101020
.
-
#12911 Áhh...
Vagy veszünk most egy veterán MERCI-t vagy egy 480-as Volvo-t. -
#12910 48k EURO 500 LE
-
[Walaki]D`Lair #12909 Vedd meg! :PPP -
#12908 65k EURO 300 LE
-
#12907 523 LE -
#12906 165k EURO Lancia Delta
-
#12905 Nem csak olvastam vmit erről a törésről(amit lejebb írtatok) és nem nagyon értem, hogy honnét jött a téma.
Honnét jött a téma?:) Van vmi kép egy törött kocsiról amiről bezséltettek? Mert ezen az oldalon lentebb két kocsit láttam ami elég csúnyán összetört! -
[Walaki]D`Lair #12904 Képes voltál odáig visszaolvasni báz? :DDDD -
#12903 Ez vicc, vagy franko?(ne hülyítsé) -
[Walaki]D`Lair #12902 Meg ha az ember gyorsan megy, akkor a kanyarokat már előre le kell játszani fejben...mondjuk kis gyakorlás sem árt, meg az se ha az ember autóversenyző....:DDDD -
#12901 "de egyenesben jól nyomta"
Egyenesbe nem nehéz nyomni. Jól kell váltani és nyomni a gázt.(mondom én ezt jogsi nélkül, nincs jogsim[korhatár] de azzér már vezettem és egyenesbe szvsz nem nehéz nyomni)
Amikor kanyarodik az ember már érezni kell a kocsit kicsit jobban, hogy azzér hol nem repülök le a szakadékba! -
[Walaki]D`Lair #12900 Ja és a legdurvább helyzetem az volt, amikor szerpentinen jöttem haza hóesésben a hátsókerekes, nyári gumis Smart-al...szal...;) -
[Walaki]D`Lair #12899 Fogalmam sincs, ezt asszem csak Freak tudná megmondani...:) -
#12898 Ugyanígy jártam annak idején. Én kispolákkal az ellenfél opellal. Bakony előtt leelőzött és kiröhögött. A bakonyi szerpentinen meg izzadt mint állat és rövid időn belül lemaradt. Igaz bakony után 20 km-el újra megelőzött de akkor már mindegy volt. -
#12897 Ja igen :)
Múltkor tök jól elszórakoztam egy A6-os audison, országúton nyomott le 1000-el villogott minden, megelőzött és elporzott a fenébe. 10-15 km múlva lekanyarodtam a Mátra felé, mentem a saját tempómat senki által nem zavarva (a la Palik Laci) és pár perc után utólértem. Akkor meg már nekem kellett letolni őt az útról :) Megelőztem (nem nagyon akarta engedni) aztán 3 kanyar után feladta az üldözésemre tett kisérletet :) Vagy nagyon kezdő sofőr volt, vagy új volt az autója, vagy alföldi volt és nem szokta a szerpentineket nemtom, de egyenesben jól nyomta, kanyar előtt meg mindig beszart... -
Cvd #12896 Van ezeknek tesójuk, az meg olyat tud hogy egyenesben 180-200 alá nem adja, viszont a legenyhébb kanyar előtt is 60 alá vészfékez. Általánosítani nem akarok de eddig akárhányszor találkoztam ilyennel, mind nő volt. Életkorra pedig a 20-as kölcsönBMW-s szőkek*rvától a közel nyugdíjjasig terjedtek.:) -
James Bond #12895 Köcsög wreckedexotics még mindig nem tette föl a Z3-as képeim. -
#12894 Jaja. Sztem Paganinak jobban fáj érte a szíve, mint a tulajnak... Állítólag 33 db-ot gyártottak belőle összesen 240000£ az ára a 7 lityis verziónak... -
#12893 Eddig tartott a móka. -
#12892 És milyen szar így látni:
-
#12891 Aha. Az a sz*ros Merci-blokk biztos szépen duruzsolt. :) -
#12890 kb 30-40 percet vettem fel videokamerával, de a végén kb. 10 perc az érdekes, amikor a 4 szuperjárgány kijött a teremből és pakolták fel a trélerre őket. 1-2 autóval adtak egy kis gázfröccsöt a demo kedvéért :) A legszebb hangja szvsz a Paganinak volt, bnagyon telt és mély, hangos de nem fülsértő :) -
#12889 Salgótarjánban volt a hétvégén (szombat-hétfő) egy ilyen kiállítás. Asszem 1-2 hete Debrecenben voltak, meg talán még mennek máshova is. -
#12888 És merre volt mindez? Várom a képeket. -
#12887 Tegnap voltam autókiállításon, holnap rakok fel képeket meg videót valahova. Ami volt: Lamborghini Murcielago, Aston Martin Vanquish, Ferrari F50, Pagani Zonda, Opel Speedster, BMW Z4, Mazda RX-8, Ford Focus rallycross versenyautó meg még pár egyéb autó :)
Szóval ha avalkit érdekel, mazsolázhat majd :) -
#12886 Hát igen. Mindig felbaxnak agyilag az olyanok, akik országúton szüttyögnek 70-80-al (kedvenc: autópályán folyamatosan belsőben 110-el) aztán mikor megelőzöm őket és beállok 100-110-re hirtelen megtalálják a gázpedált és a seggembe másznak. Lakott területen mindig lelassítok 50-60-ra (akármilyen egyenes, belátható stb.) és ekkor ők megmutatják, hogy ki is a jani és elmennek mellettem ezerrel (lakott területen!), utána meg kiérve lakott területről 2 perc múlva megint előzhetem vissza őket... Fax kivan az ilyenekkel, miért csak ott tudnak menőzni ahol a legveszélyesebb a mutatvány? Országúti, autópályás vagánykodáshoz kevés lenne a gép, vagy mi van? -
#12885 én meg a várostáblánál felgyorsítottam 83-ra aztán kész is. Persze sík üres az út stb.
Ezért csak ennyit kaptam.. ;) még jó.
A sok koca meg a városban dönget mint az állat. -
#12884 én most 20 ezret gyorshajtásért. ;) -
[Walaki]D`Lair #12883 Sajna nincs saját autóm, csak az oltcit, de hát az ugye.... -
[Walaki]D`Lair #12882 Amúgy fél éves a jogsim! :DDDDD de lenyomtam kb. 5-6 ezret... -
[Walaki]D`Lair #12881 Akár hiszitek akár nem, sose hajtok a megengedettnél gyorsabban...a +10-15% az mindíg megvan, de max ennyi...szal nem megyek 210-et a pesti úton, mint egyik osztálytársam...ja! és előzékenyen vezetek...dehát kivétel erősíti a szabályt...:) -
[Walaki]D`Lair #12880 #12869...;) -
[Walaki]D`Lair #12879 Az átlagnál jobb a töréstesztje... -
#12878 Pörögjön a topic!! -
#12877 Egyetértek 100%-ig. -
#12876 Mennyit fogyasztanak ezek? Én is ilyet vettem majdnem, de Cordoba lett a vége. -
#12875 Egyetértek veled. A mai fiatalok borzalmas agresszívan vezetnek. Friss jogsis Fittipaldi-nak képzeli magát.
Levezettem már jópár km-t ( kamionnal és személlyel is) de még mindig nem állítom, hogy a vezetésről mindent tudok.
Eddig sem volt valami elismert europa szerte a magyar vezetési stílus de ezekután tovább fog romlani a megitélésünk. -
Cvd #12874 Hát igen, félretéve a fikázást, és csak általánosságban beszélve vajon mit tudhat az autóvezetésről egy 18 éves aki még a gyűrődési zóna szerepével sincs tisztában? :)
Szeretem az ilyen hozzászólásokat hogy "Mert ha így gondolod viszlek egy kört az eszretgom rally útvonalán...;) kicsit se szarnád magad nagyon össze...:D" olyan ember szájából akinek pár hónapos lehet max a jogsija, vezetett vagy 1-2ezret, és a legdurvább helyzete az volt amikor átzúgott egy sárgán. 18 évesen mindenki azt hiszi hogy piszok jól vezet. Nagy részük 10-15 év és 50-100ezer km után visszagondolva rájön mekkora csíra volt. Kis részüket meg már nem sikerül időben kivágni a kaszniból...:) -
#12873 de ariiii :P -
#12872 Úgy látom már lezártátok a témát, de egy dolgot még megjegyeznék:
Az nem előny, hogy lepattan és nem törik szarrá. Az emberi test nem viseli túl jól a hirtelen gyorsulást/lassulást. Egyszerűen leszakadnak a belső szervek. Ha egy autó orra gyűrődik 1 m-t és azalatt 0-ra csökken a sebessége, akkor léyegesen többet tett az utas védelméért, mintha semmit nem gyűrődik az autó, és nemcsak hogy megáll, hanem ellentétes irányba indul el (sokkal nagyobb gyosulás hat a testre, mert 1 pillanat alatt megáll és másik irányba indul). Szóval nem szívesen ültem volna abban a Smart-ban, mert lehet, hogy külső sérülések nem látszottak volna, de a teljesen biztos, hogy életveszélyes belső sérülések keletkeznek.
Uff. :)