Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
de valaki mondja már el nekem hogy miért jó hazudgálni????meg többnek mutatni magát az embernek mint amilyen valójában????
Õ pedig elõtte zoli122
Test Drive Unlimited OFF topikban "bukott le" 2007-ben. #4616-os hozzászólás közelében nézelõdjetek, illetve még máshol is a topikban.
Lehet gratulálni Pepsikének, offért továbbra is elnézést kérek!
Lényeg ami lényeg, hogy már évekkel ezelõtt megmondtam egy topikban (most hirtelen nem tudom hol), hogy ez a Pepsi egy akkora kamu, hogy ilyet az Sg még nem szart. Sajnos nem emlékszem és nem találom, hogy pontosan hol és mivel bukott anno le... talán Test Drive Unlimited topik volt...
Évek óta csak olvasom és röhögök, hogy hogy lehet valakinek ennyi ereje egy ekkora kamut felépítenie.
Offért elnézés!
Belsejérõl nem rakok képet, mert az tuti nem úgy fog kinézni véglegesben 😄
A ról készült képek legalább valósak. Azon is elég érdekes csúcsfej-szerkezete van.
Amikor meg ittvan, akkor biztos épp éjszakás mûszakot tolja.
IP meg egyértelmû, olyan hû a szolgáltatójához, hogy csak neki külön lefektettek egy lankábelt az óceán aljára, hogy továbbra is maradjon náluk.
Problem? 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
de viszont nem értem hogy mi értelme van hazudni:S:S
lehet hoyg volt nyáron nyaralni floridába és bérelt 1 hétre egy escaladet??😄😄és azt hitte hogy az övé:S😄😄
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Másfélért incuripincurit drágácska.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ja és kb 200km-rõl hozta haza 😄
Aztmondom az már necces, de szerelõhöz vinni nemhinném hogy olyan gáz lenne.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85