Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
áááááááá, komoly, de errõl tudod mi jut eszembe??

És nálam inkább Dodge, mint Ford.

Riszpekk

I.C.ram

I.C.ram
A kedvencem ezen az autón az ablak alatti szellõzõ.
I.C.ram
Ezzel még amerikában sem tudsz parkolni.
I.C.ram
Ha lenne egy ilyenem, és pénzelne a kecseg RTL, akkor indulnék a Dakaron poénból. 😊
CSOCSO
én ezért adnám oda az ujjamat😊)
I.C.ram
EZ!!!! NYAMMII!!!

FREAK
hát pedig a luxus terepjárók közül (ha a Hummert nem nézzük) ez a csúcs mai napig

egy Navigator is jöhetne, de az sem tud ennyit

Riszpekk

CSOCSO
?heehh
CSOCSO
nah neee...lehet hogy jo auto..de ezért nem adném az ujjamat...azért a nagy FORD ért viszont adnám amit belinkeltem régebben ( nagy sárgam dupla praclik hátul..igazi városi romboló...hummer gyilkos)
I.C.ram
Nekem a régi Defender a kedvecnem!!!! Kurva jól néz ki az az autó.
I.C.ram
ez meg mi?
FREAK
ezért is odaadnám egy ujjamat....

Riszpekk

I.C.ram

CSOCSO
jol teszi...
I.C.ram
BMW is elég furán tervezi az autóit. Nem tudom hány évtizeden keresztül semmi változás, most meg hirtelen az egészet átalakítja....
CSOCSO
hja...
😊
FREAK
nekünk meg a ház elõtti kávézóba jár egy csirke faszi vele.... hát imádom nézni azokat a böhöm kerekeket, meg egyáltalán, végre egy méretes autó

Riszpekk

CSOCSO
fuu ne is mond... a sulink elött állt egy új 7 es..nah az már auto!😊ez az 5 is tetszik..
FREAK
lol, hát már ideje lenne 😄D

az új hetes óta nézem én is õket 😄

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Nézd meg a Skoda Octaviát, vagy a Fabia-t...lehet hogy VW, de jól néz ki mind a kettõ...a Superb az télleg fos utánzat, de nem a skoda tehet errõl...

Ott a Seat...nem hasonlít egyik VW-re sem....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
így igaz..ez már hasonlít valami eleganciás dologra..nemsokára a bmw is auto lesz😊)))))
I.C.ram
Amúgy sem tetszik ez az erõszakos VW tervezés! Szerintem nem tud a VW autót tervezni. Audi VW tök ugyanúgy néz ki egy-egy darab, nem beszélve egy két régi Seatról. Most jött meg az esze, hogy azért tervezni is kéne, nem csak másolni. Utálom a VW leányvállalatait. Az utolsó jó dobása a VWnek a 2-es Golf volt.
[Walaki]D`Lair
nade az még a régi seat széria....Ez a Leon egyszerûen gyönyörû 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mateos
igaz
I.C.ram
Lehet, hogy gyorsulniakar. 😊
FREAK
na erre akartam rávilágítani, hogy ahhoz olyan fizetés kell, de ez már nem ide tartozik

Riszpekk

mateos
biztos spórolós . . .
I.C.ram
Nekem a Seatról a nyugati Suzuki jut eszembe! Tesómnak volt egy Seat Cordobája, és nem volt valami nagyon minõségi munka.
[Walaki]D`Lair
Ebbõl 1 darab sincs 😉

Az mind Seat Leon 1.8 16V

Emmeg Cupra R 1.9 JDTDI 😄DDDD A hülye fasz vesz egy Cuprát Dízelesen 😄DDDDD ROTFL....

mateos
mit nem hiszel el ? hogy apám sem félszobás lyukban lakott és hogy én is a nappaliban aludtam mert nem volt már hely ? most nem sajnáltatom magam , mert bizonyára voltak oylanok akikbek mé ennyilye sem volt . . de ha valaki szorgalmas és jó melót talál (nem magyarországon) akkor nem lehet elhinni , h valaki össze tud "sporolni" 25-30 millát ?
FREAK
szép, de ilyennel tele a város...
maradjunk a 10 milliónál drágább kategóriában 😄

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Na ez autó:

FREAK
hmmm, akkor én is elkezdem

aszongya ez is kb. 25-30 milla, napi 500 HUF spórolással legkorábban 137 év múlva összejön!

na, lényeg, hogy ezt nem hittem el 😄

Riszpekk

mateos
pontosan ..
GregSB
Hülye vagyok, most látom hogy ez egy AMG E55

I.C.ram
Ha lenne egy ilyen verdám bejárnám vele egész Európát! 😊
mateos
nem jársz messze az igazságtól .. komolyan
GregSB
Ez ugyanaz amit én raktam be a #1905ben, csak más szinben 😊

Tikal

nekem ez jön be .. de csak azét mert apámnak nincs ilyen

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
szegény gyerek 😄D
biztos évekig zsíroskenyéren éltetek 😄D

Riszpekk

Tikal
asztaaa?!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mateos

nekem ez jön be .. de csak azé mert ilyen van fathernak 😊
FREAK
hát ja, olyan olaszosan fapadosan sportos 😄

Riszpekk

GregSB
Én ha életemben elõször látnám ezt a két képet el se hinném, hogy a két autó egy kategóriába tartozik...

GregSB
Csak hogy legyen mivel összehasonlítani:

Ez a konkurens E Class középkonzolja....

Hú azt a navigombot szidták mint a bokrot. Eltereli a figyelmet az útról mert nézegetni kell éppen mi a szart állitasz és hol tartasz a menükben.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

GregSB
Kezdem én is egyre jobban megszokni, végülis a 7es BMW is bejött már amikor élõben láttam, ez az új designvonal nem túl fotogén 😊

Amivel viszont nem tudok kibékülni az a középkonzol.

Az OK, hogy a hiperinteligens navigombbal mindent be lehet állítani, ezért egy rakat gombot felesleges kirakni rá(a középkonzolra), de ez így SZVSZ eléggé igénytelenül néz ki, nem illik egy ilyen kategóriás autóhoz..

FREAK
???

Mi ezen a randa?? Végre felvettek egy designert bazz 😄

Riszpekk

Ehh randa bakker randa! Ez már nem is BMW.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock