Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manta
teljesen szép
Manta
kispók...
I.C.ram
Kispó? az meg mi?
[Walaki]D`Lair
nem nagy szám...ugyanilyen kispokó áll a szomszédunkban....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
UAZ Dakar-Style

GregSB

CSOCSO
Legkisebb Martin:

A britek leendõ tömegmodelljének prototípusát AMV8 Vantage néven mutatják be a Detroit Motor Shown. Az új Aston Martin, amelynek szériaváltozata 2005-ben szállhat szembe a Porsche 911-essel, a Ferrari aktuális V8-as modelljével, a Mercedes SL-el és a többi hasonló árfekvésû sportkocsival, sajátos ötvözete a hagyományos és új megoldásoknak. Az AMV8 formaterve egyértelmûen a DB7-es és a Vanquish által kitaposott ösvényt követi, ami nem is csoda, hiszen a három modellt ugyanaz az Ian Callum álmodta meg. A legfontosabb eltérés az arányokban tapasztalható: az új típus a rövid orr-résznek és a kurta hátsó túlnyúlásnak köszönhetõen tömörebbnek látszik, mint a korábbi modellek, pedig a 4,5 méteres hossz és az 1,92 méteres szélesség egyáltalán nem tûnik kevésnek.

Az autó az angliai Gaydonban készül majd ugyanavval a technológiával, amelyet a Vanquish-nál is alkalmaznak: az alumínium és mûanyag karosszériaelemek térrácsos alumínium vázszerkezetet takarnak. Az AMV8 egyetlen kommersz forrásból származó alkatrésze a 4,3 literes nyolchengeres motor, amely ugyan a Jaguar V8-as motorjának egy változata. Az eredeti konstrukciót a Cosworth segítségével számos ponton módosították, így a legújabb Aston Martin motorházában a becslések szerint legalább 400 lóerõt teljesít majd.

Hogy ezt milyen eszközökkel érik el, azaz használnak-e feltöltõt és ha igen akkor milyen rendszerût, az egyelõre nem világos, ahogy azt is csak találgatni tudjuk, hogy milyen menetteljesítményekre lesz képes az AMV8. Azt azonban elárulták, hogy a viszonylag hátul elhelyezett motorral és a hátsó tengely elé épített (Transaxle elrendezésû) váltóval sikerült elérni, hogy a súly egyenlõen oszoljon el a két tengely között, ami igen jó elõjel az autó vezethetõségét illetõen.

Sajnos a szûkszavú bejelentésben arról sem esett szó hogy az AMV8 Vantage milyen áron kerül forgalomba, de valószínû, hogy nem lesz sokkal drágább mint a konkurens modellek, hiszen csak így képzelhetõ el, hogy sikerül teljesíteni a célként kitûzött évi 3.500-es gyártási darabszámot.

forrás: TotalCar
CSOCSO
LOL...😊 védetem
FREAK
ja éertettetetetem

Riszpekk

védetem vagy védedtetem akart lenni! Csak dadog szegény még. Most jött be a hidegbõl és vacog!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

FREAK
"védedettetem"

HE?

Riszpekk

CSOCSO
le is védedettetem a fogalmat..hó tuning😊
CSOCSO
😊))))))))
Csocsó te mekkora zseni vagy! Hótuning a jõvõ nagy biznisze!

CSOCSO
heheh az elöbb voltam lent letisztítani az autot...5 perc alatt fél cm ho esett!!!aztán gondoltam hogy valamit kéne cisnálni..majd elkezdtem tuningolni az autot!!😊))))
légbeömlõket csináltam a motorháztetõre meg hasonlok😊)) megcsináltam az SLR mercit ( tudjátok az f1 es orr meg stb😊 NAGYON KIRÁLY VOLT😊
[Walaki]D`Lair
Ez az audi baromi szar. Olyan BMW X5 és Volvo XC 90 koppintás....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Lteebee
És rendkívül nyomatékos is lehet.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

GregSB
A Caddy Sixteen az 1000 lóerõs, a Mustang nem tudom mennyi. Gondolom teljesen átlag teljesítményû, mint az ebbe a kategóriába tartozó amcsi autók, viszont rendkívül tuningbarát 😊

GregSB
Ennek az Audinak borzalmas a hátulja. Tiszta Alfa-Romeo kpoointás.

FREAK
a féltégla dizájn komolyabb, mint a félgömb 😊

Riszpekk

Klon
ha már luxusautó, akkor nekem ez sokkal jobban tetszik!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Szerintem meg enyhén ottromba. A motorház olyan alaku mint egy féltégla. A hátulja azonban kellemes.

FREAK
a Rolls tökéletes

szerintem ideje véget vetni a lekerekített luxusautó divatnak

Riszpekk

Az új Mustang tényleg überrulla. Faszán keverték a régi stílusjegyeket az új formával. Bár elképzelem hogy 1000 paci mennyit eszik....!
Az új Rolls meg kicsit ormótlanra sikeredett véleményem szerint. Az eleje bazira szögletes kicsit olyan mintha egy Hummer nézne farkasszemet.
Maseratti áttért a sportkocskról a Megane formákra. Elég idétlen.
Audi divatterepjáró. Mindenre jó csak nem terepre nem, csakugy mint a többi hasonló rémség (x5, cheyenne, stb.). Ezek annyira szörnyûek: vesznek egy szérikasznit azt alábasznak egy terepjáró alvázat. Tipikusan mellékelnek hozzá egy kopasz átlag magyar üzletembert arányláncal és egy szilikonnal dúsitott plázacicát.

Manta

Manta

CSOCSO
hehh
Manta
Még szerencse, hogy anyukád nem olvassa az írásaidat, kifeküdne 😊
CSOCSO
racing.video.hu.. ott van annyi film..amugy lesd végig a többi supra filmet azhem hayabusa legyorsulása nem kis dolog
CSOCSO
nem ellenvideonak hoztam fel csak elég cinkes az a népség ami ott volt..anyám is megjegyezte: szééép kis magyarság vagyunk mi...iagaz van😊 mondjuk ennél csunyább volt amikor elöször voltam IMAX moziban😊))))))))))))nah akkor aztán égtünk volna ha értik a németek miket sikitozunk..hja most láttam rtl en németeknél oroszlán király lesz imaxban
Manta
És végre egy retro kocsi, ami hasonlít is az eredetire (a minin kívül).
Manta
Az ugratós videót nem ellenpéldaként hoztam fel, de mindegy. Technikailag egy közepesen kivitelezett video, suprákkal. Nem több. Egy szombat délutáni totalcarban több izgalmas autós jelenet van, mint ebben a kövér kis filmben. Hasonló videót összedobok neked bármikor egy CX találkozóról, ami mondjuk nek ugyanaz a kategória 😊
Egyébként a gyorskocsis kisfilmek érdekelnek, úgyhogy ha van még hasonló linked, nyugodtan told be ide, legfeljebb leputtózom 😊
CSOCSO
nah igen így néz ki egy gyönyörû amcsi auto!!
CSOCSO
azt amit kellett azt bemutatta..miért a te videodban milyen amikor csak ezt lehet hallani?: aztadejógecikurvanbazzeeeeee
nah ezek vagyunk mi.. magyarok vagyunk neeeem??? ahh...az hogy neked nem tetszik a supra megértem..de akkor ne szed le
FREAK
elhiszem, de attól ez még lehet render a tervezési fázisból stb stb

csak észrevétel volt, illetve egy lehetõség

amúgy szép autó

Riszpekk

GregSB
???

Ez tuti nem render. Vannak képek a kiállításról ahogy emberek bámulják.

FREAK
szerintem ez egyelõre csak oda van renderelve

Riszpekk

GregSB
Ez az autó gyönyörû szép. És mellesleg 1000 lóerõs 😊

Nade egy másik gyöngyszem a Detroiti autóshowról:

Új Ford Mustang:

Manta
Másképp: félretéve, hogy suprabuzi vagy, mi jó van abban a videóban?
Manta
Valóban az.
[Walaki]D`Lair
Én olyan BigFoot-al is esetleg, annyi a baja, hogy beborulnék a susnyásba 😄DDDDD

CSOCSO
arghh jolvan levágtam..igen hummer
FREAK
Hummerre gondoltál?

Riszpekk

CSOCSO
hja.. az nem törik össze hanem az utat töri össze😊))))))
FREAK
hammer?

Riszpekk

CSOCSO
egyik autoval sem..talán egy hammerrel...
[Walaki]D`Lair
Ezt azért majd nem vállalom be a trabimmal 😊))

CSOCSO
gratulálok amugy ha neked szánalmas....
CSOCSO
eléggé kis garázsod van...nekem ennél több autom van a garázsomban
CSOCSO
most szedem le...amugy mia geci ez az mps??? nem játsza le a wmp!!!megynitom és nem történik semmi.. fekete képernyõ: betöltés folyamatban ...majd semmi... csak akkor ha külön megynitom a wmp benm,...