101020
.
  • I.C.ram
    Jóvanna' Legyen nektek igazatok, miért kell mindig a kisebbre ráförmedni? :(
  • I.C.ram
    NOVA SS POWAAHHH' Ha lenne ilyenem... éjjel nappal járnék vele. Kegyetlen disznó egy jószág.

Ilyen volt a Jamaikaiaknak is a Bad Boys 2-ben.
  • I.C.ram
  • Jano
    Nem gyanús, hogy tél van, és nem száraz az aszfalt, azért pörög el az a böszme szar? Ráaggattak + 1 tonnát, naná, hogy elforog.
  • I.C.ram
    Chevy Nova '69

• I.C.ram
    Az elején alig mozdult meg. Aztán kicsit jobban megmozdult.
  • CybearBoy
    Mit meg se mozdul? Belehúzta a mégnagyobb hóba, tuti onnan is kihúzta volna, csak nembírta a terhelést a másik...
  • fifi
    Meg aki lusta volt hátra kiásni...
  • HuAn82
    Nem az autóval volt a gond, hanem azzal aki vezette.
  • Penta
    Nyilván nem az erővel volt gond, de ha magasabban van a másik kocsi vontatószeme, akkor mikor megfeszül a kötél, megemelkedik egy kicsit a pickup hátulja, tehát elpörög a hátsó kerék.
  • I.C.ram
    Najó erről ne nyissunk vitát, látod, hogy megse mozdul az autó!
  • fifi
    igen a jenkik arról híresek hogy a nagy marha pick-up pusztítókba kicsi, gyenge, zsenge hulladék motorokat építenek ami egy kis szar 800kilós autót nem tudna kihúzni a hóból..
    elég erős volt mert kihúzta.a kisautó nem bírta...
  • I.C.ram
    LOL!

Ne viccelj már! Ennek nem a startnál pörög ki, hanem folyamatosan, és megse mozdul!
  • fifi
    az Imprezának is kipörög a kereke startnál...
    az is zsenge akkor?
  • fifi
    ember!
    nézd már meg azt a kocsit!
  • I.C.ram
    Annyira nme bika gép az, az elején megse tudta mozdítani, csak kipörgött a kereke (hallani is lehet)
  • fifi
    vonószemhez van kötve /az autók 90% ott van hátul/.
    a marha nagy rántástól szakad szét a rizsrakéta...
    persze elég bika kinézetű autóval húzzák a kretének.
  • CybearBoy
    TOM! :) De sztem azon semmilyen horog nincs, bár lehet, én nem ismerem a vontató lyukaknak ezen elnevezését. De mind1, a lényeg, hogy ezek állatok ;)
  • I.C.ram
    Jajjj.... NEM VONÓHORGOT, HANEM VONTATÓ HORGOT ÍRTAM!
  • CybearBoy
    Nem a vonóhorogra volt kötve (az nem is volt azon a kocsin :)), hanem valszeg vontatókötél beakasztására szolgáló helyre, ami úgy néz ki a hátső műanyag elemekhez kapcsolódott inkább, mint vmi masszívabb dologhoz, mint az alváz, vagy kaszni, és így egy hirtelen, erős rántásra leszakadt. Már ha egyáltalán ilyen vontatóhelyre kötötték ezek a lámák, és nem csak vmi szar luykra a műanyag lökhárítón...
  • I.C.ram
    Én azt nem értem, hogy hogy tudták a vontató horogra kötve letépni az egész hátsórészt?
  • CybearBoy
    Ja... Bár nekem kicsit fura a video is, kicsit megrendezett szagú, vagy tényleg ennyire hülyék?
  • I.C.ram
    Mi az neki? Egy havi hamburger pénzből megcsináltatja. Látszott rajtuk, hogy kurvára le se szarják az egészet.
  • CybearBoy
    Ezek állatok...
  • I.C.ram
    Ez nem semmi! De hogy esett szét ez az autó? Mire kötötték rá a vontató kötelet?

Miért nem ásták inkább kis hátul, aztán sima kitolják a francba.
  • Penta
    Ostoba amerikaiak:
  • Penta
    Múltkor repülőt építettek. Kicsit bután van tálalva, de jó műsor.
  • disgust
  • CSOCSO
    nekedse?? cool..mar azt hittem hogy csak nekem szar
  • I.C.ram
    Mindkét csapat megcsinálta, mókásak voltak, de beszart mindekettő :) Egyik egy régi Ford pickupra épült, másik egy Londoni Taxira. Londoni Taxinak beszart a motorja, a másiknak meg valami más baja volt.
  • disgust
    hogy haladnak vele?
  • I.C.ram
    Bazze most látom csak ,hogy lemaradtam A Simpsonsról!!!!! :((((((((
  • [Walaki]D`Lair
    LOÁL
  • I.C.ram
    Most megy a Discoveryn egy fasza a műsor a Scrapheap. egy roncstelepen kell mindenféle autóból valami hasznos cuccot építeni, most pl kombájnt építenek.
  • [Walaki]D`Lair
    De komolyan nemtom...:D
  • I.C.ram
    Elvileg ebben a részben van róla szó, de nekem nem jön be most:

http://totalcar.index.hu/ujauto/link/tv.php3?tvurl=http://dl.totalcar.hu/tc210_5.wmv
  • I.C.ram
    Interneten meglehet nézni az össze rész, mindjárt meg is nézem.
  • I.C.ram
    Na szvsz ez full kamu, mert az is alkormányos volt, ha jól emlékszem.
  • [Walaki]D`Lair
    Na! Ezaz! Ott láttam nem is olvastam!
  • I.C.ram
    Totalcarban mondtak az egyik részben, az egyik Subaru tulaj mondta. De szerintem full kamu, és csak kamuból van rajta a rózsaszinű embléma. Japán piacra miért balkormányost csináltak volna? Max amerikai piac.