Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, én egyet értek CSOCSO-val, valóban összetéveszthetõ, hasonlítanak is egy picit, de a nagy piros lámpái miatt szvsz én sem nézném X3-nak.
meg a kipufogó is másik oldalt van <#idiota>#idiota>
meg a kipufogó is másik oldalt van <#idiota>#idiota>
gondoltam.... nem is ertem mikent kepzelhettem el, hogy nektek hasonlit egy kicsit is.................
Pedig egyáltalán nem hasonlítanak. Vagy legalábbis, én nem tudnám összetéveszteni a kettõt.<#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor5>#vigyor5>
remelem megjelenik a kep...
maradjunk annyiban hogy egy nem *bmw buzinak a ket auto ugyan az 20 meterrol (mikozben vezetsz) es 3szor is ra kell nezni mire eszreveszed hogy nem egy x3-ast kovetsz.
***Az hogy ti latatlanban is megmondjatok, hogy a csomitarton levo lampaburaban a piros vagy a feher van felul avagy hany tolatoradar-potty van lokoson az azt jelenti hogy bmw buzik vagytok. En zeretem az autokat, de amig nem lattam a JEEP feliratot azt hittem hogy egy lancfelvarrot BMW X3
maradjunk annyiban hogy egy nem *bmw buzinak a ket auto ugyan az 20 meterrol (mikozben vezetsz) es 3szor is ra kell nezni mire eszreveszed hogy nem egy x3-ast kovetsz.
***Az hogy ti latatlanban is megmondjatok, hogy a csomitarton levo lampaburaban a piros vagy a feher van felul avagy hany tolatoradar-potty van lokoson az azt jelenti hogy bmw buzik vagytok. En zeretem az autokat, de amig nem lattam a JEEP feliratot azt hittem hogy egy lancfelvarrot BMW X3
mert az sg-n mindenki sasszemu es kiszurjatok messzirol vak sotetsegben ha egy ferrari replika vagy igazi
Rohattak. Mind a kettõnek négy kereke van...
mondjuk sok a kulonbseg de az utcan azt hittem hogy uj bmw x3-at latok amig meg nem lattam a JEEP feliratot...
New Nissan GT-R 2011 7:24:22 Nurburgring Lap
6:48 - Radical SR8 LM
6:55 - Radical SR8
7:11.5 - Gumpert Apollo Speed
7:14.89 - Donkervoort D8 RS
7:18 - Porsche 911 GT2 RS
7:18.1 - Donkervoort D8 RS
7:22.1 - Dodge Viper ACR (2009)
7:24 - Porsche 911 GT2 RS
7:24.22 - Nissan GT-R (2011)
7:24.3 - Maserati MC12
7:24.44 - Pagani Zonda F Clubsport
7:25.7 - Ferrari Enzo
7:26.4 - Chevrolet Corvette C6 ZR1 (2009)
6:48 - Radical SR8 LM
6:55 - Radical SR8
7:11.5 - Gumpert Apollo Speed
7:14.89 - Donkervoort D8 RS
7:18 - Porsche 911 GT2 RS
7:18.1 - Donkervoort D8 RS
7:22.1 - Dodge Viper ACR (2009)
7:24 - Porsche 911 GT2 RS
7:24.22 - Nissan GT-R (2011)
7:24.3 - Maserati MC12
7:24.44 - Pagani Zonda F Clubsport
7:25.7 - Ferrari Enzo
7:26.4 - Chevrolet Corvette C6 ZR1 (2009)
Szerintem nem csúnya, ellenben rém unalmas, túl konzervatív. Valakinek lehet ez jön be, meg lehet 50 évesen én is ezt választanám, de most ha ebben a kategóriában gondolkodnék ez érdekelne a legkevésbé...
Mert valakinek nem jön be, AZÉRT. Nem tudom miért kell kérdõre vonni 200 kérdõjellel, ha valakinek más az ízlése. Szerintem ritka ronda az eleje.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#worship>#worship>
Örülök hogy kezd divatba jönni a régi autók felujjitása szériában is akár 😊
:) Semmi okosság :P
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nyam
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ez van.. szvsz otszor jobban nez ki a hatsoja ezzel a lampaval.... de nem ertem hogy akkor miert nem a rancfelvarras elottit linkeled..
b@szott szép!
Még mindig nem tudtam megbékülni azzal a hátsó lámpával,kurvára idegesit hogy levágtak belõle...ezért még mindig inkább ez:

:) Semmi okosság :P
ilyet nem tudok elképzelni a kedvenc váltómról <#confused>#confused>
ez tuti valami lejáratás.
ez tuti valami lejáratás.
Kellett volna neki egy járõr, az nagyobb fless lett volna mint ez a tukó mûsor. <#eljen>#eljen>
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kipufogót is kellett már cserélni rajta?😊 Vagy a DSG-t "javították" a dinamiték? 😄