Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleje Ferrari TESTAROSSA (három s-sel😊 és a hátulja Lamborghini Countach, ha nem tévedet.
A Diablonak más a hát egy kicsivel, van valami plusz lökhárítója, nemtom mindegy 😊ûDe szerintem Countach
A Diablonak más a hát egy kicsivel, van valami plusz lökhárítója, nemtom mindegy 😊ûDe szerintem Countach
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez az autó egy keverés. Eleje Ferrari Testerosa (remélem jól írtam) Hátulja, meg a klasszikus Lamborghini.
Megnéztem, nagyon jó, de ettõl még nem tudok dánul :-D
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
itt szomszéédunknak egy merci ml500 asa van a melletunk lévõ szomszédnak egy ferrarija a felettünk lévõ szomszédnak egy audi tt je a házban található még merci bmw jaguar és az utcában akármit el lehet képzelni mert minden megtalálható:bmw roadster,porsche...stb..
(brüsszelben lakom )
(brüsszelben lakom )
Nem, ez a 3. generáció, itt vannak képek 2nd gen camaroról:
<- Madonna hasonlóval furikáz az egyik klipjében.

<- Madonna hasonlóval furikáz az egyik klipjében.

Na találtam többet a kedvencemrõl.
1944 Volkswagen Kübelwagen
(fura az a pár arab betû a rendszámtáblán. 😄)
(lánctalp RULZ!)

1944 Volkswagen Kübelwagen
(fura az a pár arab betû a rendszámtáblán. 😄)
(lánctalp RULZ!)

Végre megtaláltam a kedvenc 1. generációs VW Kübelwagenem. Én egy ilyet szeretnék feltuningolni. >D

Spanyolorszagban nem adtak el belöle sokat, mert spanyolul Pajero = rejszolni (igazabol valaki aki rejszol, de azt magyarul nem lehet sertö jelleggel egy szoban mondani)
Próbáltam berakni képet a kedvenc autómról a Mitsubishi Pajero Pinin-rõl, de nem tudom hogyan kell.
Ti hogy vagytok ezzel a kocsival?
Ti hogy vagytok ezzel a kocsival?
Itt van...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Én is a te oldaladon vagyok 😄 Nagy álmom, hogy egyszer majd veszek egy 2nd gen Camarot, és jól feltuningolom 😊
Télleg, 74es Dodge Challengerrõl nem tudnál képet belinkelni?
Télleg, 74es Dodge Challengerrõl nem tudnál képet belinkelni?
nyugi ICram, én is nagyon bírom az ilyen kocsikat! :-)
akkor pontosítok:
a callaway kaphatna forgalmit sztem.
a callaway kaphatna forgalmit sztem.
fúúúúúúúúúúúúúúúúúú BAZZEG ez tud valamit 😄DD
koszontem.