Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
2. kép : Jól telibe nyomta az oszlopot a Jaguarral 😊) Láma. 😊
Jano
Minden idõk egyik legdrágább és legkülönösebb utcai speedbike-ja, a Honda NR750:

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Audi Avus Quattro (Polírozott alumíniumból)

Jano
Kicsit hétköznapibb: Renault 5

Jano
Callaway C7

Mike
hehe

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jano
néhányat

Jano
Gyûjts még néhûnyat a wreckedexotics.com-ról 😊

CSOCSO
szegény supra😊 nekemis van egy ilyen képem😊
Jano
911
XJ220
Supra
Viper

Jano

Nesztek.

Blasta
A XJ220-as rég a személyes kedvencem!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jano
Nagyon király ez az amerikai autó vs. japán kocsi vita...

EZ AUTÓ.
Már rég a fára csavarodtál az amerikai szarokkal, amikor az EVO még meg se nyikkan.
CSOCSO
persze ha ez egy német autoban lenne itt vernéd a nyálad😊 nekem tök mindegy ez akkor is KIRÁLY..és éppen egy japcsi kocsiban van... ettõl nem lesz jo a kocsi csak egyedi és pl elnyert egy díjat a német, vagy más autok elõl..
I.C.ram
Tudod, nem ettöl lesz jó az autó, akármelyik autóba berakhatnának ilyeneket, csak tudod baszottul nem éri meg.
I.C.ram
Már megint a supra a téma?
CSOCSO
nemtom mé kell it tszarakodni nekem a supra tetszik..neked a vipert..én sem fikáznám a vipert ha te nem fikáznád a suprát...
amugy meg egy natural suprat biztos elver egy viper..igaz a supra nem 6 literes hanem 3.. nem 600 lovas hanem 280-320 attol függ melyik régioban veszed... és a 3 litereseket tuningolják ugy hogy megeszik a viperokat de azhem ez nem is vitás ha több HP kerûl bele...
a supra kényelmesebb is de hidd el ha viperem lenne szerinted mekora lenne az arcom?😊)) mondjuk lehet hoyg eladnám mert elmenne a gatyám benyora de az lényegtelen....
CSOCSO
http://www.tar.hu/nwocsocso/Supra video 0107.mpg
ezt felraktam mert ez kicsi..
CSOCSO
Freak szolja és felteszek neked videokat ahol suprakat és Vipereket erseztenek össze... csak ugy megjegyzem igen kevés az ahol elkapja a suprát... igaz suprábol sok van ( 280-1200 loig)
CSOCSO
a rendszámot lessétek😊
CSOCSO
íjjj és 1000 paci😊
CSOCSO
egy honda civic lealáz egy vipert http://students.washington.edu/crm2/Racing%20Videos/Dodge%20Viper%20vs%20Honda%20Civic.mpg
Efreet
a Bentley tervezõi tudnak valamit... még egy sportkocsi is tud elegánsan kinézni:
1999 Bentley Hunaudieres Concept

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
1970 Ford Boss 429 Mustang

nem egy economy-autó, de látványnak nem utolsó 😊

vizes
Eeez igen!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Efreet
1993as Jaguar XJ220 - hosszú ideig a leggyorsabb szériaautó volt (jelenleg ha jól tudom a McLaren F1 az, bár mindkettõt eléggé túlzás szériakocsinak hívni 😊 )
3.5l-es motor, 542 paci,

van még egy csomó szépség itt: www.fast-autos.net

CSOCSO
Freak amugy ebben a topicban nem arrol van szo hogy melyik a jobb....
Efreet
egy 68as Ford Mustang

és egy 69-es Dodge Charger Daytona

azért ezek erõsen más kategória, mint a Lancer...

Efreet
Freak: kb nem érdekel 😊 nekem teccik, jól néz ki, többet nem értek és nem is nagyon akarok érteni hozzá. (hátmég vs. vitákba keveredni...) amúgy rallye-változata is, de azt nem linkelem be, mert baromnagy kép:
http://www.imagesofmotorsport.com/evovii02-02.jpg

a régi kocsik közt is van pár kellemesen kinézõ, majd keresgélek...

FREAK
ha pihenni akarsz, vegyél mercit...... a viper aszfaltégetésre való

Riszpekk

FREAK
szép sárga 😊 mit tud felhozni egy 30 éves Stingray ellen mondjuk 1000 kilóméteren? 😛PPPPPPP

Riszpekk

Efreet

Porsche 911 Carrera 4 - jelenleg az egyik legjobb úttartási elektronikával rendelkezõ (sport)autó. és mindezek mellett még nagyon szép darab is 😊 Bécsben volt alkalmam tapasztalni, ahogy végigszáguldott mellettünk az úton 😊

CSOCSO
cipeR😊 szal viper
CSOCSO
vipeR: fapados😊))
most kérdeztem meg az aismerõsömet milyen volt a ciper..aszonta nagyon kemény de azonnal eladná ha olyana lenne😊) azt mondta hogy minden kis kavics megdobja az autot..érzed ahogy átmész rajta az nagyon kaki....
és ezt nem õ találta ki.. ezzel tisztában van a gazdája is...
Efreet

Mitsubishi Lancer Evolution VII

CSOCSO
...
FREAK
a japánok között vannak nagyon jó autók, csak sajnos õk szokás szerint nagyon elmennek elektronika irányba, ezért megbízhatatlanok és hiányzik belõlük a spiritusz.....

egy nyers, 6-7 literes V8, V10 bármit a földbe döngöl, akármilyen chipet szerelnek a japánok a csodáikba....

Riszpekk

FREAK
"a viper nagyon aranyos kis kocsi.. "

te is aranyos kis kölök vagy, ezért nem állok le veled vitázni...

supra......... LOL 😊))))))))))

Riszpekk

vizes
Majd ki fogsz ebbõl is nõni...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

CSOCSO
khm a japán szar fos kocsik:
CSOCSO
😊)azé ismerõsünk nek iléyenje van..trutsi auto de azé tud menni
I.C.ram
Hát igen itthon a "mi autónk" néven fut ez a borzalom.
CSOCSO
nekünk több évig volt toyota supra 8 régebbi eggyel) utánna meg 2.5 ös audi... nem mondomhogy jobb volt és azt sem hogy rosszabb
CSOCSO
lehet.. nekem is merci jön be.. de kinézet és teljesítmény : Supra..és abbol is a tuningolt..
CSOCSO
egy GEO azhem...

itthon más néven fut
vizes
Hmm. Azért szerintem nem mindegy, hogy milyen kocsi...
Nekem volt Japán, Olasz, és Német autóm.
Ja és Román is...Dacia.
Nekem elsõsorban nem a külsõ számít, hanem a megbízhatóság. Ebben a Német autóim magasan verték a mezõnyt.
Lehet, hogy rossz szeletet kaptam a tortából.

CSOCSO
CSOCSO
ICRAM kérte meg a supra dolgot én direkt nem is akartam mert lassan abbol is topic lesz hogy CSOCSO megbaszta a SUPRA-t vagy nemtom miylen baromsagokat bírtok meg kitalalni