Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amugy meg egy natural suprat biztos elver egy viper..igaz a supra nem 6 literes hanem 3.. nem 600 lovas hanem 280-320 attol függ melyik régioban veszed... és a 3 litereseket tuningolják ugy hogy megeszik a viperokat de azhem ez nem is vitás ha több HP kerûl bele...
a supra kényelmesebb is de hidd el ha viperem lenne szerinted mekora lenne az arcom?😊)) mondjuk lehet hoyg eladnám mert elmenne a gatyám benyora de az lényegtelen....
1999 Bentley Hunaudieres Concept

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nem egy economy-autó, de látványnak nem utolsó 😊
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
3.5l-es motor, 542 paci,
van még egy csomó szépség itt: www.fast-autos.net
és egy 69-es Dodge Charger Daytona
azért ezek erõsen más kategória, mint a Lancer...
http://www.imagesofmotorsport.com/evovii02-02.jpg
a régi kocsik közt is van pár kellemesen kinézõ, majd keresgélek...
Riszpekk
Porsche 911 Carrera 4 - jelenleg az egyik legjobb úttartási elektronikával rendelkezõ (sport)autó. és mindezek mellett még nagyon szép darab is 😊 Bécsben volt alkalmam tapasztalni, ahogy végigszáguldott mellettünk az úton 😊
most kérdeztem meg az aismerõsömet milyen volt a ciper..aszonta nagyon kemény de azonnal eladná ha olyana lenne😊) azt mondta hogy minden kis kavics megdobja az autot..érzed ahogy átmész rajta az nagyon kaki....
és ezt nem õ találta ki.. ezzel tisztában van a gazdája is...
egy nyers, 6-7 literes V8, V10 bármit a földbe döngöl, akármilyen chipet szerelnek a japánok a csodáikba....
Riszpekk
te is aranyos kis kölök vagy, ezért nem állok le veled vitázni...
supra......... LOL 😊))))))))))
Riszpekk
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nekem volt Japán, Olasz, és Német autóm.
Ja és Román is...Dacia.
Nekem elsõsorban nem a külsõ számít, hanem a megbízhatóság. Ebben a Német autóim magasan verték a mezõnyt.
Lehet, hogy rossz szeletet kaptam a tortából.