101020
.
-
James Bond #12671 kis segíccsék:
-
James Bond #12670 holalul! -
#12669 elöl alul -
James Bond #12668 Nahát ehh, mi a közös?
-
#12667 Na végre. -
K.András #12666 AC Schnitzer 6er Coupe
DC
Fuore Design
BRABUS Maybach
Maserati MC12
Honda
-
K.András #12665 Na mindegy inkább a verdákrol szoljon a topik ne rolunk(nem birok betelni ezzel az autoval...):
-
K.András #12664 Ha igy magadra vetted lehet benne valami :))) -
#12663 Flám! -
#12662 Igen. Te aztán tudod a módját.
"Éld a kis suttyo életed tovább azt joéjt..."
Térjünk kicsit vissza a suttyó életemre. Mesélj róla. Milyen? -
K.András #12661 Másként is értésre lehet ezt adni,nemde? -
#12660 Nem volt az kötekedés, egyszerűen nem értett veled egyet :) -
K.András #12659 A multkori vitánktol sem lett rosszabb a helyzet,megvolt kész.Na de megy az élet tovább :))) -
K.András #12658 Mindegy ne veszekedjünk,Daniel nem fogja felidegesiteni magát máson,és akkor nem lesz ilyen helyzet,a benézésemtöl függetlenül igazam volt,ö kötött belém mert azt mertem irni hogy ez tt koppintás... -
#12657 Hát persze, ezen a fórumon mindenki tök egyenlő :) -
K.András #12656 A lényeg az hogy töled ugyannyi ember mászik falra mint tölem,vagy mástol.. -
K.András #12655 Miért ne?:) -
#12654 Miért lennék én a következő?? -
#12653 Regelj be mint VIP és akkor tudsz ilyesmit javítani. -
K.András #12652 Penta már repült,lehet te leszel a következö?:))) -
#12651 ez a 12648-ashoz megy, javítás céljából. -
#12650 *eljátszottad -
K.András #12649 De akkor is hibáztál..Egy állitásban eleve benne van hogy te ugy tudod, nyilván ezért irod amit...Az már más kérdés hogy ugy van e...Persze ezzel nem szándékoztam ezen vitát nyitni,csak arra akartam felhivni a figyelmed hogy a hiba benne van...Nem egyszer nem kétszer hibázik egy ember,aki pedig azt mondja hogy nem hibázik az festi magát...Tehát Daniel ugyanugy hibázhat mint én,most én hibáztam ennyi... -
#12648 Lényeg, hogy neked mindig mindent jobban kell tudnod. Ezt eljátszottam Pentával, velem, DanielT-vel és még kitudja, hogy a polfórumon kivel. Nem kevesen voltak ott sem, akik a falramásztak az idétlen kötekedéseidtől. -
#12647 Csak, hogy én akkor odaírtma, hogy "ÉN ÚGY TUDOM", és utána, ahogy felvilágosítottak, rögtön beismertem. Ja meg a vita szempontjából teljesen érdektelen volt, hogy első volt vagy sem, mert az volt a lényeg, hogy pénzért került be. -
#12646 Te, még annyit, hogy milyen alapon suttyózod le az életem? Tudsz róla valamit? -
#12645 Sebaj kitartás! -
#12644 Elképesztő -
K.András #12643 Téged legalább annyian szeretnék(ugy tudom vannak egy jopáran)...Éld a kis suttyo életed tovább azt joéjt... -
#12642 Huh...nehéz eset! -
K.András #12641 Nekem is volt feléd...Pl Palik laci mint elsö magyar a dakaron...Szal mindenki hibázik :DDD -
#12640 Ezt az embert :)) Na akinek kedve van folytassa! :) Visszaolvasni különösen K. András rajongóknak (vannak egy páran úgy tudom) érdemes.
Éld a kis saját világod Andriska. Jóéjt! -
#12639 Deja Vu-m van :D -
K.András #12638 De te majd megszabod itt ki milyen formában irja le a véleményét,ugy hogy az neked kedvedre legyen,hát egy lofaszt!!! -
K.András #12637 Nem fogom magam felidegelni magam rajtad,elöbb fogod te magadat :))) -
K.András #12636 Ha azt irom hogy TT koppintás abban benne van hogy szerintem ugy néz ki mint egy TT!!! -
#12635 Ja télleg! (Most, hogy ezt megint leírtam, jön majd 10 oldal múlva, hogy rámondtam egy Saleenra, hogy Honta...)
-
#12634 Ez egy Saleen S7. -
#12633 Csak tippelni tudok, de szerintem Honta -
#12632 Ne elérkeztünk a fő problémához! Azzal, hogy valaki leírja a véleményét semmi gond nincs az égadta világon.
Azzal viszont van, hogy valaki állandóan, témában való jártasságtól függetlenül fórumszerte KINYILATKOZTAT! Mert soha nem írod oda, hogy "szerintem"! A TT ügyben a te verziód:
"Ez TT koppintás." - Így tömören, ponttal a végén, ellentmondást nem tűrően.
A helyes verzió szerintem:
"Szerintem ez hasonlít a TT -re" - Ha ezt írod, a büdös életbe nem kötök bele, mert tiszteletben tartom, hogy szerinted így van, szíved joga.
Ha viszont kijelentesz valamit, akkor számíts rá, hogy lesz aki abban a formában ezt nem fogadja el.
Ha kicsit figyelnél erre kevesebb lenne az értelmetlen meddő vitád itt a fórumon.
Hát ennyi. (Szerintem.)