101020
.
-
#91869 ahogy mondod... -
#91868 Hangulatos, itt-ott számomra túl giccses a sok blur miatt, de összességében tetszik! :) -
#91867 te most miről beszélsz ember?
magyar használtpiac nem létezett soha,mivel a forgalomba állított új autók száma még a hitelbum idején sem fedezte a fogyás töredékét sem
magyar használtpiac mindíg is nyugateurópából folyamatosan volt töltve
de a regadó miatt megváltoztak a viszonyok,eltorzult a piac
ha nem lenne ragadó akkor 2000 euróért vehetne a magyar egy normális 10 éves használtautót kintről
mivel van rá adó,így ugyanez az autó több mint a duplájába kerül mire rendszám kerül rá
mit csinál szerencsétlen magyar ezután?
a szétrohadt autójához vesz egy papírnélkülit a kert végébe és csereberéli az alkatrészeket-ne adj isten a rendszámot
ez okozat és nem ok! -
#91866 Na mert ha nincsen regadó, akkor nem baszták volna szét a pár száz eurós német autók a magyar használtautópiacot, mi? -
#91865 Igen, sajnos akad a lassítás, én is render után vettem észre, igazából most dolgoztam először premiere-el meg AE-vel, és mivel munka volt, időre készült a videó, de a lényeg hogy nekik tetszett!
Köszönöm, a következő jobb lesz ha lesz! :) -
#91864 12 secnél a lassítás kicsit akadozik plusz a végére az a gyorsulás nem kellett volna ettől függetlenül respect ! -
#91863 tess -
#91862 A zenét elküldöd ? -
#91861 Jaja, én is egyből kiszúrtam :D
Amúgy milyen lett a videó? Jómagam csinálgattam, tegnap este fejeztem be. -
#91860 "Fuck gas prices" matrica -
#91859 II. VWANTED MEETING
-
#91858 ej de unalmas már ez a nyálcsorgatós német imádat,tök jól indult kár volt a végére így elbaszni -
#91857 -
#91856 Nuff' said. -
#91855 -
#91854 qrwa jól látod -
#91853 tele van vele a net
-
#91852 -
Mentol #91851 Amúgy, nem nyűgös dolog külföldi rendszámos autót venni magánemberként? Mik lehetnek a költségek? Sok lehet az utánajárás? -
#91850 mást sem látok mint szlovák-német stb. rendszámot,ennyi jobbkormányos autó sehol sincsen európában mint nálunk
két utcára tőlem egy chilei rendszámú baszomnagy bmw suv járkál
a használtautón meg lassan más sincs mint külföldi papíros autó
ez a magyar autópiac,ezt érték el,tönkretették az autókereskedőket szalonokat,a flottákon kívül nincsen eladás,alig van legális használtautóbehozatal max úgy éri meg ha a kidobott szarokat hozzák akkor még beleférhet a buzi regadójuk
ehelyett piti nepperek kukázzák a burgenlandi párszázeurós szétrohadt roncsokat,aztán megy a rendszám v. alkatrész csere-bere -
#91849 Muhaha. egy Y motorkódú nagymotoros Opel re Plussz 2,3 misi közben az egész kocsi nem ér kint 1 millánál többet....sz.rh.z. banda -
#91848 regadó változások
hogy ezek mekkora idióták,annyukat megbasznák 2 fillérért -
#91847 Megismertem egy lánygyereket a minap, aki már vezetett veyront -
#91846 11 éves
-
#91845 Utcán leperzseled vele a biciklist!!:))) -
#91844 azon filózom hogy egy ilyen autó tulajának saját kútja lehet vagy kannából tankolják?
Nem biztos hogy benzinkúton nagyon dijjaznák ha beindítanák :D -
#91843 -
#91842 42 litre Packard V12 aero engine, developing 1500 bhp (1100 kW)
szalonnasütéshez ideális :)
-
#91841 Ezt hogy? -
#91840 b+ -
#91839 Háá e meg mi? -
#91838 Van ott még karamell is
Ez biztos hogy 30ezret ment amúgy? Én 100ezer felettire tippeltem volna. xD -
#91837 CSOKIIIIII -
-.- -
#91835 -
#91834 -
#91833 ari gurl :P a gtr-nak pedig nagyon predator szája van :D -
-
#91823 Ok, de arra akartam rávilágítani, hogy lehetne máshogy komponálni a képeket, pl nagyon szűkre van vágva, ami itt nem túl szerencsés, a kis mélységélesség szintén, mert ahhoz nem túl homogén a téma. Kis mélységélesség akkor tud jó lenni, ha mondjuk teszemazt csinálsz egy közelit a lámpáról, de nem látszik a háttér, csak a kocsi maga, vagy nem vágod ennyire szűkre, s az egész kocsi éles. Ne vedd bántásnak amúgy...
Az effektelés meg igen, egyénfüggő, én pl nem szeretem. Kis LOMO vagy BW beleféér, ha a téma megkívánja, nem azt mondom... :D -
#91822 Akik engem motiválnak, azok is hasonló vízjeleket használnak, nekem sem célom jobban elrejteni...
Események, más fotózások után sokkal szolidabb vízjelet használok, (lsd. #91808) de ilyen képekre amire több időt fordítok, most ez fog kerülni, valakinek tetszik, van akinek nem.