101020
.
-
#92557 Most őszintén: ugye, hogy sokkal szebb a Murciélago? -
#92556 -
#92555 télleg kicsinek tűnik rajta a kerék :P -
#92554 elég sűrűn látom a kocsit, szarabb lesz ha megtaposom -.- -
#92553 Nem szar a fotó! :))) (ez a hátterem is, párom csinálta) -
#92552 Szerintem tökéletes :) -
#92551 Szar a fotó ;) -
#92550 hacsinal ez igy jo nagyobb kerekekkel hulyen nezne ki -
Borg #92549 Valahogy túl picik a kerekek a kasznihoz képest.. -
#92548 élőben valóban szép, ki voltam rajta vagy 15 percig az überT4ből kiszállva :) -
#92547 Amennyire nem tetszett az elején a sok firka rajta most annyira bejön -
#92546 Jól beállt az a Vito. -
#92545 -
#92544 kúúúrvára nem az lesz, mint ami a hacsi volt sok-sok évvel ezelőtt. túlárazott, túlméretezett nehéz szar lesz, ráadásul undorító fos subaru boxer motorral...de annyira rohadt jól néz ki XDDDDD -
#92543 Amúgy ezen a megszállott mai tömzsisítésen kívül nem értem mi a gondod a látványával, szerintem ez a concept II FT minden csak nem beskatulyázott, megszokott és főleg nem ocsmány és közönséges. Néha indokold is meg amiket írsz, a változatosság kedvéért. :D -
#92542 a* -
#92541 Ez az jelenség szerintem általánosítható, nem mondanám kifejezetten japán betegségnek, és nem csak az autópiacon van jelen. Sajnos manapság az iparban a gyártók többsége - tisztelet az egy két fehér holló kivételnek - nem mer eredetit, újszerűt alkotni, kockáztatni, inkább bíznak az összelopkodott, megszokott, széles körben elfogadottnak számító klisékben. -
#92540 bullshit -
#92539 Az lenne a legjobb :)
Japánok nem tudnak autót tervezni. Mindegy közönséges (egy-két nagyon ritka kivételtől eltekintve), és az aktuális közízlest szolgálja ki. -
#92538 Esetleg ne gyártson mindenki olyan autót, ami neked tetszik? -
#92537 Jó, akkor úgy írom, hogy valami komolyabb cégre bízták volna a látványt. Mert ritka ocsmány közönséges forma. Franciák meg már rég nem terveznek szépet. -
#92536 Nekem is az LFA ugrott be hirtelen, formailag tökéletesen az LFA és a mostani dizájn között nézne ki. Bár akkor már valószínűleg méretesebb árcédulát raknának rá mint így, mert a külső alapján sokan elhinnék megér többet, tehát fizessenek is érte többet. Akkor viszont nem lenne megfizethető sportautó mint aminek tervezik. Sajnos mára a laposabb dizájn csak a magasabb árfekvésű sportkocsik kiváltságává vált. :(
Az Audinál a Quattro lesz talán formailag hasonló ringben ezzel. Árban-teljesítményben biztosan az Audi lesz felül ha a tervezett 4.2 literes V8 megy bele...2 literrel / 2 literrel és egy turbóval inkább el tudnám képzelni megfizethetőbb kategóriában az FT versenytársának, de az eddigi adatok alapján nem sok értelme van összehasonlítani őket. A Quattro egy túlárazott tisztelgés lesz a régi verzió előtt, az FT-86 ellenben megpróbál még mindig az lenni ami régen a Hacsi volt sok-sok évvel ezelőtt (Tiszteletem a Toyota-nak hogy ők nem egy túlárazott emlékművet csinálnak!). :)
-
#92535 Olyan mint egy mini LFA. Hideg kiráz ettől a dizájntól, bár mostanában kevés autót dobtak piacra, ami tetszene.. Az audi talán az egyetlen, aki nem csinál bab alakú autókat.. -
#92534 Szépnek szép összességében, a részletek is stílusosak, de lehetne valamivel alacsonyabb és hosszabb, lényegesen sportosabbnak hatna. Bár ez elterjedt betegség a mai autók között, hogy kegyetlen tömzsire csinálják őket. Ennek ellenére bőven szebb az átlagnál, nyálelválasztódást generál gazdagon, de azért nem a jizz in my pants kategória mégsem. -
#92533 szerintem is gyonyoru., be is ujitanek egyre jovore de s2000 meretu lesz a kocsi.... De valszeg anyam lecsereli a celicajat erre.. -
#92532 Francia-olasz kooperáció a látványterv :))
-
#92531 Csak a formatervet kell az olaszokra bízni :) -
#92530 akkor nem csak nekem nem jön be :D -
#92529 Hogy aztán minden 2. sarkon lerohadjon? [vitz, szereti az olaszt] -
#92528 Mint egy nonfiguratív ribancrendszámtábla tetkó egy szilikonos picsán. :P
Nagyon primitív megoldások vannak ezen a kocsin. Olaszok kezébe kéne adni. -
Mathiasse #92527 jó az ott -
#92526 Csicsa led-et elejéről lerúgnám:) -
#92525 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN MENNYIRE KEGYETLEN GYÖNYÖRŰ EZ A KOCSI!!!!!!! -
#92524 dánke -
#92523 -
#92522 In soviet russia... -
#92521 Purhab autó :D
-
#92520 nem fogsz vele felborulni...
nekem volt egy 2.4 D hosszú Caravelle...
imádtam. nagyságrendekkel jobb, mint egy Transit, vagy Vito. -
#92519 lol -
#92518 A T4 már megvan, csak elég hülye vagyok ezzel is aztán érdekel hogy könnyen felborulhatok-e vele avagy nem. Ezt sem lehet amúgy kinyírni, szívó dízel ez is. :)
A borulékonyság úgy érdekelne hogy nincs megpakolva a vadállat. :)