogy ezek állatok ;) -
#10450 Jajjj.... NEM VONÓHORGOT, HANEM VONTATÓ HORGOT ÍRTAM! -
#10449 Nem a vonóhorogra volt kötve (az nem is volt azon a kocsin :)), hanem valszeg vontatókötél beakasztására szolgáló helyre, ami úgy néz ki a hátső műanyag elemekhez kapcsolódott inkább, mint vmi masszívabb dologhoz, mint az alváz, vagy kaszni, és így egy hirtelen, erős rántásra leszakadt. Már ha egyáltalán ilyen vontatóhelyre kötötték ezek a lámák, és nem csak vmi szar luykra a műanyag lökhárítón... -
#10448 Én azt nem értem, hogy hogy tudták a vontató horogra kötve letépni az egész hátsórészt? -
#10447 Ja... Bár nekem kicsit fura a video is, kicsit megrendezett szagú, vagy tényleg ennyire hülyék? -
#10446 Mi az neki? Egy havi hamburger pénzből megcsináltatja. Látszott rajtuk, hogy kurvára le se szarják az egészet. -
#10445 Ezek állatok... -
#10444 Ez nem semmi! De hogy esett szét ez az autó? Mire kötötték rá a vontató kötelet?
Miért nem ásták inkább kis hátul, aztán sima kitolják a francba. -
Penta #10443 Ostoba amerikaiak:
-
Penta #10442 Múltkor repülőt építettek. Kicsit bután van tálalva, de jó műsor. -
disgust #10441 -
#10440 nekedse?? cool..mar azt hittem hogy csak nekem szar -
#10439 Mindkét csapat megcsinálta, mókásak voltak, de beszart mindekettő :) Egyik egy régi Ford pickupra épült, másik egy Londoni Taxira. Londoni Taxinak beszart a motorja, a másiknak meg valami más baja volt. -
disgust #10438 hogy haladnak vele? -
#10437 Bazze most látom csak ,hogy lemaradtam A Simpsonsról!!!!! :(((((((( -
[Walaki]D`Lair #10436 LOÁL -
#10435 Most megy a Discoveryn egy fasza a műsor a Scrapheap. egy roncstelepen kell mindenféle autóból valami hasznos cuccot építeni, most pl kombájnt építenek. -
[Walaki]D`Lair #10434 De komolyan nemtom...:D -
#10433 Elvileg ebben a részben van róla szó, de nekem nem jön be most:
http://totalcar.index.hu/ujauto/link/tv.php3?tvurl=http://dl.totalcar.hu/tc210_5.wmv -
#10432 Interneten meglehet nézni az össze rész, mindjárt meg is nézem. -
#10431 Na szvsz ez full kamu, mert az is alkormányos volt, ha jól emlékszem. -
[Walaki]D`Lair #10430 Na! Ezaz! Ott láttam nem is olvastam! -
#10429 Totalcarban mondtak az egyik részben, az egyik Subaru tulaj mondta. De szerintem full kamu, és csak kamuból van rajta a rózsaszinű embléma. Japán piacra miért balkormányost csináltak volna? Max amerikai piac.