101020
.
  • barnie1990
    Most őszintén: ugye, hogy sokkal szebb a Murciélago?
  • desigo
  • R0zs0máK
    télleg kicsinek tűnik rajta a kerék :P
  • REPS0L
    elég sűrűn látom a kocsit, szarabb lesz ha megtaposom -.-
  • R0zs0máK
    Nem szar a fotó! :))) (ez a hátterem is, párom csinálta)
  • pajti
    Szerintem tökéletes :)
  • R0zs0máK
    Szar a fotó ;)
  • cement
    hacsinal ez igy jo nagyobb kerekekkel hulyen nezne ki
  • Borg
    Valahogy túl picik a kerekek a kasznihoz képest..
  • REPS0L
    élőben valóban szép, ki voltam rajta vagy 15 percig az überT4ből kiszállva :)
  • desigo
    Amennyire nem tetszett az elején a sok firka rajta most annyira bejön
  • broman191
    Jól beállt az a Vito.
  • REPS0L
  • R0zs0máK
    kúúúrvára nem az lesz, mint ami a hacsi volt sok-sok évvel ezelőtt. túlárazott, túlméretezett nehéz szar lesz, ráadásul undorító fos subaru boxer motorral...de annyira rohadt jól néz ki XDDDDD
  • broman191
    Amúgy ezen a megszállott mai tömzsisítésen kívül nem értem mi a gondod a látványával, szerintem ez a concept II FT minden csak nem beskatulyázott, megszokott és főleg nem ocsmány és közönséges. Néha indokold is meg amiket írsz, a változatosság kedvéért. :D
  • broman191
    a*
  • broman191
    Ez az jelenség szerintem általánosítható, nem mondanám kifejezetten japán betegségnek, és nem csak az autópiacon van jelen. Sajnos manapság az iparban a gyártók többsége - tisztelet az egy két fehér holló kivételnek - nem mer eredetit, újszerűt alkotni, kockáztatni, inkább bíznak az összelopkodott, megszokott, széles körben elfogadottnak számító klisékben.
  • pajti
    bullshit
  • I.C.ram
    Az lenne a legjobb :)

Japánok nem tudnak autót tervezni. Mindegy közönséges (egy-két nagyon ritka kivételtől eltekintve), és az aktuális közízlest szolgálja ki.
  • bardocz
    Esetleg ne gyártson mindenki olyan autót, ami neked tetszik?
  • I.C.ram
    Jó, akkor úgy írom, hogy valami komolyabb cégre bízták volna a látványt. Mert ritka ocsmány közönséges forma. Franciák meg már rég nem terveznek szépet.
  • broman191
    Nekem is az LFA ugrott be hirtelen, formailag tökéletesen az LFA és a mostani dizájn között nézne ki. Bár akkor már valószínűleg méretesebb árcédulát raknának rá mint így, mert a külső alapján sokan elhinnék megér többet, tehát fizessenek is érte többet. Akkor viszont nem lenne megfizethető sportautó mint aminek tervezik. Sajnos mára a laposabb dizájn csak a magasabb árfekvésű sportkocsik kiváltságává vált. :(

Az Audinál a Quattro lesz talán formailag hasonló ringben ezzel. Árban-teljesítményben biztosan az Audi lesz felül ha a tervezett 4.2 literes V8 megy bele...2 literrel / 2 literrel és egy turbóval inkább el tudnám képzelni megfizethetőbb kategóriában az FT versenytársának, de az eddigi adatok alapján nem sok értelme van összehasonlítani őket. A Quattro egy túlárazott tisztelgés lesz a régi verzió előtt, az FT-86 ellenben megpróbál még mindig az lenni ami régen a Hacsi volt sok-sok évvel ezelőtt (Tiszteletem a Toyota-nak hogy ők nem egy túlárazott emlékművet csinálnak!). :)

• SötétBarom
    Olyan mint egy mini LFA. Hideg kiráz ettől a dizájntól, bár mostanában kevés autót dobtak piacra, ami tetszene.. Az audi talán az egyetlen, aki nem csinál bab alakú autókat..
  • broman191
    Szépnek szép összességében, a részletek is stílusosak, de lehetne valamivel alacsonyabb és hosszabb, lényegesen sportosabbnak hatna. Bár ez elterjedt betegség a mai autók között, hogy kegyetlen tömzsire csinálják őket. Ennek ellenére bőven szebb az átlagnál, nyálelválasztódást generál gazdagon, de azért nem a jizz in my pants kategória mégsem.
  • CSOCSO
    szerintem is gyonyoru., be is ujitanek egyre jovore de s2000 meretu lesz a kocsi.... De valszeg anyam lecsereli a celicajat erre..
  • R0zs0máK
    Francia-olasz kooperáció a látványterv :))

• I.C.ram
    Csak a formatervet kell az olaszokra bízni :)
  • kemszi2
    akkor nem csak nekem nem jön be :D
  • Csabesz6
    Hogy aztán minden 2. sarkon lerohadjon? [vitz, szereti az olaszt]
  • I.C.ram
    Mint egy nonfiguratív ribancrendszámtábla tetkó egy szilikonos picsán. :P

Nagyon primitív megoldások vannak ezen a kocsin. Olaszok kezébe kéne adni.
  • Mathiasse
    jó az ott
  • csontiz
    Csicsa led-et elejéről lerúgnám:)
  • R0zs0máK
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN MENNYIRE KEGYETLEN GYÖNYÖRŰ EZ A KOCSI!!!!!!!
  • REPS0L
    dánke
  • desigo
  • broman191
    In soviet russia...
  • N o N a m e
    Purhab autó :D
  • fifi
    nem fogsz vele felborulni...
    nekem volt egy 2.4 D hosszú Caravelle...

imádtam. nagyságrendekkel jobb, mint egy Transit, vagy Vito.
  • Csabesz6
    lol
  • REPS0L
    A T4 már megvan, csak elég hülye vagyok ezzel is aztán érdekel hogy könnyen felborulhatok-e vele avagy nem. Ezt sem lehet amúgy kinyírni, szívó dízel ez is. :)

A borulékonyság úgy érdekelne hogy nincs megpakolva a vadállat. :)