Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Mit ugatsz genyo? Nem látod hogy kijavitottam magam te szerencsétlen
Elõfordul az ilyen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
És ez sajna nem a 12 üléses. 😞
I.C.ram
1.6 sorry.
I.C.ram
Nem rossz ár!

Land Rover SeriaIII StationWagon (Diesel) <<<< Vissza Hirdetéskód: 559534

Gyártás év/hó: 1976 Mûszaki vizsga: 2004/5
Hengerûrt.: 2285 cm3 Futott km: 150000 km
Kivitel: 5 ajtós Szín: zöld
Súly: 1710 kg Teljesítmény: 64LE kW/LE
Száll. sz. sz.: 6 fõ
Telefonszám: 20-9643190 , 76-474132
Ár: 1.6 millió Ft Nyomtatható változat
Finanszírozás: Finanszírozási ajánlat kérése errõl a jármûrõl
Leírás: Terepezésre felkészítve, hidraulikus csörlõ, hátsó differenciál zár, méterszámláló,emelés, tetõtartó, veteránosításra 100% eredeti állapot könnyen visszaállítható

1.4 milla 😊 Mondjuk az a 64 lóerõ nagyon nem tetszik. 😊

Galy
kell hozzá egy külsõ merevlemez ház
Galy
:-)))))))))))))))
I.C.ram
Látom kisautó kiütve!. 😊
I.C.ram
Max régi 5-ös BMW vagy valami kisautót, de elég újat.
I.C.ram
Aztán rámegy az összes pénze a benzinre, súlyadóra.
mateos
saab 9000
ullrich
Remélem a végét is elolvastad, ha nem akkor leírom még1szer hogy ez az én véleményem egyébként a forumba túlnyomó többséggel amcsi kocsikat raktok be ezen próbáltam újítani.

GregSB
#2297-et:

"muszály mindig ilyen foss amcsi taligákat beteni"

Nekem ez a része nem tetszett a hozzászólásodnak. Itt azért hupákolsz, hogy miért teszünk be ilyen autókat. Én erre ítam, hogy talán mások is léteznek, akiknek tetszenek ezek az autók.

ullrich

Tikal
huuhuuuu hadjuk 😊))))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
"Az biztos hogy én nem vennék amerikai kocsit:"

Ki várta el itt tõled, hogy vegyél amcsi autót? Nem azért tesszük be õket, hogy megvedd, hanem azért mert NEKÜNK tetszik.

"drága,
kell hozza szaddam összes olaja"

Tévedésben élsz, a mai amcsi autók kategóriájukon belül teljesen átlagosan fogyasztanak. Rég lejártak már azok az idõk, amikor az amcsi autókat benzintemetõknek nevezték.

"senkit nem akarok letolni az útról inkább simán lelépem
be se fér a garázsba"

Aham, csodálatos. Tehát neked ezért nem tetszenek. És ez miatt persze mi nem is tehetünk be róluk képeket..

"ocsmány dizájn"

Ez elég szubjektív téma. Nekem pl. ezek az "ocsmány dizájnú" kocsik ezerszer jobban tetszenek, mint az általad berakott két kommersz fócvágen-szerû tömegtermék. De hát mondom ez azért van nem nem vagyunk hasonlóak. Ezért én elviselem, hogy te olyan autókat raktál be, amiket én egyáltalán nem csípek, és szerintem az lenne a minimum, hogyha te sem sírnál itt mert nem tetszik egy berakott autó. Arra esetleg nem gondolsz hogy ez valaki másnak tetszik, és hogy nem csak te létezel?

(Ma rossz napom van 😄

FREAK
bazz ez nem a gazdaságos és környezetkímélõ autók topikja.....

egy komoly autó eszi a benzint, azért van, de cserébe megy is mint a meszes

egy focussal elzümmöghetsz amíg szét nem hajtod, de idehaza pl. tök ciki, hogy akármerre nézel látsz egyet a közelben

nálam fontos, hogy egyedi vagy ritka legyen, hogy megbámulják, azok is, akik nem vágják le egy tenyérnyi beömlõrõl, hogy ez biztos valami gyári tuningos speciális kiadás, tökjó.....

az autó nálam olyan, mint egy ékszer, az egyéniségemhez kell mennie, legyen feltûnõ, és érezzem magam jól benne

a fogyasztás meg egy dolog, a jó dolgok pénzbe kerülnek

Riszpekk

Tikal
Én meg szerencsére ember vagyok😊 nem érdekel a származás😊))

Tikal
Akor nem a pénztárcád miatt?😊)
Vegyél Toyota Prius-t, az jol fogyaszt és környezetbarát is.... amugy ez az indok még messze va a megvalosoulástol, de dicséretre mélto...

ullrich
Ha másért nem akkor környezetvédelmi szempontból. De mostmá tényleg hagyuk.
szerencsére én magyar vagyok

Tikal
Akkor ez a focus nem is gyorsul sokkal joban mint egy több mint két tonnás GMC?
A fogyasztást hadjuk, az ebben a topicban szerintem senkit nem érdekel😊)))

Tikal
Az hogy mi tetszik vagymi nem az tényleg szubjektiv, azon felesleges vitatkozni, de kérdem én ha van egy 15milios autom, kit érdekel a fogyasztás??? Nem érte miért ezen lovagolsz, az amcsiknak ez nem gond😊))
Amugy 15L fogyaszt városban a gmc yukon, terepn beveri talán a 20-at, de autopályán 10-12.....

ullrich
Octavia Rs:8s 100-ra & 8l fogyasztás vegyes használatban.

ullrich
egyébként a Focus St 170 8,2s gyorsul és áltag 9,1-t fogyaszt.

ullrich
aszem teljesen meddõ vitát folytatunk.
Az biztos hogy én nem vennék amerikai kocsit:
-drága,
kell hozza szaddam összes olaja
szarul megy
senkit nem akarok letolni az útról inkább simán lelépem
be se fér a garázsba
ocsmány dizájn
De szvsz zárjuk le a témát végül is nem gond hogy nem értünk1-t.

FREAK
pffff.... konkrétan melyikre gondolsz?? csak mert a Hummer 3 tonna, turbodiesel és 20 mp alatt százon van úgy, hogy 120 a vége...

na most akkor képzelj el egy 6 literes, 2 tonnás benzinest.... megeszik keresztbe azt a szuper Focust 😄

Riszpekk

FREAK
Lehet hogy bennem van a hiba de ezen mit kell nézni??

Riszpekk

Tikal
A Cadillac Escalade dijat nyert kategoriájában gyorsulásban: 0-60mph kevesebb mint 9mp alatt

Tikal
de mindegy, amugy sem gyorsulásra van😊 pesti forgalomban az ilyen focusokat leturná az utrol, nem kéne elõzgetnie😊)) na de ez csak tréfa😊))

Tikal
Még szép hogy kevesebb a fogyasztásuk, nem is állitotta senki az ellenkezõjét....
Milyen fél perc? 😊)))
Toyota Landcruiser 3.4 V6-os motorral 0-100-ra 10,9 alatt gorsul, két tonna a jármû
Akkor egy 8000-es motor, 600NM nyomatékkal mit tud? nem 30mp-t az biztos

ullrich
neharagudj de akkor is kisebb a fogyasztása mint a 2.5tonna, 6literes amcsi kocsiké amik 1/2 min alatt gyorsulnak 100ra.

Tikal
gondoltam hogy egy kis fogyasztásu autot teszel majd be 😊))))

CSOCSO
😊 egy fekvõrendõrt nem tudna megmászni😊))))
FREAK
a merdzsó nagyon rendben van, amúgy
kár, hogy platón utazik és nem a kerekein 😄

Riszpekk

CSOCSO
hát igen ez a hummer eléggé büntet..kár hogy nincs több kép..no meg az a fehér merdzsó😊)))
ullrich

Tikal
A hummer az király, ezek az autok már a végleteket feszitik😊)

Tikal
ilyen felnikkel még a német utakra is ovatosan mennék ki😊

Tikal
Hát ez az aston martin lenyügõzõ😊

FREAK
az a különbség, hogy azokkal lehet is menni (50 évesen is), ezek meg kirakati darabok....

Riszpekk

CSOCSO

CSOCSO

CSOCSO
a te drága amcsi autoidat ugyanigy fényezgetik stb.. mert anélkûl hulladék..
CSOCSO
köszönöm hogy megengeded...
CSOCSO

I.C.ram
Ha neked ezek a mûanyag, agyonfényezett szarok jobban bejönnek, hát tessék.
CSOCSO

CSOCSO

ullrich
nesze:

CSOCSO
ötször szebb kocsik vannak mint amit te valaha is linkeltél😊

CSOCSO

ilyenünk is volt: