101020
.
  • cement
    ez tényleg nem szép >.<
  • CSOCSO
    maris lepergett a piros festek rola? gyonyoru...
  • R0zs0máK

• desigo

• pajti
    :'D
  • Csabesz6
    :ÐÐÐÐÐÐÐÐ
  • I.C.ram
    Utoljára figyelmeztetlek: ha folytatod a trollkodást minden hsz-ed törlöm.
  • I.C.ram
    köszönöm, nincs több kérdésem.
  • Bronx South
    Autó ? nekem repülőm van, hülye vagy ? de loptam egy ezerkettes ladát egy hete, azzal spurizom a qrwákat jobbra balra. tudom, te most irigy vagy mert neked pár homi jutott mi ? múltkor elfecsegted magad, de én nem felejtek :D
  • I.C.ram
    Neked amúgy van autód?
  • Bronx South
    madár a jó.... natód el a kispószkit, vagy a zasztavádat vagy mid van
  • R0zs0máK
    Mivel kis szériás, természetes, hogy drága...majd ha tömegben gyártják, mint most az autókat, akkor olcsó lesz :))
  • broman191
    A jelenlegi helyzet szerint a hidrogéncella nem igen fog előretörni a (mindenféle elterjedőben lévő alternatív hajtáshoz képest) durván magas előállítási költségei miatt, kivétel ha valami lényegesebb változás nem történik, amely leviszi az árát. :)
  • Attila8805
    most is megérné csak kellene hozzá tőke:)
  • R0zs0máK
    Na megyek, kiveszem a kezem a biliből XDDDDDDDDDDD
  • R0zs0máK
    pontosan ezért nem fog felmenni a benzin ára sosem az elviselhetetlen szintekre, mert akkor már megéri majd átállni az olcsóbb energiaforrásokra, így csökken a kereslet az olajra, és megint lemegy az ára :))
  • R0zs0máK
    Én nagyon remélem, hogy minél hamarabb elterjednek az alternatív hajtású autók. Személy szerint a hidrogéncellás gépjárműveknek drukkolok leginkább. :)

Így marad majd elég benga nekem, meg a hozzám hasonló elmebetegeknek, hogy az addigra bőven 40-50 éves, belsőégésű motorral ellátott autójukkal elhozzák óvodából az onokákat :DDDD
  • Bronx South
    Én a külső összhangot nézem egy autónál, a kisugárzást, utána jön a hang, majd az utolsó a sorban a meghajtás. Ha az első már adott, utána a hangot akár lehet szimulálni (lásd: Tesla Roadster), a meghajtás meg innentől kezdve lényegtelen. Engem az se zavarna, ha az összes Mustang mostmár csak elektromos lenne (attól függetlenül hogy V8 -al az igazi), a világ fejlődik a tempót tartani kell, és ez így van helyén.
  • Szabi1991
  • DIESEL DOG #91930
    Ez igen... O.o
  • Borg
    Magyarország, 2011.
  • I.C.ram
    Belvárosból nem eleve az autókat kéne kitiltani... Max taxi+BKV mehetne be. Nem a környezetszennezés a legnagyobb probléma Budapesten sem. Hanem az azt kiváltó ok: dugók...
  • MikX
    No offense, de próbálom megfejteni a gondolkodásmódod, egyszer az amcsi zabagép, oldschool musclecar, aztán most meg ez az elektromos ampervadász bizgentyűkacatmánia...
    Nem érzed, hogy két ellentétes pólus? :D
  • broman191
    Az ár az biztosan gond lesz, ezeknek az autóknak nyilván itthon nem igen lesz piacuk újonnan, mint ahogyan a jelenleg forgalomban lévő első hírmondóknak sincs, csak ha majd használtan adják x évesen, ócsóé'...azaz 12-13 millió forint helyett a tizes nélkül, a 3 milliós lélektani határ környékén. :)
  • Bronx South
    10-20 év barátom, és majd röhöghetsz.
  • GregSB
    Idővel majd a sok elektromos autós fog rajtad nevetni, ha a belvárosokból teljesen ki lesznek tiltva a benyás autók :)
  • GregSB
    i3 az tipikus munkába be - vissza + bevásárlást elintéző városi kocsi lesz. 80-100 km nem nagyon ad teret másra. Otthonról begurulsz vele munkába, garázsban feltolod a konnektorra, hazafele még beugrasz vele egy moziba / vásárolni / stb, aztán hazagurulész és otthon is felpakolod a töltőre.

Ez jó lenne, ha hozzádvágnák mondjuk 1 milló Ft-ért, de ez a bömös tuti irdatlan drága lesz :) Majd idővel "olcsósodni" fognak ezek is...
  • desigo
    hang...

• Csabesz6
    XD madár
  • tuzfal3
    Hmm az a fehér Civic
  • MikX
    Hát én inkább egy haverral röhögök egy AUTÓban az elekromos hangtalan önirányító hulladékokon.
  • broman191
    Kegyetlenül concept-ek ezek még mindig, sokat faragnak belőlük külcsínre, mire pár év múlva az utcára kerülnek...az i8 szép lesz, de ezen a i3-féle kisgömböc kutyaól dizájnon még finomítani kellene. :)
  • Bronx South
    Az i3 mindenképp tetszik, de megmaradok a beszélő kobránál, legalábbis nekem olyan kell majd, már nincs messze egy fejlett mesterséges intelligencia. De szép idő lesz majd, mikor az autómmal közösen röhögjük le a csabeszt az útról. :D Némá kispószki !
  • Bronx South
    ez a jövő barátom a múltat meg rakjátok ki szépen a pócra, vagy a roncstelepre.
  • MikX
    Elégetném őket BENZINNEL e!
    De sajna ez lesz... lassacskán kiveszik az autókból ami szerethetővé teszi őket...
    De azért még szerencsére vannak autók is.
  • Attila8805
    Én is:D
  • Firerock
    i8-at vinném
  • fifi
    fasznak kéne ilyen autó...
  • R0zs0máK
    persze :)
  • Csabesz6
    mé ne?