101020
.
-
#91953 ez tényleg nem szép >.< -
#91951 maris lepergett a piros festek rola? gyonyoru... -
-
-
#91946 :'D -
#91945 :ÐÐÐÐÐÐÐÐ -
#91944 Utoljára figyelmeztetlek: ha folytatod a trollkodást minden hsz-ed törlöm. -
#91942 köszönöm, nincs több kérdésem. -
#91941 Autó ? nekem repülőm van, hülye vagy ? de loptam egy ezerkettes ladát egy hete, azzal spurizom a qrwákat jobbra balra. tudom, te most irigy vagy mert neked pár homi jutott mi ? múltkor elfecsegted magad, de én nem felejtek :D -
#91940 Neked amúgy van autód? -
#91939 madár a jó.... natód el a kispószkit, vagy a zasztavádat vagy mid van -
#91938 Mivel kis szériás, természetes, hogy drága...majd ha tömegben gyártják, mint most az autókat, akkor olcsó lesz :)) -
#91937 A jelenlegi helyzet szerint a hidrogéncella nem igen fog előretörni a (mindenféle elterjedőben lévő alternatív hajtáshoz képest) durván magas előállítási költségei miatt, kivétel ha valami lényegesebb változás nem történik, amely leviszi az árát. :) -
#91936 most is megérné csak kellene hozzá tőke:) -
#91935 Na megyek, kiveszem a kezem a biliből XDDDDDDDDDDD -
#91934 pontosan ezért nem fog felmenni a benzin ára sosem az elviselhetetlen szintekre, mert akkor már megéri majd átállni az olcsóbb energiaforrásokra, így csökken a kereslet az olajra, és megint lemegy az ára :)) -
#91933 Én nagyon remélem, hogy minél hamarabb elterjednek az alternatív hajtású autók. Személy szerint a hidrogéncellás gépjárműveknek drukkolok leginkább. :)
Így marad majd elég benga nekem, meg a hozzám hasonló elmebetegeknek, hogy az addigra bőven 40-50 éves, belsőégésű motorral ellátott autójukkal elhozzák óvodából az onokákat :DDDD -
#91932 Én a külső összhangot nézem egy autónál, a kisugárzást, utána jön a hang, majd az utolsó a sorban a meghajtás. Ha az első már adott, utána a hangot akár lehet szimulálni (lásd: Tesla Roadster), a meghajtás meg innentől kezdve lényegtelen. Engem az se zavarna, ha az összes Mustang mostmár csak elektromos lenne (attól függetlenül hogy V8 -al az igazi), a világ fejlődik a tempót tartani kell, és ez így van helyén. -
Szabi1991 #91931 -
DIESEL DOG #91930 Ez igen... O.o -
Borg #91929 Magyarország, 2011.
-
#91928 Belvárosból nem eleve az autókat kéne kitiltani... Max taxi+BKV mehetne be. Nem a környezetszennezés a legnagyobb probléma Budapesten sem. Hanem az azt kiváltó ok: dugók... -
#91927 No offense, de próbálom megfejteni a gondolkodásmódod, egyszer az amcsi zabagép, oldschool musclecar, aztán most meg ez az elektromos ampervadász bizgentyűkacatmánia...
Nem érzed, hogy két ellentétes pólus? :D -
#91926 Az ár az biztosan gond lesz, ezeknek az autóknak nyilván itthon nem igen lesz piacuk újonnan, mint ahogyan a jelenleg forgalomban lévő első hírmondóknak sincs, csak ha majd használtan adják x évesen, ócsóé'...azaz 12-13 millió forint helyett a tizes nélkül, a 3 milliós lélektani határ környékén. :) -
#91925 10-20 év barátom, és majd röhöghetsz. -
#91924 Idővel majd a sok elektromos autós fog rajtad nevetni, ha a belvárosokból teljesen ki lesznek tiltva a benyás autók :) -
#91923 i3 az tipikus munkába be - vissza + bevásárlást elintéző városi kocsi lesz. 80-100 km nem nagyon ad teret másra. Otthonról begurulsz vele munkába, garázsban feltolod a konnektorra, hazafele még beugrasz vele egy moziba / vásárolni / stb, aztán hazagurulész és otthon is felpakolod a töltőre.
Ez jó lenne, ha hozzádvágnák mondjuk 1 milló Ft-ért, de ez a bömös tuti irdatlan drága lesz :) Majd idővel "olcsósodni" fognak ezek is... -
#91922 hang...
-
#91921 XD madár -
#91920 Hmm az a fehér Civic -
#91919 Hát én inkább egy haverral röhögök egy AUTÓban az elekromos hangtalan önirányító hulladékokon. -
#91918 Kegyetlenül concept-ek ezek még mindig, sokat faragnak belőlük külcsínre, mire pár év múlva az utcára kerülnek...az i8 szép lesz, de ezen a i3-féle kisgömböc kutyaól dizájnon még finomítani kellene. :) -
#91917 Az i3 mindenképp tetszik, de megmaradok a beszélő kobránál, legalábbis nekem olyan kell majd, már nincs messze egy fejlett mesterséges intelligencia. De szép idő lesz majd, mikor az autómmal közösen röhögjük le a csabeszt az útról. :D Némá kispószki ! -
#91916 ez a jövő barátom a múltat meg rakjátok ki szépen a pócra, vagy a roncstelepre. -
#91915 Elégetném őket BENZINNEL e!
De sajna ez lesz... lassacskán kiveszik az autókból ami szerethetővé teszi őket...
De azért még szerencsére vannak autók is. -
#91914 Én is:D -
#91913 i8-at vinném -
#91912 fasznak kéne ilyen autó... -
#91911 persze :) -
#91910 mé ne?