Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csörlõt csak akkor tudod használni, ha van mihez rögzíteni. Az igazi terepjárók között nevetség tárgya lett. Ha meg az önsúlyának megfelelõ kategóriában viszonyítjuk, akkor ugye ott van az Unimog.... Ne vedd bántásnak, de ez a gép tipikusan a köcsög ami nagyképûség iskolapéldája.
Ali!
Nem megy rá a kerékbilincs.
Nem tudják elvontatni, mert 3,5 tonna
más: saját magát is ki tudja húzni, mivel 5,4t a csörlõ teherbíró képessége
szóval azért annyira nem szar
Nem megy rá a kerékbilincs.
Nem tudják elvontatni, mert 3,5 tonna
más: saját magát is ki tudja húzni, mivel 5,4t a csörlõ teherbíró képessége
szóval azért annyira nem szar
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hát nem tom, a helikopter tudja követni szerintem
meg vannak más trükkök is
és nem minden a gyorsulás
meg vannak más trükkök is
és nem minden a gyorsulás
Utánamenni utánamer, de utol nem éri! 😄
koszontem.
Ez is kapott utcai hasznalatra engedelyt:
0-100km/h: 2.76mp 😊
Megneznem azt a rendorautot ami utanna mer menni
0-100km/h: 2.76mp 😊
Megneznem azt a rendorautot ami utanna mer menni
Vezetési tudás is kell hozzá
Másrészrõl Hummert nem csak azért vennék, hogy terepezzek vele
Másrészrõl Hummert nem csak azért vennék, hogy terepezzek vele
Elképzelhetõ, hogy az a 600 lovas Supra kap engedélyt utcai használatra is szemben a verseny-Viperrel.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Hummerbõl ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket. A Somogybabodi találkozóra egyet elhoztak, hogy majd megmutatják.... 10 percen belül elakadt, de olyan helyen, ahol nem is volt pontozott akadály, csak a két akadály közti út. A kis Suzukik nem gyõzték kerülgetni. Végül egy Unimog húzta ki és szégyenszemre hazakullogtak vele.
És a KEDVENC régi terepjáróm, ami fõleg a formája miatt tetszik, a Volkswagen Kübelwagen
Igaz ez a kép csak egy modell, de azért szerintem szépen ki van dolgozva.
Igaz ez a kép csak egy modell, de azért szerintem szépen ki van dolgozva.
és??
650 gyárilag...
de 3 szor olcsobb...
ettõl nem szarabb a supra...
mutass nekem 1200 lovas vipert...
amugy mutatok neked olyan 600 lovas suprát ami megeszi a te 650 lovas viperedet de már megint ezen megy a veszekedés lol😊))
a viper nagyon aranyos kis kocsi.. annak is eszméletlenûl örülnék...de supra jobban bejön...
650 gyárilag...
de 3 szor olcsobb...
ettõl nem szarabb a supra...
mutass nekem 1200 lovas vipert...
amugy mutatok neked olyan 600 lovas suprát ami megeszi a te 650 lovas viperedet de már megint ezen megy a veszekedés lol😊))
a viper nagyon aranyos kis kocsi.. annak is eszméletlenûl örülnék...de supra jobban bejön...
Amugy kivancsi lennek hol olvastad te ezt az eredmenyt
Hat abbol nem sok darabja eredeti...esetleg a karosszeria nehany eleme
Nemsok ertelme van ennek a szamhaborunak
"For those with extremely large wallets, you can order from Dodge a factory-built, race-ready engine with as much as 650 horsepower. But this optional motor, which Dodge will deliver to your door, is not street legal because it doesn't meet federal emissions standards."
650 ló GYÁRILAG, szóval hagyjuk inkább azt a suprát.......
650 ló GYÁRILAG, szóval hagyjuk inkább azt a suprát.......
Riszpekk
"megesz egy VIPERT is!!!!!"
Milyen VIPER-t, szaki? Egy széria VIPER-t talán..... De biztos tisztában vagy vele, hogy van a VIPER-nek 10 literes verziója is, ami hamarabb felszedi a suprád elõl az aszfaltot, mint ahogy te megtalálod az egyest.....
Supra póver........... kezd kurva unalmas lenni.....
Milyen VIPER-t, szaki? Egy széria VIPER-t talán..... De biztos tisztában vagy vele, hogy van a VIPER-nek 10 literes verziója is, ami hamarabb felszedi a suprád elõl az aszfaltot, mint ahogy te megtalálod az egyest.....
Supra póver........... kezd kurva unalmas lenni.....
Riszpekk

ha valakinek megvan a tuning and stero márciuis száma az mondja már meg van benne supra? mer vki ezt csicseregte,,, köszike
iylenünk volt citromsárgával..miután elütött a after egy rókát feltettünk az elejére valami lamborghini frontot..
oppá: elnézést a rossz linkért:

koszontem.
jah ajánlom a www.hummer.hu-t

koszontem.
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/hummer/galereia/
és melyik Hummer a régi vagy a H2?
nekem a régi jobban bejön
nekem a régi jobban bejön
koszontem.
olvastam a töréstesztjét, hatvannal nyomták neki a betonfalnak, autó alig sérült, betonfal összedõlt 😊)
pff😊 az szép..tényleg kevés hely van benne?😊))))))) sokan azt mondták hogy középen nem lehet elérni egymást de kurv kevés hely van benne... amugy jut eszembe.. ezek a verseny suprák is vhol 500-800 lovasak..szal hova 1200😊)) az csak ugy van tesztelgetni.
ez olcsóbb is ..itthon használtan 1.5 milla. ujonnan 3 de azon már tele van extrákkal.. Plexi,bõrtásák, remus kipufogó... ilyen a "családi motor uk is amit egyenlõre csak apám vezethet.. én majd csak 21 éves kortól... 😞
koszontem.