101020
.
-
#10907 Uaz kisautók. Gyűjtsd össze mind! -
[Walaki]D`Lair #10906 AZTAKURVAEGET!!!! -
[Walaki]D`Lair #10905 Nem jó terepen, de nem olyan rossz, mint ahogy azt beállítják... -
#10904 Fantasztikus, ahogyan a boldog erdész/horgász/favágó elvtárs feltartott karokkal rohan. A kép folytatásában valószínűleg egy géppisztolyt tartó katonasisakos alak lenne látható. -
#10903 UAZ reklámplakát
-
#10902 Ez meg a batár nagy Ford :))
-
#10901 -
#10900 Ez is Lada Niva
-
#10899 Ennyire még az én egy szem agysejtecskémből is futotta. De nem mentette el. -
#10898 -
#10897 Jobb gomb Save As, Mentés másként. -
#10896 Hogyne lettem volna. UAZ-zal, érdeszeti Lada Nivával :P, meg egy batárnagy Ford terepjáróval is. Ja meg voltam már kint jópár offroad mókázáson.
De hogyha megint ott akarunk kilyukadni, hogy XC90 jó terepen, akkor... inkább bele se kezdjünk. -
#10895 [Kata béna, nem tudta letölteni a videjót] -
[Walaki]D`Lair #10894 Te is jó megfigyelő vagy...:D
#10891...;) -
Penta #10893 Az egyetlen hiteles része a videónak, amikor betongödörbe hajtanak, csak "nincs kizárva" hogy azt a tereptárgyat a H2-re méretezték.
A dombon felakadásokat könnyű szimulálni, a Landcruiser pl. el sem akad, egyszerűen nyomtak egy pause-t a felvételnek. G-Merci kaptat fölfele, hátsó kerekek elpörögnek, de az elsők miért nem mennek??
A vizes próba meg vicc akart lenni? Belehajt, majd visszatolat, mondván ez nekem biztos nem fog menni?
Landcuiser nem tud felmenni emelkedőn: miért nem ad gázt?
A legtöbb kipörgő kerék csak képrészlet, a szituáció nem látszik, nyugodtan lehet előre beállított jelenet.
Sazlé szánalmas. -
[Walaki]D`Lair #10892 Khm...Voltál már terepezni egyébiránt? De úgy istenigazából... -
[Walaki]D`Lair #10891 A Merci G épphogy egy bömbi batár, csak amikor ott pl. megakadt azon a kis dombon akkor sztem még a 4WD sincs bekapcsolva...nemhogy felező meg difizár...
Meg milyen faszság, hogy amikor mennek bele a vízbe, nem érhet bele a hűtő? Nem az a lényeg úgyse, hanem hogy ne szívjon vizet a légszűrő.... -
#10890 meg nem lestem meg de mik vannak benne? -
#10889 Ja meg ugye a legolcsóbb is. -
#10888 Hát lehet, hogy egy kis melóval faszajárgányt lehet belőle csinálni, de a Discovery a leggyengébb tagja a Land Rover családnak. -
Penta #10887 Ha a Discovery vidékre jó csak, miért csinálják sokan végig vele a Camel Trophyt? -
#10886 Pfujj de kamu!
Valszeg a G merci nem nyomja le... Többi meg közel nem terepjáró!
Discovery, az max vidékre jó.
Lexus... XC90 kategória. Terepen nulla.
Range Rover, az luxusterepjáró. Egy kategória XC90-nel, bár annál mérföldekkel jobb terepen is.
Grand Cherokee, hát az félúton van a vidéki autó és a terepjáró között. -
Penta #10885 Nem ez az egyetlen csalás. -
[Walaki]D`Lair #10884 Azt elfelejtették odaírni, hogy csak a H2-n van terepgumi...ha jól megnézitek, az összes többin sima aszfaltos nyárigumi van....így meg -
Penta #10883
HUMMER H2 vs Range Rover, Discovery, Grand Cherokee, Landcruiser, G
(KAMU) -
#10882 nem, az egy lapátnyél, ha be kell ásni az egységet :))) -
[Walaki]D`Lair #10881 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#10880 Mármint fedélzeti fűtésként? :D -
#10879 Na ja.
Bájdövéj: Tesóm volt osztálytársának volt 1 jónéhány évvel ezelőtt. Egyszer rámentek a színjégre, túráztatta a motort, mint az állat, leugrott a kuplungról, ÉS MAJDNEM KIPÖRGÖTT A KERÉK A JÉGEN! Nem vicc. Ilyen erőtlen motort nagyon kevesen gyártottak. Viszont az olajkályha okos találmány! -
[Walaki]D`Lair #10878 Tudom...de azért poén lenne....:D -
#10877 Csak legenda. -
[Walaki]D`Lair #10876 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#10875 Nem. Matricát gyártani. -
#10874 Az egy villanyoszlop az út másik oldalán. -
[Walaki]D`Lair #10873 Mert a záporjóska motorja az Tank önindító...:DDDDD -
#10872 jó az a lapátnyél ott hátul :) -
#10871 Egy tanknak akkor az inditó motorja, mint egy autó alapmotorja, móka :)
Bár nem tudom, hogy ez a tank, hogy kerül ide. -
[Walaki]D`Lair #10870 Önindítónak? :DDDDDDDDDDd -
#10869 Csak ehhez kellett:
Szeretek játszani... -
[Walaki]D`Lair #10868 Azt a vezetési élményektől túlfűtott bitang futóművet....