101020
.
  • fifi
    ahogy mondod...
  • broman191
    Hangulatos, itt-ott számomra túl giccses a sok blur miatt, de összességében tetszik! :)
  • pszihopata
    te most miről beszélsz ember?

magyar használtpiac nem létezett soha,mivel a forgalomba állított új autók száma még a hitelbum idején sem fedezte a fogyás töredékét sem

magyar használtpiac mindíg is nyugateurópából folyamatosan volt töltve

de a regadó miatt megváltoztak a viszonyok,eltorzult a piac

ha nem lenne ragadó akkor 2000 euróért vehetne a magyar egy normális 10 éves használtautót kintről

mivel van rá adó,így ugyanez az autó több mint a duplájába kerül mire rendszám kerül rá

mit csinál szerencsétlen magyar ezután?

a szétrohadt autójához vesz egy papírnélkülit a kert végébe és csereberéli az alkatrészeket-ne adj isten a rendszámot

ez okozat és nem ok!
  • GregSB
    Na mert ha nincsen regadó, akkor nem baszták volna szét a pár száz eurós német autók a magyar használtautópiacot, mi?
  • REPS0L
    Igen, sajnos akad a lassítás, én is render után vettem észre, igazából most dolgoztam először premiere-el meg AE-vel, és mivel munka volt, időre készült a videó, de a lényeg hogy nekik tetszett!
    Köszönöm, a következő jobb lesz ha lesz! :)
  • desigo
    12 secnél a lassítás kicsit akadozik plusz a végére az a gyorsulás nem kellett volna ettől függetlenül respect !
  • REPS0L
    tess
  • Bronx South
    A zenét elküldöd ?
  • REPS0L
    Jaja, én is egyből kiszúrtam :D
    Amúgy milyen lett a videó? Jómagam csinálgattam, tegnap este fejeztem be.
  • broman191
    "Fuck gas prices" matrica
  • REPS0L
    II. VWANTED MEETING
  • pszihopata
    ej de unalmas már ez a nyálcsorgatós német imádat,tök jól indult kár volt a végére így elbaszni
  • skate00
  • SötétBarom
    Nuff' said.
  • Bronx South
  • Bronx South
    qrwa jól látod
  • pszihopata
    tele van vele a net

• MikX
  • Mentol
    Amúgy, nem nyűgös dolog külföldi rendszámos autót venni magánemberként? Mik lehetnek a költségek? Sok lehet az utánajárás?
  • pszihopata
    mást sem látok mint szlovák-német stb. rendszámot,ennyi jobbkormányos autó sehol sincsen európában mint nálunk

két utcára tőlem egy chilei rendszámú baszomnagy bmw suv járkál
    a használtautón meg lassan más sincs mint külföldi papíros autó

ez a magyar autópiac,ezt érték el,tönkretették az autókereskedőket szalonokat,a flottákon kívül nincsen eladás,alig van legális használtautóbehozatal max úgy éri meg ha a kidobott szarokat hozzák akkor még beleférhet a buzi regadójuk

ehelyett piti nepperek kukázzák a burgenlandi párszázeurós szétrohadt roncsokat,aztán megy a rendszám v. alkatrész csere-bere
  • Kicsizoli
    Muhaha. egy Y motorkódú nagymotoros Opel re Plussz 2,3 misi közben az egész kocsi nem ér kint 1 millánál többet....sz.rh.z. banda
  • pszihopata
    regadó változások

hogy ezek mekkora idióták,annyukat megbasznák 2 fillérért
  • SötétBarom
    Megismertem egy lánygyereket a minap, aki már vezetett veyront
  • desigo
    11 éves

• TaRka0107
    Utcán leperzseled vele a biciklist!!:)))
  • Tufa
    azon filózom hogy egy ilyen autó tulajának saját kútja lehet vagy kannából tankolják?
    Nem biztos hogy benzinkúton nagyon dijjaznák ha beindítanák :D
  • desigo
  • desigo
    42 litre Packard V12 aero engine, developing 1500 bhp (1100 kW)
    szalonnasütéshez ideális :)

• tuzfal3
    Ezt hogy?
  • Csabesz6
    b+
  • Attila8805
    Háá e meg mi?
  • pajti
    Van ott még karamell is
    Ez biztos hogy 30ezret ment amúgy? Én 100ezer felettire tippeltem volna. xD
  • SötétBarom
    CSOKIIIIII
  • pajti

-.-
  • pajti
  • desigo
  • broman191
    ari gurl :P a gtr-nak pedig nagyon predator szája van :D
  • pajti

• MikX
    Ok, de arra akartam rávilágítani, hogy lehetne máshogy komponálni a képeket, pl nagyon szűkre van vágva, ami itt nem túl szerencsés, a kis mélységélesség szintén, mert ahhoz nem túl homogén a téma. Kis mélységélesség akkor tud jó lenni, ha mondjuk teszemazt csinálsz egy közelit a lámpáról, de nem látszik a háttér, csak a kocsi maga, vagy nem vágod ennyire szűkre, s az egész kocsi éles. Ne vedd bántásnak amúgy...
    Az effektelés meg igen, egyénfüggő, én pl nem szeretem. Kis LOMO vagy BW beleféér, ha a téma megkívánja, nem azt mondom... :D
  • REPS0L
    Akik engem motiválnak, azok is hasonló vízjeleket használnak, nekem sem célom jobban elrejteni...
    Események, más fotózások után sokkal szolidabb vízjelet használok, (lsd. #91808) de ilyen képekre amire több időt fordítok, most ez fog kerülni, valakinek tetszik, van akinek nem.