Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
mercedes E320 CDI owner
A felirat alapján.
190 ezer km-t futott.
Idén még lesz rajta egy kis futómû munka, mert nagyon bedõl a kasztni a slickekkel, 450 ezerélt, már kinéztem alá egy állítható sportfutómûvet, jövõre meg át lesz festve majd.
Utánna már indulok vele versenyen is.
Meg bmw kupába csak oda sor hatos motor kell.
mercedes E320 CDI owner
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Van egy BMW 325i-m, 1995-s évjáratú, 5 ajtós, amit utcán használok, és van egy BMW M3-am v6 motorral 1987-es, 3 ajtós.
mercedes E320 CDI owner
akkor viszont nem mindegy majd mit vezethetsz B-vel
a benzinárak hamarosan bedurvulnak,aki most eltaposna minden robogóst az autójával,az lehet hogy 10 év múlva motorra száll majd, csak még nem tudja
most csak egy aláírásba került volna,akkor meg mehet vizsgázni vagy döcöghet egy 50-essel
ez egyedül annak mindegy akinek van A-ja,érdekes módon õk írták alá elõször mindenhol
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de van aki csak a Zil-ig jut:)
everything's better with music
B-vel miért ne?hol van egy autóvezetés egy 125-ös motorhoz,pláne hogy az is komoly lóerõkorláttal van mindenhol,ha jól emlékszem 15 lóerõ ez benne is volt az elõterjesztésben
ez nem máson bukott meg,mint megint a magyar hozzáálláson, de ez a viszonyulás az elõzõ hsz-eken is pontosan látszik
125-ös robogóhoz könnyebben hozzá lehet jutni.
Nyilván ha százezrek a kezdeményezés mögé álltak volna akkor mehetett volna.De ez így bukó lett.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
miért?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Problem solved.
][ ВАЗ ][
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Így is tele vannak az utak a sok barom motorossal (tisztelet a kevés kivételnek).Az 50 köbcentis robogósok is agyba fõbe tuningolják a motort akkor ha 125-ösig lehetne B-s jogsival menni mi lenne?
Aki akar 125-öst használni az szépen lerakja az A1-et és kész.
egy jó 50-es nyitott elmegy 80-at egy 125-ös 100-at
mit akarsz ezért külön oktatást?
akkor azt is oktasd hogyan kell egy 80-al száguldó autósorban kerülgetni egy lassabb robogóval a kátyúkat?
mert egy 125-össel simán haladhatnál a sáv közepén veszélyforrás nélkül
nem véletlen hogy nyugateurópában engedik,ott miért nem kell külön vizsga?
látod pont te írsz le ilyet,én meg azt mondom 150 lóerõ felett tegyél másik vizsgát autóra!
-jah az rögtön nem tetszik-látod errõl beszéltem az elõzõ hsz-ben
kismotor jelenleg a kressz szerint 45 km/h-jó 50 éves jogszabály de az így jó mi?
engem sem érint annyira a dolog, de azért ismét bebizonyítottuk, mint már annyiszor a történelem során, hogy képtelenek vagyunk összefogni...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
everything's better with music
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de nehogymár aláírjunk olyat ami másnak lesz jó ország vagyunk
nekem amúgy van nagy A-m engem nem érint,csak szomorú vagyok hogy ami egy nyugateurópainak alapból jár azért a magyarnak harcolnia kell és mégsem jön össze mert még ilyen dolgokban sem vagyunk képesek összefogni
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"